Arkadaşlar senelerdir beklediğim Diablo 3 yakın zamanda çıkacağı söyleniyor
tam net bir bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar senelerdir beklediğim Diablo 3 yakın zamanda çıkacağı söyleniyor
tam net bir bilgisi olan varmı?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1 sene miben lisedeydim diablo 3 geliyor 6 DVD olacak diyorduk
minimum 7-8 senesi var ha çıktı ha çıkacak diye
2012 ikinci çeyrek diye açıklandı abi en son blizzard dan . yıllardır PC de oyun oynamadım fakat diablo 3 ü heyecanla bekleyenlerdenim bende![]()
mayısta çıkacak olan d3 yine ertelenmiş....
aranızda d2 yi ,ircturk,sombrenuitte falan oynayan varmıydı ?
[QUOTE=hocam D2 ile D3 arasında 12 sene kadar fark var[/QUOTE]
kardeş d2yi kaç kere bitirdim sayısını unuttum. geçen sene bu zamanlarda tanıtım videoları çıkmış hatta haziranda piyasada diye yine söylentiler dolaşmıştı.![]()
dostum şu oyun bitürlü çıkmak bilmedi. çocuklarıma anca yetişir)
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Diablo 2 çıktığında liseye yeni başlamıştım. 3 gelene kadar aradan nesil geçti oyunlardan soğudum hala çıkacakBlizzard, Diablo 2 fanlarının büyük bir çoğunluğunu evlenip çoluk çocuğa karışma gibi sebeplerden kaybetti
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Beta keyleri falan yayinlaniodu ama daha cikmadi yakinda cikar birde boyle cok bekletip cikan oyunlarin cogu fos cikiyor insallah oyle olmaz gt 5 duke nuke vb
3 tane oyunun sinematiklerini hayatım boyunca unutamam sanırım ,
1 numara , tabiki Diablo 2
Hala izlememiş olanlara örnek verelim
Sene 2000
2 - World of Warcraft 2004
3- RA 2 2000
artık böyle oyunlar yapmıyorlar .. Diablo 2 nin yeni grafikli versiyonunu bile çıakrtsalar 3 diye ben yine min 3 defa bitiririm![]()
@ Spawn
Aynı benim de bayıldığım sinematiklerHele Diablo tüylerimi ürpertirdi. Eski oyunlar sanat eseriydi.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ve beklenen gün geldi
mayıs 15 de satışa çıkıyor
Diablo III Launching May 15
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)