aracı dışarıdan gördüğüm kadarıyla söyleyeyim oldukça güzel ve şık. içi beyaz renklerde tercih edilince oldukça da ferah gözüküyor. ayrıca çok eğlenceli olduğunu bütün otomobil dergileri yazıyor hatta top gear bayılıyor bu araca. hatta o ekipten James May'in de garajında bir adet fiat 500 bulundurması bu işin lafta olmadığını gösterir.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
hatta aracın gucci versiyonu var ki gerek jantları gerek deri döşemeleri oldukça şık. emniyet kemerinin kırmızı-yeşil olması bile oldukça hoş bir detay alacak olsam bu versiyonu seçerdim.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Abarth olani guzel ama bence pahali bir araba. Ben Punto alirdim daha bir erkek arabasi. Sozum meclisten disari![]()
inanılmaz sayıda abarth 500 gördüm, gidişi canlı görmek ızdırap verici burda boşuna uğraşıyoruz dedim, 106 gti alıp, sanayiyle kanka olmakla.... abarth versiyonu tam bir canavar. Hep diyoruz ya 106 gti yeniden üretilsin diye, abarth'a binmedim ama adamlar yeni nesil bir gti yapmış zaten, paraya kıyabilene, parası olana..
fiat500 gördükçe hep egeyi akdenizi güneşli bir tatil yöresi geliyor aklıma nedense.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yakın bir bayan arkadaşım kullanıyor 1.4 pop versiyonu, motor kasayı rahatlıkla taşıyabiliyor.. performansı o tarz bi araç için yeterli seviyede.. donanım olarakta tatminkar lakin klasik fiat hastalıgı trim sesleri başa bela, alt takımda gürültülü çalışıyor, yalıtımı tatminkar yol sesi alıyor ama çok fazla degil.. ıuzun boylu ve yapılı biriyseniz biraz sıkıntı olabilir..
Beni en çok rahatsız eden nokta görüş açılarıydı, özellikle arkada kör nokta fazla..Tabii bu anlattıklarım bizim gibi ince eleyip sık dokuyan tipleri rahatsız ederbizim kız arabasına resmen aşık..
Tango-1 never dies.
Abarth 500 ve 695 ler gelse turkiyeyede alsam diye bekliyorum..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
bu linkte biraz farklı bir modeli var
Abarth 695 Tributo Ferrari
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
Bunun resimlerini görmüştüm ama internet sitesini bilmiyordum. Teşekkürler.Süper bir araba. Çok farklı.
Geçen gün yeşil kırmızı çizgili görünce apaçi muamelesi yapmıştım birine, çok utandım şimdi
Gucci de iyimiş yahu![]()
bence çok sempatik harika bir araç, biraz bayanlara hitab ediyor ancak üzerine orjinal bodykit'i eklendiği zaman vahşi cazibesi artıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)