lojistik okuorm matematikten uzak kalırım ümidiyle girdim
nekdr finans muhasebe istatistik vs. varsa + nekdr hukuk varsa alayını gördümm gormee dwm ediorus cıldıracaam
Printable View
lojistik okuorm matematikten uzak kalırım ümidiyle girdim
nekdr finans muhasebe istatistik vs. varsa + nekdr hukuk varsa alayını gördümm gormee dwm ediorus cıldıracaam
İzmir Ekonomi Üniversitesi - Yazılım Mühendisliği Son Sınıf...
Mühendislik zor o ayrı, bir de bizim bölüm apayrı zor sebebini çözmüş değilim, bu kadar programlama, bilişim dünyası düşkünü olmama rağmen... Şaka değil gerçekten kelleşmeye başladım :)
Fatih aynen katılıyorum. Allah karaktersiz, ezik, kompleksli, şerrrrrefsiz hocalardan korusun inşallah...
turk dili edebiyati tuzlanski filosofzki fakultet:D
3senedir 1.siniifim ahauhauhauah
:)bende bilgisayar mühendisliğini bitirmeye çalışıyorum 2 dönemdir tek dersle uğraşıyorum.eziğin birine denk geldim.söylediklerin doğru bütün mühendislikler bi yana yazılım-bilgisayar mühendisliği bi yana.diğer mühendisliklerden dersler alınca anlıyo insan.hocalarda aşırı derecede gereksiz ve ezik,ben sadece bizim bölümde öyle sanırdım ama demekki diğer özel üniv.de de böyleymiş.bizim okuldan kaldığım dersi yazın boğaziçi bilgisayardan aldım ve ortalama üstü bi notla geçtim düşün:).özel üniv. ve ezik hocalardan herkesi korusun Allah.
benim finaller finito :D 1 ay tatil ohh :D
9 Eylül / İktisat örgün
2.senem 1.sınıfım bu sene 4 ders alıyorum
Matematik olduk : sıçtım
Yarın türk dili var : yapıcaz bi kaç trick
pzt : Ekonomi'ye giriş
çarş : davranış bilimleri
Ufuk Üni. Ankara/Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler 1. sınıf.
yaşça büyüğüm ama oğlum var onunda final haftası işiniz zor çocuklar hobinize para ayırdığınız kadar okulunuzuada sahip o diploma elinizde olmayınca tamirciden pek farkınız kalmıyor hayatta hepinize kolay gelsin iyi final haftaları hepinizie.. bu arada foruma 2 gün oldu üye olduğum güzel konulara deyiniliyomuş hakkaten beğendim aferim hepinize ..güzel
AB Iliskileri 4. Donem
Onumuzdeki hafta 5 tane finalim var,
Patlamasi muhtemel dersler; Statistics, European Integration, International Organizations
1 dönem daha uzadı lanet olsun..:S
finaller bittiiiiiiiiii allahım ohh budur ya bekle beni antalya :D:D
Fatih üni uluslararası 3.sınıftayım.Bu döneme kadar iyi geldim bu dönem....:DAllah biz masum öğrencilerin yardımcısı olsun...
finaller bitti goood bye MAKÜ!!gOıNg to AnTaLya
offff ya yok bole bı sans 7 dersın 4 unden kalmısız yıne aaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırmak ıstıyorum bıde su pala nın gul yanaklarından opmek ıstıyorum :ofk::ofk: 2 senedır FF verıo barajını optugumun palası :ofk: okul zaten 5 sene oldu 6 sene oofffffff of
Finaller geçen perşembe bitti, ben de bittim ama yeni yeni ayılıyorum bakalım sonuçlar ne olcak... Allah sonumuzu hayır etsin...
Matematik ve Ekonomi'den yine kaldım
lan napcam ben böyle ya
ben hepsinden kaldım :D
bu hafta bütünlemeler var onlarıda dersleri anlamadığım için doğru düzgün çalışmadım ne olcak sonumuz bakalım :)
2günde 4sınav,1tanesi kesin kaldı diğeri muallakta.okul bitirme arifesinde canım sıkıldı çok
4 dersin 4ünüde veremedim yine , allah kahretsin böyle okulu.
ama bitti şimdi 1ay falan rahatım...
4sınıfın ılk donemı bıttı hayırlısı 2ıncısıne bakalım oh bea:)
bütlerde 3 tane verdim hyırlı olsun gerisi seneye inş :) :D
şerrrefsizin teki bırakmış 1 dersi... allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o hocayı ben başka birşey demiyorum ama hain planları tutmıcak, yaz okulunda mezun olucam inşallah...
bi büt te bize gelse....yaz okulu yaz okulu pertingen oluyoruz yaaaa....
olsun yaaaa bari 5 ders olsun.....okul bitmez yoksa....:D
aynen ya 5 deil 10 olsa razıyım yoksa bitmicek dediğin gibi:)
biz en fazla 9 kredi alıyoruz ya sizin gene iyimiş 5 e çıktı filan diyosunuz
dun girdim son bute ve bitirdim sonunda... tek derse kalcak gibi bakalım.. 2. dönemdede baya ders var ama bakacaz artık..
4 sınıfım ve usene mezun olucam hiç zayıfm yok derken sadece 5 puanla adam dersten bırakmış sormayın dunyam yıkıldı gunahtır bea 1 ders için 1senemı uzatcaz sımdı:S::(:(:(:(
yazık olmus sanada gökan:(