navitech var babamda çok memnunuz![]()
piranha var bende cok iyi bi bak derim
200 tl cıvarı buyuk ekran ömür boyu güncelleme hediyeli.
İnş cnm yaa !!!
NEXT YE-A 1050 almıştım. 2 ay kadar araştırdım. Av-in çıkışına kadar cihazda yok yok. Aldım memnunum.
teşekkür ederim herkese
ben öyle mp3 çalma bluetooth fotoğraf çekme vs özellikleri tercih etmiyorum , işini düzgün yapsın bir de görünüşü hoş olsun yeter
o zaman doğubanka gitmicem madem orda pahalı
nerden almamı önerirsiniz ?
Benim aldığım naviye schumi direk igo8 yükledi , sorunsuz yapılabiliyor diye biliyorum.
Bir ara navi forumlarını takip etmiştim , sırf çin malı navigasyonlar için hizmet veriyor adamlar neredeyse.Firmware'dan tut uygun programlara kadar bulup siteye yüklüyorlar.
Ben şu an memenunum baya,uyduya bağlanma hızı olsun dokunmatiği olsun fiyatına göre çok başarılı.
Çin malı navigasyon cihazlarının ROM unda işletim sistemleri vardır sadece.
Cihaz açılmaz duruma gelirse o zaman ROM una o marka model ve seri numaralı cihazın ROM u atılır. hani onu yapmak için de cihazın baya anasını ağlatmanız lazımki hemen hemen tüm çin malı cihazların rom ları da mevcut internette.
cihazları aldığınızda ne yapacaksınız?
internette bir tane navigasyon forumuna üye olacaksınız,
önce bir tane IGO indireceksiniz (igo8, igoPrimo vs) hangisini isterse keyfiniz,
sonra bir tane harita indireceksiniz
kullanılır duruma gelecek cihaz.
ha ondan sonra isterseniz POI leri atın, isterseniz yükseklik haritasını atın, isterseniz tema atın, türkiyedeki tüm radar noktalarını atın, POI lerin simgelerini atın vsvsvs..
Sonraki süsleme işi tamamen paşa keyfinize kalmış.
bende tom tom xl kullanmıştım basit bir menüsü var ve kullanışlı hiç sorun çıkarmamıştı..
Benim cihazda igo tomtom ve birçok Türkçe navigasyon programı var win ce üzerinden onları'da açabiliyorumçin malı olsada o konuda sıkıntı çıkmaz..
...
burda ki bazı tavsiyelerden yola çıkarak garmin nüvi 1310 modelini aldım 329 liraya media markt tan![]()
bu arada darty den baktım aynısı 249 lira fena koydu yawww ):
offfffff
Bugün iade ettim 329 tl lik ürünü darty den 249 tl ye aldım![]()
bir soru sormak istiyorum ben internetten güncelleme indiriyorum navigasyona onu nasıl kurucaz acaba ?
model garmin nüvi 1310
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)