aynen abi efsane :) bana en çok dayanan ayakkabı bide çok rahat o yüzden çok seviyorum :) ama mağazalarda bulunmuyo abi uzun zamandır netten kovalamak lazım :)
Printable View
Superstar cok guzel ama uc kisminin sararmasini nasil engelleriz ? 3 cift superstarimi cope yollamak zorunda kaldim bu yuzden
hummel sneakers aldım cok memnunum dikiş açtı hemen değiştirdiler bazen 200 tl lik ürün 80 e düşüo renkleri çok satmazsa
agustos ayında aldıgımda yazmıstım acaip memnundum deri olmasından soguk yada su falan gecirmede yapmadı. taş gibi hala deride bozulma çatlama vs hiç birşey yok.deri olmasndan kaynaklı birazcık koku yapıyo uzun sürede koşturur edersen normalde bişey yok
gittim bitane daha aldım deri degil buseferki ama bu oburundende rahat geldi belki yeni diyedir :) ama hala soyluyorm işi ayakta yada gün icinde gezmeli etmeliyse kaçırmasın alsın bir nb
http://p.playserver1.com/ProductImag...0x700min_1.jpg
bu kış the northface berkeley modeli bot aldim aşiri memnunum sanirim birdaha başka marka bot almam.
The North Face Back-To-Berkeley Boot 68
new balance candır
3-4senedir başka ayakkabı almıyorum nerdeyse
neden ki ? rahatlıktanmı ? Bende 3 yıl önce ayağıma ilk defa converse giydim... Dedimki 30 yıl hamallık yapmısım diğer ayakkabılarla.O zamandan bu zamana kadar hep converse giydim.Takım elbisenin altına bile siyah converse giyerim.. Artık baska ayakkabı giyince rahatsız oluyorum converse giyince ayagın çıplak gibi rahat oluyor.Tek kötü yanı uzun yürüyüş yapılmıyor.Ağrı yapıyor tabanı cok ince cunku..
Sony mdr-zx100 kulaklık.Geçen sevgililer gününde hanıma aldım bi tane, fiyatına göre performansı çok güzel.. Dış sesleri kesişi çok iyi ama ne yazık ki dışarıya ses veriyor.. 100 lira bandında güzel bir ürün..
http://images.geeksimages.com/images...-PB-R-unit.jpg
Bu aralar bir diger favorimde bu saat.. Normalde bi kaç tane orta düzey (seiko,arman, vs) tarzı saat kullanıyorum ama uçuşlarda hepsi rahatsızlık veriyor..
Fiyatı 129 lira, kordonu silikon mekanizması pilli.. Tek kötü yanı çalışma sesi.. Gerçi uçakta motor ve rüzgar sesinden dolay hiç bişe duyulmuyor :)
Swatch Dark Rebel..
http://api2.swatch.com//images/produ..._sa000_nvs.jpg
conversede hafiflikte gayet sorun yok ama (tigerda kapısır bu konuda oda cok iyidir.)dedigin gibi taban ince ve sert uzun sürede topuklar felç oluyor. 1 seneye yakın gümrüklerdeydim sürekli gezme tozma kosturma ayakta kalma yürüme ne ararsa converse yedi bitirdi tabanlarımı sonra nb alıdm ve dert tasam kalmadı . rahatlık yumusaklık kısmende hafif agır sayılmaz bence bicilmiş kaftan
ayakkabı konusunda,
genel olarak spor ayakkabı olarak puma giyiyorum,Nike convers falan da var ama giyim tarzından olsa gerek hepsi sapasağlam. şikayetçi olabileceğim durumda değiller :)
Bot olarak timberland giyiyorum, memnunum.
klasik ayakkabılarımdan da memnunum, açıkcası genel olarak eskidiklerinden değil de yenilerini sıkıldığımdan alıyorum.
7 sene önce samsung plazma almıştım hiç memnun değilim.
yeni televizyon alamıyorum çünkü bozulmuyor :)
pd130 ibiza ,jgl clio rs,vw polo bu 3ünü aldığım gunun gelmişini geçmişini...
hondalarımla mutluydum :(
Benim efsane ayakabım adidas rom ilk fırsatta tekrar alcam tip ve rahatlık olarak çok iyidir.
Bot olarak 4 sene falan oldu sanırım harley aldım hala sıfır gibi duruyor fakat kış gelip de giymeye başladığınız zaman ilk 1 hafta 10 gün bacaklar ağrıyor cidden eşek ölüsü gibi.
Lenovo G570 aldım 2 seneyi geçti tam garanti bitmesine 2 hafta kala kapandı açılmadı vatana verdim halletiler verdiler onun dışında çok sorunsuz lenovo memnunum.
Telefon olarak da fazla para vermeyi sevmem nokia 603 kullanıyorum daha hiçbi sıkıntısı yok eski olmasına rağmen basmatik değil dokunmatik hissi de fena değil.
Nokia Monster WH-930 Kulaklık
http://asset.ifdigital.co.uk/asset/1000/52177dd82f090
150 liraya hepsiburada dan almıştım. Gayet memnunum ses kalitesi falan da güzel.
ek olarak, ayakkabının arka köşesinde mercedes amg-petronas yazıyo ya, o da öldürüyo zaten beni. ayrıca bu ayakkabılarla araç kullanmak müthiş. f1 pilotları bu tarz tercih ediyorlar diye biliyorum. bir de şu adidas'ın porsche ayakkabıları var. tiplerine hastayım ama bazılarında yapışkanı kıyısından köşesinden taşırmışlar, işçilik soğuttu beni.