Benim 2008 yılında 0 aldığım audi a4üm 525 binde saat gibi çalışırken su borusundaki patlak yüzünden kapak yaktı, 2 gün önce kapak açtık sıkıntı olmasa dahada giderdi heralde![]()
Benim 2008 yılında 0 aldığım audi a4üm 525 binde saat gibi çalışırken su borusundaki patlak yüzünden kapak yaktı, 2 gün önce kapak açtık sıkıntı olmasa dahada giderdi heralde![]()
302.xxx opel corsa benden gelsin, 1 hafta önce subab gitti, kapak açtık yaptırdık bitirdi beni düğün sonrası![]()
Bu gidişle herkesin aracınının kilometresi yükselecek,herkes elindeki arabaya sahip çıkacak ve uzun yıllar kullanacak. Düşük kilometreli araç satın almak hayallerde bile pahalı olacak![]()
imzasız..
En düşük km bizde o zaman![]()
1994 model Corolla 270 bin km şu an. 9 yılda toplam 67 bin km yaptık araç ilk sahibinden 203 binde alındı hile hurda söz konusu değil![]()
Çeyrek Mühendis
Şu an 335.000 km deyim. Ama muhtemelen orjinal km si değil. 700-800bin civarı olduğunu tahmin ediyorum ama göstergem 335bin![]()
M50b30 - Bumblebee...
Şimdi kendimden örnek vereyim zamanında ilk tırı aldığımızda parasını çıkartmak, eve ekmek getirebilmek için üstünden inmeden yıllarca şehirler arası çalıştı peder. Daha sonra o tır ile 2 kamyon 1 taksi daha oldu. Bizi düzlüğe çıkmaya yardım etti desem yanlış olmazKeşke satılmasaydı da bi kenarda yatsaydı diye dediğim olmuştur.
1998 A4 1.8 T Quattro 235.000'de aldım 238.000'e geldi bir ayda lpg yok benzin zammına inat yaşıyorum![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
94 corolla - 307 bin. Lpg yüzünden hararet oldu 303binde kapak açıldı.Muhtemel afr ayarlanmış biçimde lpg de bile bi 500 ü devirirdi diye düşünüyorum![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)