Çok fazla aktif olarak kullanıyorum teli zaten. İş yeriyle alakalı programa ulaşması, maillerimi senkronize etmesi gibi basit işlemler.
Çok fazla aktif olarak kullanıyorum teli zaten. İş yeriyle alakalı programa ulaşması, maillerimi senkronize etmesi gibi basit işlemler.
Instagram: mutusgarage
İyi geceler arkadaşlar. Av meraklısı arkadaşlara danışmak istediğim birkaç husus var. Av tüfeğine red dot takmak istiyorum sıfırlama için resimde ki aparatlar işe yarar mı? Varsa tavsiyeleriniz?
2. tavsiye isteğim de fener konusunda. Resmini ve linkini paylaştığım ürünü memnuniyetle uzun süre kullandım. Ancak artık led ve devre kısmı zarar gördü. yeni bir fenere ihtiyacım var. nette envai çeşit fener var ancak sizin deneyimlediğiniz fener tercihimdir.
http://www.hepsiburada.com/b-t-803t-...-pm-outpa80212
![]()
Daha önce sormuşum. Vazgeçip, general mobile discovery air aldım. Bayadır kullanıyorum, biraz fazla ısınmayı hissettirmesi dışında çok memnunum. Başlangıç seviyesi android cihaz isteyenlere tavsiye ederim. Ben indirim + worldpuan kampanyasıyla 650'ye almıştım. Şimdi az pahalılaşmış ama. =)
Instagram: mutusgarage
Xperia s, 3,5 sene oldu hala devam,o beni bırakmadıkça bende onu bırakmayacağım sanırım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Ford Fiesta MK6 dizel aldım yakıtı olsun gidişi duruşu olsun çok memnun kaldım alt takım sorunsuz sert ama sıkıntısız motor deseniz aynı şekilde ideal aile aracı.
Clio RS aldım 2000 model eksiklerini giderdim baya para emek harcadım şuan çok memnunum gerek gidişi gerek donanımı gerekse 2.0 motorlu hothatch için yakıtı çok çok güzel.
Continental Premium Contact 2 195/45/16 lastik aldım Fiestama yürüyeni sert olmasına rağmen yağmurda ve konforda çok çok memnun kaldım.
Goodyear Effienct Grip Performance 195/50/15 lastik aldım Clio RS aracıma inanılmaz yumuşak yağmurda kuruda performansı çok çok güzel tek eksi yönü konfor fazla bu yüzden fazla yumuşak virajlarda esnemesi çok yüksek alışınca sıkıntı yok ama dikkatli olsun ilk alanlar
Nike Airmax Command modeli yaklaşık 2 aydan fazladır giyiyorum baya rahat ayakkabı gayet memnunum.
EBC GD serisi diskler ve yellowstuff balatalarından son derece memnunum biraz ses yapıyor ancak bunu bilerek aldım performanstan dolayı sesi ikinci plana atıyorsunuz tavsiye ederim.
GM 4g aldım f/p olarak baya iyi cihaz. Kamerası beklenmeyecek derecede iyi, cihaz akıcı şekilde çalışıyor. Google marshmallow güncellemesini de yayınlayacak yakında. Daha ne olsun.
Grundig gtb-790 aldığım güne lanet olsun, doğru düzgün kullanabildiğim günü hatırlamıyorum. Uzak durun.
petlas kış lastiği f/p olara bence zirvede, karlı yolda aracın kaderi değişti resmen.
Colt cz3 amt parasını sonuna kadar hak eden nadir araçlardan birisi. Duruşu gidişi donanımı fazla fazla yeterli ve çok ekonomik.
Logitech k240 mini klavye mouse set, ofsite kullanıyorum. Küçük tuşları yumuşak ve rahat basılıyor. mouse hassasiyeti güzel. Rengi şık.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Asusun sitesinden zenfone un powerbankini aldım 10050mah (59 TL) haliyle azcık ağır ama gayet net samsung s5'imi %5-10'dan 3 kere doldurdu dördüncüye bir %20 25 daha arttırdı ve nefesi bitti![]()
1881 - 193∞
Geçen sene Superstep mağazasından lacoste marka loafer ayakkabı almıştım , toplasanız 10 kere giymediğim ayakkabı patates gibi dağıldı her yeri patladı açıldı , mağazaya gönderdim tespite olumsuz sonuçlanmış neden ayakkabı 1 yıldır bendeTabi o bir yıl içinde her gün giymek gerekiyor çünkü ayakkabıyı değil mi
Lacoste nin zaten kalitesi düşmüştü bir daha eren grubun hiç bir alt markasından çöp dahi alacak değilim.
Kış yaklaşınca aklıma geldi
2 sene önce Tımberland den mont almıştım içi çıkıyo ayrı bi mont oluyor falan filan güzel de paraydı
1. senesinde paramparça oldu geçen sene kış öncesi götürdüm değiştirdiler işte bu yeni serisi kumaşı falan değişti dediler yenisi verdiler
Kış sonu oda paramparça oldu rengi soldu her tarafından astarı çıktı
Kaldıki kaç kere giydin deseler bütün kış boyunca totalde 15-20 gündür ciddi soğuk olduğu günler giymişimdir o kadar
Bi daha Tımberland den çöp almam montlarına dikkat edin..
Ucuz yollu F/P oranı yüksek bir uydu alıcısı ararsanız düşünmeden alın derim.
Kawai KW-6250T
TKGS (Türksat Kanal Güncelleme Servisi) özelliği en önemlisi bence. Listeyi, frekansları kendisi otomatik tarayıp ekliyor sıralamaya.
Görüntü/Ses kalitesi gayet iyi seviyede. (Yanlış hatırlamıyorsam 570p)
Kanal geçerken bi alex olmasa da, diğerleri gibi kağnı da değil.
Küçük olması, ısınıp, yavaşlamasından korkutmuştu şu ana kadar hiç sorun yaşamadık. Cam gibi hala.
30TL'ye temin etmiştim. Kesinlikle tavsiyedir.
Tek eksi noktası, yazılımı güncellemeye imkan vermesi için USB bağlantısı vardır. Ama güncelleme yazılımı bu versiyonda mevcut değildir![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
aklıma geldi de yazayım istedim.. Ne güzel bir alettir şu "dune hd base 3d"... Ben film izlemeyi seviyorum bol bol izliyorum diyen adamın ilk alması gereken alet..
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
sevgililer gününde kız arkadaşım almış. çok lacoste ayakkabı aldım ama bunun kadar rahat değildi hiçbiri diğlerilerinin yanında pamuk gibi bu. içide yumuş yumuş. boynerde 240 civarında çadırda iyice inmiş fiyatı beyazı siyahı laciverti var
http://www.sanalcadir.com/product.as...25204604?nis=1
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)