era iyidir era....
Fiat'ın işçiliği Hyundai kadar kaliteli gelmiyo bana. donanım olarak 4 cam otomatiğini bile samanlıkta iğne arar gibi araman gerekiyo. Bence era alın babam taksi şoförü ilk albea aldık bi sene binmeden satıp era.ya geçtik onu 3 sene kullandık şuan toyota corolla kullanıyo ama dizel era.nın performansı mükemmel tabiri caizse köpek gibi gidiyo namussuz![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
era dizeller güzel 110 hp sanırım ama yakıt konusunda listedekilerden daha çok tüketir, listeniz içinden amaç az yakmak ise clio dci, punto multjiet veya megane2 dci öneririm...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Arkadaşım alttaki ilanımı incele. Çok yakın bir arkadaşımın aracı.
Araç ciddi tertemiz bir araç. Aile aracı olarak kullanıldı.
Bundan iyisi sıfır km clio olur.
Fiyatını da araştırırsan güzel bir fiyat olduğunu görürsün.
Not: Araç beyaz camlar siyah olunca millet polis sanıyor.
http://www.techturkey.com/forum/otom...atiliktir.html
era nın gıdısı gercekten cok guzel ama yakıt durumunu bılmıyorum acaba getz 1,5 dizel yada 1,3gls lerın yakıtları nedir bılen varmı acaba
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
1.3 gls gitmiyo hiç bi performans bekleme çok hantal gitsin diye basıyosun haliyle daha çok yakıyo. getzin dizelleride çok iyi yine era gibi gidişi güzel yakıtıda az kasanın ufak olması büyük avantaj
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
kore dizelleri biraz diğer dizellere göre fazla yakıyor ama değer motorları dayanıklı şu anda dizel arızasında en dipde kore motorları var kronik arızaları yok ben sportage bindim 2.0 crdi araba 278 bin km deydi ve daha en ufak bir büyük arıza vermemiş gayetde güzel çalışıyordu.. taksiciler boşuna tercih etmiyor era yı bir araba az yakar ama akar kokar masrafı çok olursa o yapdığı karın farkını servislere verir zaten vatandaş o yüzden sadece az yakması değil dayanıklıda olması gerekir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sıfır yüzü 16 sn olan araçla, 11 sn. olan aracı karşılaştırıyorsunuz, tabi ki biraz daha fazla yakacak. Ayrıca şehir içi clio 5lt yakıyor diyelim, era 6.5 lt yaksa bile gaza bastığınızda sadece hırlayan bi araba olmayacak altınızda, bu bile yeterli neden bence era almak için.)
Instagram: mutusgarage
suat abi era candır bence hem ne biliyim biraz daha fazla günlüğe uygun araba bence bi bagaj çıkıntısı var en azından
hyundai era 1,5 dizel.
hyundai, fiat, nissan kafadan elerdim, renault megane dizeli iyi kaçar, konforludur, güvenlidir ve de oturaklıdır, diğerleriyle kıyas götürmez.
Megane2 hb cam tavan far sensörü vs olanı dynamic mi privlıç mı ne oluyosa ondan, tabi mavisi.
Çok hevesliydim bi ara ki hala da aklımda![]()
Megan2 ilk tercihim olurdu. Tavsiye ederim.
Sonrasında pek rahat olmamaklar birlikte era ikinci tercihim olurdu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)