12 Şubat 2009 Perşembe, 13:46:10
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63772728
linkteki arabayı bilen var mı??
bir araçta ben sormak istiyorum fakat sahibinden de ilan yayında değil şu anda
araç Ankara'da plaka 55 SS 942 siyah renkte detayları aşağıdaki gibi yaklaşık 50.000-TL civarı nasıldır?
bilen tanıyan varmı? İskitlerdeki Opel servisinin ordaymış
SAHİBİNDEN ORJİNAL 2006 2.5 WRX TURBO
80.000 AĞIR BAKIMLARI YETKİLİ SERVİSTE YAPILMIŞ. YAPILAN HER İŞLEMİN FATURALARINA KADAR MEVCUTTUR. YEDEK ANAHTAR VAR.
KESİNLİKLE DEĞİŞENİ YOK 3 PARÇA BOYALI
DOUBLE İN DVDLİ NAVİGASYONLU EKRANl
PRODRİVE KİT
YURT DIŞINDA YENİ GETİRİLMİŞ KOMPLE TİTANİUM EGZOS SİSTEMİ
HKS DEVİR
TURBO TİMER HKS
TURBO BASINÇ HKS
HKS BLOW
HKS HAVA FİLTRE KİTİ
JUSTUN ÖN TANPON EKİ
KONİ AMORTİSÖR VE YAY SETİ
JUSTY BUJİ KABLOLARI
KULE GERGİSİ
PERRİN SİYAH ALİMİUM CATCH-UP
TOMEİ MANİFOLD.HKS SPEC-R ORTADW 850CC
YÜKSEK BESLEMELİ ENJEKTÖR
WALBRO 255L YAKIT POMPASI
BLOUCH DOMİ,NATÖR
ÖZEL MAUNT YAĞ SOĞUTUCU DIY SETİ
S 203 ÖN EK
BOSS HOPARLÖRLER
80 binde 2.5 turbo impreza alıyosan motorunu yaptırmayı göze alarak al yada motoru yapılmış bir araç bak.
subarunun 2.5 turbo motorları kronik olarak arızalı 100 bin civarı kırılıyor..kullanımla yada modifiyeyle alakası yok kronik sorun ya motor yapılmışını alcaksın yada aldıktan sonra tork garajı ziyaret ediceksin..
he tabi motoru yapılmışı derken nerde nasıl kim tarafından yapıldığı dahada önemli bazı durumlarda motoru yapılmamış almak motoru yapılmış almaktan daha karlı olabilir![]()
2.0 stı larda varmı bu 100bin mevzusu tabı kullanıma bağlı değişirde kronikmi? şu kedi gözler varya o kasa 2002 sanırım.
100bin km kronik arizasi oldugunu hiç zannetmiyorum. 2.5mtorlarda kronik bir ariza kabul ama 100bin km diye bir genelleme yanlış olur bence. Araci sıkıştirirsan 5000 km de de sorun yaratir 60bin de de.
tabii 2-3 el değiştirdiyse, her kullananin da 20-30 hatta bazen 40bin km sildiklerini varsayarsak hesap tumden karisir.
dedigim gibi kronik 100k arizasi diye bisi duymadim.
kronik 100 k arızası demedim zaten sadece benim gördüğüm motor yapılan araçların km leri bu civarlardaydı dedim..mesela arkadaşın alacağı araçta 80 k daymış ona istinaden söyledim 100 120 k gibi motor ister diye..
kronik olan şey aracın motorunun sorunlu olduğu ve motor yapılmamışsa motor yapılacak olacağı![]()
2.5 lt makina dayanıksız ama öyle 100 K km flaan değil fati abartmışın
şöyle söyliyim ben daha hiç orjınal makına ıle 100K km yapmısını duymadım![]()
o zaman ben yanlış anlamışım yazdığını . 2.5 motorlarda özellilkle 2008 sonrası araçlar çogunlukla -hemen hemen tamamına yakını- motorları yapıldı ve öyle 5-10 K km beklenmeden, benim kullandığım araç da dahil.
ben de diyorum ki motor yapılmamışsa zaten kronik sorun yuzunden 80K ya ulaşması zor.
aynı dille aynı şeyleri konuşuyoruz ama küçük farklardan anlaşamıyoruz neyse STI her zman yaşı başı ne olursa olsun WRX den üstündür düzgün temiz referanslı bi STI alın hayrını görün tadını çıkarın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)