yeni ford transit eylul ekim gibi yollarda...
yeni ford transit eylul ekim gibi yollarda...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
çok harika olmuş ya. spor araba gibi duruyoriçi de ayrı bi güzelmiş.
Transporterın pabucunu dama atacak cinsten olmuş![]()
Hepsi transporter tipine doğru gittiği için malesef tahtını sallayamazlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güzel olmuş, önden bakınca eski transit tadı da var ama arkası biraz boş kalmış sanki plaka ortaya alınsaydı![]()
...
Haziran ayında prototip modelleri Gölcük fabrikasında üretilmişti.Tabii ki kapıda güvenlik fabrika müdürünün izni olmadığından dolayı içeri alınmadım ama boyahanede yeni aracın kupasını görmüştüm.Fakat bu konsept olarak yayınlanan araçla muhtemeln aynısı gibi olacak öyle aklımda kalmış.
bu model en fulü, fulün fulü, tam dolusu, en dolusu.
camları çok üste konumlandırmışlar beğenemedim.
bence çok güzel çokta satar gibi duruyor
çok ufak duruyor acaba transit değilse tourneo nun az büyüğünümü yapmışlarbirde canlı görmek lazım üretilince..transporter- viano ile alakası yok transitin.
2000 A3 8L
havalandırma butonları ciddi uzakta sürücüden. ergonomi sıkıntısı var arabanın bence konsolda.
haricinde transporter ın tahtını sallayamaz kolay kolay.
Haci Transit zaten transporter olmak istemiyor kiIstese olur.Daha konforlu daha luks dolayisiyla serviscilerde tek gecer transiti ayri mesele ama transporter istese transit olamaz.Daha narin otomobil kivaminda cunku yapisi.
Hacimlerinden ve kullanici kitlelerinden anlasilir zaten..
Bu arada dizaynindan sasesine,motorundan donanimina %100 turk mali olan tek aractir transit bilginize..
cok guzel olmuss yaakoltuk felan .. begendim sahsi fıkrımm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)