Adidas Porsche Typ 64 u tavsiye edermisiniz ?
adidas Porsche Typ 64 Leather (Porsche Typ 64) | adidas Europe/Africa
Adidas Porsche Typ 64 u tavsiye edermisiniz ?
adidas Porsche Typ 64 Leather (Porsche Typ 64) | adidas Europe/Africa
#eksikpazar
Iphone 3 4 4s 5 kullandim artik gina geldi yeter dedimki o ana kadar hep iphone kullanip destekledigimden arkadaslarim inanamadi) Note 3 aldim ve teknolojiyle tanismis gibi hissettim kendimi. Eski 5 i elime aldigimda cocuk oyuncagi gibi geliyor artik note 3 donukluk yok kasma yok 1 2 haftada bir ac kapa pilini cikar rahatlat sonra devam
![]()
Ayni zamanda ttec marka sarj istasyonu aldim kare seklinde rayli olandan 5600 mah mi neydi sarj etmesi mukemmel fakat 2 3 ayda usb girisi ve sarj etme kablosu bozuldu ne kendi usb mle nede kendi sarj kablosuyla sarj edebiliyorum kisacasi çöp oldu. Monster marka olanlara yada samsung marka olanlara bakicam artik.
Onun yerine " Neo City Racer " bakabilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Tavsiye ederim
http://shop.adidas.com.tr/neo-city-r...i_70457?d=8105
Valla o senin şanssızlığın galiba aldığım adidaslardan hiç memnuniyetsizlik duymadım
Alttaki maviden var İstinye Parkta görünce almıştım
Şu altı çıkık olan ayakkabıları hiç sevemedim o yüzden giymem bunu.Teşekkür ederim tavsiyen için.
Birde sanayi falan çok gezdiğim için alt beyaz olmamalı leş gibi oluyor acıyorum sonra.
#eksikpazar
Yalan yok rahat değil fazla3 4 kere anca giymişimdir rengi şekli bmw logosuna aldım
Porsche un fiyatı hakkında bilgin var mı ? 2 ile başlayıp 5 ile devam ediyorsa Lacoste a kayayım
Edit: beyaz olarak buda hoş duruyor pazar günü fena olmazhttp://www.adidas.com.tr/Nizza-Remod...,tr_TR,pd.html
#eksikpazar
cooler master eisberg 240l
aldım takmamla daha kullanamadan bozuldu.Sonra sıfır ile değişildi garantiden , geleni sattım alan elemanda 3 gün sonra bozuldu.Kesinlikle uzak durun
Diesel DZ1371
Çok memnunum.Sürekli kolumu hareket ederken duvara masaya vs vuran biri olarak başta çok çekindim.Sonra birkaç kere sağlam vurdum saati.. sonuncuda hatta saatin üstünden boya temizledim öyle vurmuşum duvara.Bırakın boya dökülmesini çam çiziğini gram aşınma veya çizik olmadı sıfır gibi hala.Çok sağlam çok memnunum
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
valla bi ii yerde 270 mi ne gördüm , sahibindede ana sayfada gördüm demin 50 ila 70 TL arasında
buldum 275
adidas Porsche Typ 64 Erkek Siyah Spor Ayakkabı (G95223) Spor Ayakkabı, Spor Giyim, Çanta | Sporjinal
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2108141/detay/
ayakkabı üstünede bu![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0260755/detay/
1881 - 193∞
5 sene önce iPhone 3GS aldım, ben eskidim, Steve Jobs öldü, iOS 7 çıktı, techturkey üyeliğim kabul gördü, Mandela da öldü en son okul bitecek ama TELEFON İNATLA ESKİMEDİ VE BOZULMADI![]()
![]()
nizza aldım hemde gebzede alan ilk kişi bendim adidas mağazasında kutudan rafa koyulmadan aldım 20 gün içinde sağ ve sol tarafta ayağın kıvrılmadığı yerlerden dikişler patladı geri verdim belgeleri duruyo elimde ama çok şık bi ayakkabı ben beyaz pantolonun altına giyiyodum üstümede v yaka siyah slim bi düz t-shirt felaket oluyodu
Yarın bi gideyim bakayım Edirne'de ucuzsa kaçırmayalım.![]()
porsche desing serisi nedendir bilmiyorum çok çabuk dağılıyor o yüzden artık almıyorum
her mağazasında satılmayan üst modelleride çok pahalı 600-700tl de vermem bi adidasa![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bakırköy Meguiars dan 45 TL'ye Ultimate Quik Wax aldım çok acil diye. Çook çok pişmanım. Çalışanların konuşması da yöneticisi olan yaşlı şahıs da hepsi bi garip bi ukala, o yüzden oraya ayak bastığım için çok pişmanım. İlk ve sondu
.
Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık almam lazım, üst sınırım 50-60 lira civarı. Şu an S3'ün kulaklıklarını kullanıyorum, bozulan philips'lerimle aynı ses seviyesine geldiğimde otobüste konser veriyorumDışarıya fazla ses vermeyecek, kaliteli sesi güzel bir kulakiçi kulaklık lazım bana. Aklımda Coloud Pop Blocks var. Tipi güzel, kriterleri uyuyor. 1-2 inceleme yazısı buldum gayet memnun kullananlar. Büyük ihtimal bunu alacağım.
Coloud Pop Blocks
Bu kulaklığa alternatif neler var?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)