BENDE YENİ DEĞİŞTİRDİM... TTNET GEÇİRİYORDU BİRAZ DA TURKCELL
GEÇİRSİN. DEĞİŞİKLİK İYİDİR... ELBET SIRA BANA DA GELECEK :hahaha:
Printable View
BENDE YENİ DEĞİŞTİRDİM... TTNET GEÇİRİYORDU BİRAZ DA TURKCELL
GEÇİRSİN. DEĞİŞİKLİK İYİDİR... ELBET SIRA BANA DA GELECEK :hahaha:
Şimdi aradım süperonline müşteri hizmetlerini bu bahsettiğiniz uygulama 15 nisan 2010 dan önce üye olanları kapsamıyormuş ben bundan bahsetmeye çalışıyordum Adam bana paketinizin içeriğini değiştirmediğiniz sürece yani hızını arttırmadığın sürece bu seni kapsamaz dedi.
Buğra Akpınar , Superonline kullanmıyorum ama senin için twitt'licem kardeşim.
Kablonet kullanin boyle dertleriniz olmasin :)
Destekler için herkese teşekkürler.
evet ben yazdım sonuna kadarda destek veriyorum devammm
Bu arada Buğra bey, BTK (Bilgi Teknolojileri Kurumu) yeni bir genelge yayınlamış sanırım. Şimdi Bülent bey okuyordu. Servis sağlayıcısı ayın %75'i kadar sürede taahüt ettiği interneti taahüt ettiği hız kadar sağlamaz ise, önceki senenin toplam cirosu üzerinden o firmaya ceza kesiliyormuş. Bunu bir araştırmanızı öneririm.
Arkadaşlar, gerçekten destek olmak istiyorsanız :
https://twitter.com/#!/bugraakpinar/...35566005305345
RT edebilirsiniz.
Lütfen, duyarsız kalmayın. Bu, herkesi yakından ilgilendiren bir konu.
bi RT de benden inş amacına ulaşır
benim de bağlattığım ilk ay başıma geldi. cep telefonuma hızınız akk ile ilgili olarak 1mb ye düşürülmüştür diye mesaj geldi ve 10-15 gün 1mb ile bağlandım :)
RT ok
Amacına ulaşacak, merak etmeyin. Bu RT'ler sayesinde SuperOnline ile 2 saatte 1 telefon üzerinden görüşüyorum.
dur 3-5 kişiye daha RT yaptırıyım :)
Konu ile ilgili TT oluşmak üzere arkadaşlar. Arama kısmına, Turkcell SuperOnline yazdığınız zaman, RT'lerimiz çıkmaya başladı.
hocam istersen benim webişlem şifresi ve müşteri numarasını veriyim ordan bilgilere bakıcaksan bak kullanımla alakalı ;)
ilk çıktıgı zamanlarda a.k.k yoktu internet hızıda 10mbit di daha sonra ttnetin btk ya şikayeti üzerine btk böyle bi yaptırım uyguladı superonline'a.. belli bi tarihten sonra abone olanlara a.k.k getirdi ama hızınıda 20mbit e yükseltti paketlerin.. a.k.k uygulaması istemeyenler 20mbit pro paket almak durumunda kalıyorlar o paketin aylık ücretide 199tl.. bu a.k.k olayı ttnetde de var 25gb olarak ama zaten genelde verdikleri hız 2 3 mbit oldugundan 1 e düşünce pek bi fark olmadıgından hissedilmiyordu.. superonline da bariz şekilde fark oluştugundan göze batıyor bence :) twitter hesabım olmadıgından RT yapamıyorum bu arada üzgünüm :)
edit: bu arada superonline telefonda ne diyor merak ettim :)