compolor ezmiş resmen.. forumda bi arkadaş superturismo wrc satıyordu onlar da çok yakışır..
compolor ezmiş resmen.. forumda bi arkadaş superturismo wrc satıyordu onlar da çok yakışır..
Tango-1 never dies.
4x108'in de
5x108'i de replikası var
Ford üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 925 TL Mağazadan satılık sıfır - 59923279
Orjinali muazzam pahalıdır zaten , yanına yaklaşılmaz.
Düz renk olsa bunlarda fena değilmiş aslında
Toyota üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 700 TL Mağazadan satılık sıfır - 48248660
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Şöyle bi fiesta denkgeldi geçenlerde sparcolar baya yakışmış bence
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Harbiden güzelmiş bu jantlar. Hangi model bu acaba?
Bir de genel olarak ortaya soruyorum, sizce yakışır mı Fiesta'ma? (Rengi Fırtına Gri, koyu füme gibi bi şey): Konig üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 74717470
Bana çok hoş durabilir gibi geldi ama..?
"Respect a man's car, a man respects you."
Sparco Pista 17" BMW Jant Jantlar - Jantlar - Jant ve Lastik Aracnz in Herey
özen ticarette varda bmw uygun, istanbul da 4x108 vardır elbet...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
forumda birisi satıyodu gene fiesta da kullanılmış beyaz çok kollu OZ tarzı bişeydi
belki OZ bile olabilir
bence çok güzel duruyodu
edit:
İlanı buldum
http://www.techturkey.com/forum/akse...wrc-17inc.html
araç üzerinde fotolarıda vardı daha önce
Superturismo'ları satan arkadaşım zaten ama 1000 liranın 1 kuruş üzerine çıkamıyorum maalesef. =/
rcbasaran, ben de sahibinden.com'da sayfanızı inceliyordum, bunlar vardı bi tek zaten, salı günü uğrayabilirim size de. =)
sparco'ların fiyatı da yine tahmin ettiğim gibi çıktı, açılamıyorum ne yazık ki oralara kadar.
könig hakkında yorum alamadım ama pek beğenen çıkmadı sanırım, o yüzden. =)
"Respect a man's car, a man respects you."
bence jantmax daki füme focus Rs jantını al.. 50mm yay ile harika olur. zamanında tholl-ga nın aracı da aynı kombinasyondaydı güzel duruyordu, fiestamı satmamış olsam benim de alacağım jant o olurdu.
evet. ama 4*108
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)