offff ya yok bole bı sans 7 dersın 4 unden kalmısız yıne aaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırmak ıstıyorum bıde su pala nın gul yanaklarından opmek ıstıyorum2 senedır FF verıo barajını optugumun palası
okul zaten 5 sene oldu 6 sene oofffffff of
offff ya yok bole bı sans 7 dersın 4 unden kalmısız yıne aaaaaaaaaaaaaaa dıye bagırmak ıstıyorum bıde su pala nın gul yanaklarından opmek ıstıyorum2 senedır FF verıo barajını optugumun palası
okul zaten 5 sene oldu 6 sene oofffffff of
Finaller geçen perşembe bitti, ben de bittim ama yeni yeni ayılıyorum bakalım sonuçlar ne olcak... Allah sonumuzu hayır etsin...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Matematik ve Ekonomi'den yine kaldım
lan napcam ben böyle ya
ben hepsinden kaldım
bu hafta bütünlemeler var onlarıda dersleri anlamadığım için doğru düzgün çalışmadım ne olcak sonumuz bakalım![]()
4 dersin 4ünüde veremedim yine , allah kahretsin böyle okulu.
ama bitti şimdi 1ay falan rahatım...
4sınıfın ılk donemı bıttı hayırlısı 2ıncısıne bakalım oh bea![]()
www.honda-tech.com
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
biz en fazla 9 kredi alıyoruz ya sizin gene iyimiş 5 e çıktı filan diyosunuz
dun girdim son bute ve bitirdim sonunda... tek derse kalcak gibi bakalım.. 2. dönemdede baya ders var ama bakacaz artık..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
4 sınıfım ve usene mezun olucam hiç zayıfm yok derken sadece 5 puanla adam dersten bırakmış sormayın dunyam yıkıldı gunahtır bea 1 ders için 1senemı uzatcaz sımdı:S:![]()
www.honda-tech.com