abiler arkadaşlar süper starın fiyatı 139 tl ye düşmüş zizigoda yeni üyeye 20 tl indirim var ayrıca avealı olanlarada yüzde 20 indirim var baya güzel fiyata geliyor kaçırmayın derim
abiler arkadaşlar süper starın fiyatı 139 tl ye düşmüş zizigoda yeni üyeye 20 tl indirim var ayrıca avealı olanlarada yüzde 20 indirim var baya güzel fiyata geliyor kaçırmayın derim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
amazon paperwhite 2: kitap okumayı gerçekten sevdiriyor. klas bir cihaz ve dikkat çekiyor. ancak format çevirmelerde bazen sıkıntı yaşayabiliyorum.
lg g2: kesinlikle piyasanın şuanki en performanslı telefonu. her türlü işimi bununla hallettim; email aldım gönderdim rapor yazdım fotoğraf ekledim. ürün sattım, satın aldım vs vs her türlü işlerimde kullandım. fotoğraf kalitesinden çok memnundum.
nokia lumia 820: araziye götürdüğüm nadir dokunmatik telefonlardan. aldıktan 2 ay sonra dokunmatik arızası çıkardı, kendisinden soğuttu. fotoğraf kalitesi iyi.
iphone 5s: cihaz gerçekten kalite. ancak, her an bir yeri çizilecek bir şey olacak korkusuyla kullanmaya korkar oldum. full koruma kaplama yaptım yine içim rahat değil. elektronik eşyalar konusunda titiz ve temiz bir kullanıcıysanız rahat edemiyorsunuz; satmayı düşünmüyor değilim.
casio saat: aldığım tüm casio saatler canavar gibi çıktı. 500-1000 liralar değil max 280 liraya aldığım saatimden çok memnunum, tüm casio saatlerimden memnun kaldım.
vodafone smart tab 3: 4-5 gün önce aldım. daha önce kullandığım asus tf700t, tf101, huawei mediapad s7 gibi cihazlara göre ekran kalitesi kötü. 3g'li olması cezbetti. şarjı da günde 3-4 saat internette dolanmayla 3-3,5 gün gidiyor. telefon olarak kullanılıyor mu bilmiyorum.
garmin etrex 10: ortalama bir gps. hafızası şişince sıkıntı çıkarabiliyor, donduğundan oluşturulan izinizi kaybedebiliyorsunuz. bunun dışında ortalama işlerinizi halledebilirsiniz, ele tam oturuyor, hassasiyet 3 m.
lotus dremel alternatifi: fena değil. ufak tefek işlerimi rahat rahat hallediyorum. dremel kadar zorlanmazsa ömürlü olarak kullanılabilir. 1 senedir bu tür işlerde kullanıyorum.
aklıma bişeyler geldikçe yazarım.
jabra stone 2 kullanan varsa yorumunu bekliyorum.
cs'cilere tavsiyem logitech mx400 mouse performance laser harika
LG Lite yada Pro modelini kullanan arkadaşlar var mı? Memnuniyet durumu nasıl?
Boş geçmeyeyim:
LG P420 notebook kullanıyorum 2. senesi ve bayağı memnunum..
Adidas Dragon.. 2 çift var tarzı ve sağlamlığı, kalitesi güzel..
seiko snae61p1 cidden çok güzel bir saat, bileği ince olanlar için ya da büyük saat sevmeyenler için iyi bir alternatif.
kasa çapı 45 mm olması lazım.
aynı şekilde casio nun aşağıdaki modelini de çok beğenerek aldım.
saat&saatte 710 lira etiketi vardı, ben kargo dahil ersa saat garantilisini netten 280 e aldım. Alışveriş yapacaklar dikkat etsin![]()
huwaei ascend p6 ya 1 hafta dayanabildim, şarj yok gibi birşey. 2GB ram var ama kağıt üstünde sanırım.
Yanlız cihaz çok şık ve ince. Bu açıdan güzel gerçekten.
Discovery me geri döndüm, dünya varmış. Hem beni çift telefon kullanma derdinden kurtardı hem de tüm ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.
Ayrıca sürekli bir güncelleme alması da çok şaşırtıcı ( LG leri düşünürsek) GM den beklemiyordum açıkçası. +1
grundig gtb 790 tablet aldım, piranha business tab 10.1 den sonra ilaç gibi geldi.
micro hdmi çıkışı olması çok güzel, tv yi smart hale çevirdiwireless alıcısı da piranhaya göre çok daha iyi
![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Tolga kaan bahsettigin iki saatide kullanıyorum bende çok memnunum ikisinden. Casio'yu Dubai'den komik bi rakama almıştımSaat işinde fena öpüyorlar bizim memlekette..
Tango-1 never dies.
jaguar x-type 2.5 v6 executive 2003-140.000 km (4/10)
felaket karizmasıyla yanından geçtiğiniz hemen her bakışı üzerine toplar. iyi yol tutar ve konforludur fakat gitmediği gibi de yakıt canavarlığı yapardı. parça fiyatları mondeo alt yapısına rağmen pahalıydı.
citroen ds5 1.6 thp 2013-0 km (7/10)
fiyatına göre sunduğu donanım inanılmaz! müthiş görünümü de cabası. o fiyata böyle bi araç bulamazsınız. ayrıca sessiz... 1.000 km dahi olmadan kapı bölgesinde zamanla yükselen cızırtılar servis tarafından tespit edilemedi. süspansiyon konforu en itici yönü belki de. özellikle dalgalı asfaltta zıpır zıpır zıplatıyor, huzursuz bi süspansiyona sahip.
mercedes e200 kompressor avantgarde 2001-96.000 km (8/10)
kullandığım en kral araçlardan birisiydi. konfor, donanım, görünüm, yol tutuş, yeterli performans, kalite; ne ararsanız vardı. o boyuttaki bi araca göre manevrası çok iyiydi. dönemez dediğimiz yerden; lastikleri yana yatırır ve bir şekilde dönerdi.
bmw 520i 2003-202.000 km (6/10)
kalitesi ve stili tartışılmaz bi araçtı e39 ancak 520i'nin motoru ve performansı hemen herşeyi gölgeliyordu. 170'lik yeni nesil motora sahip olsa da ışıklarda fiesta'lardan, vectra'lardan boy boy fark yerdi. yetmezmiş gibi yakıtıyla da üzerdi. aklımda hep kağnı olarak kalacak...
audi a3 1.4 tfsi 140 hp ambiente s-tronic 2013-0 km(9/10)
bi aracın hiç mi önemli bi eksikliği bulunmaz, bu araç öyle işte. şanzumanı, performansı, yol tutuşu, sürüşü, sağlamlığı; her yönden iyi. nizami tasarım çizgileri ve özellikle dolusuyla oldukça dikkat çekici. simetrik, tertemiz işçiliği ve kullanılan malzemelerin kalitesiyle de tam bir alman kompaktı. 1.4 turbonun neler yapabileceğini de bana ispatlayan araç ayrıca. son olarak gerçekten pahalı ama bu devirde ucuz kalmadı.
mercedes e320 elegance 2003-59.000 km (7/10)
boyutları ve yakıtıyla tam bir uzun yol otomobili. otobanda en zevk aldığım makinelerden birisidir. şu an üretilen hemen hemen tüm fransız, japon, amerikan araçlarından daha kaliteli malzeme ve işçiliğe sahip bence. konforu tartışılmaz. bu aracın meşhur trim tedavisini söylememe gerek yok herhalde.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Abi aynen mağaza vitrininde beğenip bunu alıcam dersen direkt öpücük![]()
seikonun bi modelini sordum mağaza ile benim aldığım yer arasında 1200 lira fark varŞaka gibi.
Artık ne alacak olsam önce mağazadan beğeniyorum sonra netten alıyorum.
Gönül ister mağazadan al ama bi saate 430 lira fark veremem kimse kusura bakmasın.
bi ekleme daha yapayım, gerçi logitech marka ne aldıysam hiç pişman etmedi. gamepad de öyle. tek sıkıntı üst sağ - sol tuşlar PS3 kolu gibi yumuşak değil tık tık şeklinde basması. Ve şarjı cidden çok iyi.
![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
cherokee aldım memnunum..
Samsung T210 Tab 3 diye geçen sene tablet aldım hiç memnun değilim ,wı fı yavaş ,makina yakın olunca güzel uzak olunca çekmiyor ,işlemcisi evlere şenlik vs vs ,aynı şekilde samsung s3 mini 1 sene oldu alalı orijinal pili şişti ,servise vermedim bilerek şimdilik böle kullanıyorum ama bu modellere dikkat derim alacaklar için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)