1.4 Leon FR aldim pismanim,sattim mutluyum ibiza cupra aldim cok daha mutluyum![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
sony str-dh520 Orta halli bir avr.. Sesleri biraz digital... 7+1 olması tercih sebeplerinden biri.. Stereo performası ya kendinden güzel yada hoparlorlerden bilemedim... Tavsiye edecegim bir avr.. Çözemediği format olmadı pc den.. dts-hd , dolby-hd vs
jamo426 hcs5... muhteşem sinema performansı ve beklediğimden daha iyi stereo performansı.. her kuruşuna değer..
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Cod ghost aldim hic menun degilim gittim bf4 aldim huzura erdim
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
mondıal 150zc aldım paket servisi için Allah o motorları yapanın...... saçma sapan lastıklerı acayıp kayıyor hayvan gibi de yakıyor 50 tl lık benzınle 150 km zor gıdıyor. hava 0 ve altındaysa hayatta calısmıyor 2 gun bınme 3. gunu akuyu bıtırıyor plastık aksamı uhuyla yapıstırmıslar galıba çabucak dağılıyor 2. el 4.000 km de aldım bunu 700 liraya almaz olaydım 2012 cıkıslı olmasına ragmen hepsi 2007 model bu motorların 5 sene falan yatmıs galıba fabrıka da ondan sıkıntıları olabılır bılmıyorum ama aman dıyım almayın
2010 yılın da kazalı olarak 2008 model vespa 250 gts aldım tr de parçaları cok pahalı sanıyordum o yuzden 2.5 yıl hıc ellemedım yunanıstana gidip alıcaktım.sonra parçalarının acayıp uygun oldugunu görunce 1 ay için de topladım 2.000 km kullanıp güzel bir kar ıle 1 gun ıcın de sattım suan benden alan da ***** site de satıyor. Hayatım boyunca en severek kullandığım scooterimdi bu yaz yıne alıcam nasipse ömür boyu da satmıycam
![]()
HTC One aldım tavsiye ederim on numara bi cihaz. Bide nokia N8 den geçince bi farklı oluyo
Kowalski ayakkabı aldım hiç memnun kalmadım. Rahat desen değil güzel bi görüntüsü var desen oda değil ne diye o kadar para verdim bende bilmiyorum
![]()
Son aldığım 2 motosikletten de oldukça memnunum , tavsiye ederim.
2010 Kymco Agility City 125
2011 Yamaha WR125X
![]()
LG 55LA660 led tv cok memnunum 3D en guzel TV , Panel korumasıda zarar gelmesini önlüyor tavsiyemdir... Dahili wireless akıllı kumanda kullanım cok kolay
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
vespanin parcasinin neresi ucuz yahu,
plastik ayak basma 40 TL, yag filtresi 20 kusur.
Built to fall....
General Mobile Discovery aldım çook memnunum.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
kaç tane new balance aldıysam koku yapıyor acaba sizlerdede koku yapıyormu ?
rahat ama koku yuzunden memnun degilim.
Abi servisinden alırsan aşırı pahalı ama Aksaray da,Rami de aşırı ucuz parçalarını bulabiliyorsun. Misal ben komple takım ön varyatöre 90 lira vermıstım (yan sanayi) çamurluğu 75 lıraya bulmustum kadran ve gidona 230 lıra vermıstım (çıkma tabi) bi far ile sinyallerı orjınal almak zorunda kaldım onlarda 230 lıra mı ne tutmustu bana uygun geldı ondan önce piaggo x8 ım vardı sırf bı bagaj kapağına 280 lira vermıstım
Sony tablet S aldim gecen sene android islemcili bi cihaz lazim diye. Ipad tabletse sony ne. Hayattan soguttu kesinlikle almayin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)