unutmadan kendisi yakın arkadaşımdır...buda evde uyandıgında çektigimiz bi fotosu...![]()
![]()
![]()
benımde cocukluktan arkdasım
kucukken bızım burda takılırdık
Irmakkentahuahau
KA Style
Biletler heralde 1 ay önce satılmış.Heryerde her koltuk her saat dolu olurmu yahu.Bizde arakdaşlarla 6-7 kişi toplanıp gittik dün gece.Doğrusu ya herkezin güldüğü seyler farklılık gösteriyor yada benim mizah anlayışım yok.İlk yarı ehh fena değillerle gecti 2.yarıdan ümitliydik ama 2.yarı tam bir fiyaskoydu.Film abartıldığı kadar komik değil.CMYLZ filminin cokdaha iyi olacağına emınım.
Bu adam benim gözümde zaten Cem Yılmaz replikası gibi
Konusma ve ses tonu bile onu andırıyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
en çok şu masaj sahnesi bombaydı
Roberto Carlos gibi bacakların var çokmu yürüdün ayaklarında şişmiş yoksa arımı soktu![]()
walla ben cok begendım hatta kapının onunde cocugu azarladıgı sahnede sıctım resmen![]()
Soundtracklarını ısteyenlere bi yerden buldum cok iyi degiller ama sımdılık ıdare edin
http://rapidshare.com/files/95546588..._2008.zip.html
KA Style
sinema filmi olmasada, konusu ve recepsiz sahnelerin replikleri basit kaçsada gülmek için kafanızı dinlendirmek için gidilcek bir film. Yaran sahneleride yok değildi bana göre. Akülü araba muhabbeti, osurarak şişe devirmece (biz bunu öğrenciyken evde denemiştik aklıma gelince yarıldım) Dalgıc hocasıyla gectiği t...ak güzeldi yani
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)