yıllar once ankara yolundada vardı.tek degisen araba ve yanan tepe lambası olmus
Bizim burada anayolun kenarında senelerdir aynısından var artık güneşten rengi solmuş![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Bilecik yolundada var![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
''hacı 98 model brodwayim var 0 dan 100 e 10 dakkada anca çıkabiliyorum ama kafam rahat amk''
yorumlar fena değil![]()
barnak bassam olurmu ?
tepe lambasını çalarlar yaw![]()
Şimdi, uzaktan o aracı gördük yavaşladık diyelim, tam önünden geçerken illaki bakarız, maket oldğuda anlaşılr sonra basmaya tkrar devam.. ne getirisi olucak ki bunun ?
Vede şimdi haberler vs medyada çıktı, tutmaz pek diye düşünüyorum.. he ancak bu maket otolarada bişey bağlanır ve hız sınırını geçenleri tespit edip merkeze bildirirse , bu yeterince etkili olur.
şuanda çok boş birşey![]()
Emre Kalkan
cook gereksiz olmuşş...
gidip jdm yapasım geldi![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bu maketi ilk kez görenler uzaktan bunun maket olduğunu anlayamaz bence...Maketler işe yarıyor ama koydukları maketi 15 sene aynı yerde tutarlarsa o maket bir süre sonra hiçbir işe yaramaz sürekli yer ve mevki değiştirilmesi ve maketin bulunduğu noktadan sonra gerçek bir trafik cevirmesi şart bu sekilde uygulama yapılırsa başarı oranı cok daha yükseklere cıkar diye düşünüyorum![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Tekirdağ Muratlıda da vardı ama bizimkinde polis dışarıdaydı arabanın başında diye hatırlıyorumama artık kaldırdılar
kırklarelı babaeskı yolunda var bır tane maket değil ama adamlar gerçeğini koymuslar ıcınde kımse yok ne zman gecsem duruyor orda![]()
maket oldugunu farkederler ve çalarlarsa nolacakkkkk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)