2009 suzuki swift aldım 1.3 4x4. Aldığım bin pişman oldum. Hem gitmiyor hem çok yakıyor 2 hafta binemedim 2 ay satılıkta kaldı sonunda sattım kurtuldum.
Printable View
2009 suzuki swift aldım 1.3 4x4. Aldığım bin pişman oldum. Hem gitmiyor hem çok yakıyor 2 hafta binemedim 2 ay satılıkta kaldı sonunda sattım kurtuldum.
http://ressim.net/s/out.php/i4312196...chat-335-1-png
1 sene önce Aldım interneti bu kadar kötü bir telefon daha yok. Ayrıca telefonda 2 iş birden yapma ımkanın yok müzik dinlerken mesaj yazmaya kalk altı ayda 1 bastıgın tuşlar işliyor =)
iyiki almışım dediklerim.
4.6 mustang gt cabrio amma hava atardım 28 yasımda :)) 2 yıl sonra arkadasıma sattım
grande punto 1.3 dynamic multijet 3 kapı ( aynı aracı opel adında satıyor almanlar..
hp pavilion dv 5000 2006 dan buyana cantamda benımle ıl ılulke ulke gezıp tıkdemedi dostum
iphone 2007-2012 gormedıgı ezıyet kalmayan yoldasımdı
samsun galaxy s2-galaxy pad sorunsuz kullandıgım mobıl ofıs calısanlarım..
yellow cab ve energy outdoor tranıng ayakabı ve botlarım 13 yıldır dağlarda dere tepe taş
yıllara meydan okuyan sony tv ve muzık sıstemı ve tahtını samsung a bırakan marka
airfell klıma ofıse ucuz dıye aldıgımız hala bızımle 5 yıldır gezen kısın sogutan yazın ısıtan kankamız.
continental premıum contac serısı v serısı ve h serısınde fıyatı ve performansı benı fanatık yaptı
memnun kalmadıgım
207 1.4 hdi omur torpusu .ıvmelenme serılık klımada dunyaya kusen fransızların partner kırması
rover 216 si otomatık kardesıme dıreksıyonu gelıssın tarafıkte rahat kullansın dedık .ama kullanamadık hararet.otomatık sanzıman yag yakma sorunlarından yarım motor yapılıp ardından cesme otobanında 20 km de hararet yapıp 10 bın e alınıp 5000 e satılan ıngılız piçi..
hyundai satarex 2.5 crdi serılık konfor mukemmel ama yakıt yetıstıremezsınız.
rom serisini bilenler bilir zaten söylemeye gerek yok fakat gerçekten çok rahat ve güzel görünüyor tavsiye ederim
http://thumbnail.image.rakuten.co.jp...mg57659421.jpg
birde converse in şu modelini beğeniyorum diğer klasik all starlara göre daha farklı ve aynı rahatlıkta taban yapısı ince olmasına rağmen
http://www.asports.com.tr/Media/Prod...2573579140.jpg
10 gun once ipad2 16gb 3g aldim son derece mumnunum sarji 1,5-2 gun gidiyor ergonomik ve 600gr olmasida cabasi koy koltuk altina devam et :)
Logitech gaming mouse g300
http://www.geeky-gadgets.com/wp-cont...itech-G300.jpg
Mouse muhteşem , yan taraflardaki değişebilen neon ışıkları , oyunlara göre tuş ve hassaslık ayarları (hemde mouse kendi hafızasına alıyor baska bir yere takdıgınızda da kullanabiliyorsunuz) bu tarz özellikleri ile öne cıkıyor ama gel görki elime biraz küçük geldi... Biraz eliniz büyükse yanlışlıkla diğer tuslara değebiliyor parmaklarınız.
1 sene evvel samsung galaxy s2 aldım. android 4'ü yükleyene kadar çok memnundum. şu an, takılma, reset atma gibi sorunları olduğu için eskisi gibi severek kullanmıyorum.
haziran ortası gibi 2001 model, 150000'de, kazasız, ilk sahibinden (yakın bir aile dostumuz), marea aldım. 14000 km yaptım. gayet memnunum. lpg ile az yakıyor, yol tutuşu da iyi. yeni araba alsak da satmayı düşünmüyoruz.
Blackberry Bold9000 hiç memnun kalmadım, bir telefon yılda 5 kez servise gidip 5 kez boardmı değiştirir arkadas :)
iPhone4 : inanılmaz, kullanıslıydı encok sevdiğim telefonlardandı. ancak yere düşürüm ekranın kosesini cizince soguyup 2 gun içinde sattım. cok pişmanım sattıgıma.
şimdi beyaz kasa bi blackberry 9700var. 3 4 aydır kullanıyorum. Blackberry İnternet Paketi dısında memnunum.
Bakalım, ileriki aylarda neler olucak iPhone 5 cıksın yorumları görelim. Ya iPhone5 yada Bitane ikinci el temizbi 4S arıyor olucam:)
Sony Xperia P aşırı derecede memnunum :)
hızlı karizmatik kaliteli android telefon arayanlara öneririm :)
xbox 360 çok memnunum :D
ben de birkaç birşey ekleyim;
- samsung hm 1500 bluetooth kulaklık: tavsiye ederim. kullandığım tüm telefonlarda sorunsuz çalıştı. şarjı oldukça iyi. son seste boğukluk yapıyor ama o kadar yüksek sese gerek duymuyorum. kulağa iyi oturuyor. jabra 2035 kullanmıştım kulağımı acıttığı için buna geçmiştim.
- sony xperia s: 2 adedini ortalama 2şer ay kullandım. fotoğraf kalitesi mükemmel. kasa tasarımı oldukça iyi. ekran kalitesi güzel. ancak kasa malzemesi biraz hassas sanırım. ilk kullandığımı 2. el almıştım kasada çizikler vardı, bu yüzden 2.yi korkarak kullandım. bir de arka kapak zamanla ses yapıyor. bunun dışında anten alt tarafta olduğu için özellikle 3gnin az çektiği yerlerde konuşmada problem yaşıyordum. bir de şarjı 1 gün gidiyordu.
- microsoft wireless keyboard&mouse 2000 seti: kesinlikle tavsiye ederim. 4 senedir hiç sorunsuz kullanıyorum. ne tuşlarında bir takılma, ne de silinme. hiçbir şey yok. klavye pilini geçen sene değiştirdim sanırım -hatırlamıyorum pek- mouse pilini şarjlı taktım ayda bir şarj ediyorum (ikisi de hep açık konuma).
- next 565 navigasyon: ürün güzel, tüm navigasyon işlerinizi layıkıyla yerine getiriyor. tmc aparatı yüksek verimle çalışmıyor, sistem yeni. haliyle 600+ mhz işlemciye çok baskı uyguluyor ve takılmalar olabiliyor. bunun dışında gps oldukça hızlı ve doğru çalışıyor.
sorusu olan varsa, pm.
galaxy s2 var çok hor kullanırım :D
yere düşürdüm defalarca ,günde 2 kere kesin düşürüyorum üstüne bastım su göletine düşürdüm dışında koruma zamazingosu yok .hala tabanca gibi vallahi yine telefon alcak olsam yine s2 alırım hafif olması yer kaplamamasıda cabası :)
ayakkabı olarak yıllardır adidascıyım.roma rom dragon goodyear vs hepsini giydim hepside ayagımı kokuttu .tigerlarım var köpek gibiler hala ayagım hiç kokmuyo :)
ip2 kullanıyorum yıllardır. Kaç kere düşürdüm sayamadım. Çalışmayan hiçbir özelliği de yok. Arkadaşım benden sonra ip4 aldı, onun telefonu bozuldu benimki hala canavar gibi çalışıyor. Safari ile nete bağlanmak işkence ama, opera dan hızlı şekilde girebiliyorum. (gokhan035) Gökhan abi şahittir :D Kendisi de ip2 kullanıyor, maşallah çizik bile yok telefonunda :D
Lg gc900 3 yıl oldu alalı htc onex aldığım için ikinci hattımın teli olarak kullanıyorum artık kısaca yorumum çok çok memnun kaldım telefondan işletim sistemi olmaması dışında teknik ve malzeme kalitesi açısından kesinlikle iphone4 den aşağı kalır yanı yok sağlamlıkda belki iphone u bile geçer yağmurda arabadan inerken montun cebinden su birikintisine düşdü restaurantlarda cafelerde kaç kere yere düşdü ben unuttum sayısını nargilede üstüne minik minik köz taneleri kömürün külleri falan geldi hala telde tık yok ve tertemiz ekranında kılcal göze batmayan çizikleri saymassak dikkat çeken belirgin en ufak bir çizik bile yok.. parasını kesinlikle haketti verdiğim her kuruşu haketti..
Şu anda careforursalarda girişte hemen satılıyor indirimde diye 15 tl ye fm mp3 transmitter markasını bilmiyorum sunun aynısı.. Sakın sakın almayın radyo bile daha kaliteli ses veriyor..
http://www.traderscity.com/board/use...-gadgets-1.jpg
İphone 5 alacam dedim çok ucuza güya adam arızalı telefon çalışmıyor diye Nokia E72yi 100 tl ye verdi telefon daha sıfır üzerinde 1 tane çizik yok bluetooth kulaklığından araba telefon tutacağına kadar verdi kutusu bile dahil :D meğer adam işletim sistemindeki önemli dosyalardan birini silmiş sanırım formatı bi attım düzeldi 1 yılda garantisi var telefonun kullanıyorum çok ahım şahım değil ama güzel tavsiye ederim yalnız parmağı tombul olanlar almasın tuşlar baya bi küçük :D
birde CREATİVE'in 2+1 ses sistemini aldım model no : MF0355 yüksek seslerde sesi aşırı bozuyor düşük seslerde tatmin edici bi cihaz ama tavsiye etmiyorum bence almayın...