User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
109 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yine hırsızlık... Neler yapılabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alarmda bir çözüm değildir.
    Evinize sigorta yaptırmak şu anda en temiz yol. Zira neyi beyan ederseniz onu geri öderler.
    Poliçeyi iyi hazırlaymak gerekir. Yılda 150-200TL ödemesi var. Çalınacak eşyaları göz önüne aldığınızda bu arakam bence hiçbirşey değil...

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun , kuzenimin evinede girmişler 30.000Tl civarında altın para vs almışlar evi altını üstüne getirmişler, şerefsizler...
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl bir kilit aldınız kırılmayanda kırdılar yinede onu anlamadım?,
    kilit konusunda ankarada yardımcı olabilirim.
    fakat acılmayan kapı yoktur.birine 1 dk ugrasır diğerine 10 saat.alacagınız sisteme baglı tamamen
    güzel bir çelik kapı yaptırabilirsiniz.güvenlikli fakat camlar nedir ne değildir bilmiyorum.
    haftada aşagı yukarı 3-4 tane hırsızlık olayı görüyorum artık tecrübelendim,ankarada iken hangi grup hırsızın o eve girdiği anlar duruma gelmiştik...

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lnd_samet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir kilit aldınız kırılmayanda kırdılar yinede onu anlamadım?,
    kilit konusunda ankarada yardımcı olabilirim.
    fakat acılmayan kapı yoktur.birine 1 dk ugrasır diğerine 10 saat.alacagınız sisteme baglı tamamen
    güzel bir çelik kapı yaptırabilirsiniz.güvenlikli fakat camlar nedir ne değildir bilmiyorum.
    haftada aşagı yukarı 3-4 tane hırsızlık olayı görüyorum artık tecrübelendim,ankarada iken hangi grup hırsızın o eve girdiği anlar duruma gelmiştik...
    Hocam kilit şu hani içinde çelik şerit olanlardandı sanırım. Şu anda da önce kafası kırılanlardan takmışlar. Ama söylediğin gibi hırsıza kilit dayanmıyor maalesef.

Sağlam bir kilite ihtiyacım var. Kira bile olsa söker götürürüm gittiğim yere. Ama şu anda ilgilenmem zor. Zaten çalınacak birşey de kalmadı. Evi taşıyınca komple güvenlik işine el atacağım. O zaman senle irtibata geçer, yardımını rica ederim.

Kapsamlı, sağlam bir çelik kapı ve pencereler gibi şeylere döndükten sonra evi taşıyıp veya yeni ev alıp öyle girişebilirim. Şu andaki evden en kısa sürede çıkacağım. Huzursuz etti bizi.

Alarm işi caydırıcı olabilir. Sigorta işi ise maddi konuda rahatlatabilir.

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun.
    Arabacı - Kaportacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun osman. semt değiştirmek farz olmuş sana. ve tabii sigorta.

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun dıyorum oncelıkle yılbaşı gecesıde bızım bıraderın ışyerındekı plazmayı goturmuşler karşı bınadaki teyze gormuş ıçerı kaçmış polıs sadece bakıyor he hu dıyor ve gıdıyor guvenliği once kendımız almamız lazım sonra Allaha bırakmak gerekiyor, ben şunu düşünüyorumkı polısten umut beklemeyın okadar parmak ızı alıyorlar hiç bi sonuç yok en guzel yaptıkları ış parmak ızı almak ıvır zıvır, bazen aklımada gelmıyor değil acaba ortakmı iş yapıyorlar kımsenınde gunahını almak ıstemıyorum ama bunu soylettırıyorlar

BURAKALTAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmayım dedim.12 günde 4 defa bizim fidanlığın tellerini kesip içerden hırsızlık yaptılar.4. seferinde polis çağırdım ama sadece tutanak falan tuttular açık alan olduğu için parmak izi falanda çıkmadı.Sağolsun polis arkadaşlarda ilgilendi yinede..Evim tam fidanlığın karşısında olduğu için 2 gecedir camda nöbet tutuyordum ve büyük gün bugünmüş.Sabah 7 de baktım çingene kadın Bahçenin tellerinden atladı girdi içer.Bende hemen biber gazımla golf sopamı alıp fırladım.Dılşarıda yakaladım bunu önce gazı sıktım benide etkiledi ama golf sopasıyla allah ne verdiyse giriştim.Benimde gazdan etkilenmemden faydalanıp tütyü ama 30 saniye sonra falan 2 tane ekip geldi bir tanesi geçen sabah gelen ekipteki memur arkadaşlardı.2 dakikaya bulup geldiler.Çekçek arabayı bırakıp gitti içinde saksılar hala inkar ediyor tabi polisler yemedi.Gittik karakola kadının gbtsinde 6 tane hırsızlık sabıkası çıktı.Neyse tutanak bitti ifade verdim çıktım karakoldan 2,5 saat sonra.Tam eve geldim telefon çaldı ifademi alan memur arıyor Burak bey şahıs gaz sıkıp,dövdüğünüzü iddia ediyor savcı bey ifadenize bu hususlarında sorulmasını istiyor dedi.Gittiğimde birkaç kişi daha gelmiş onlardan kadının eşi dostu bana abi bir hata etmiş affet dedi öldüresim geldi ulan 6 tane sabıkan var ki bunlarda yakalanabildiklerin.Gittim memur arkadaş sordu yaptın mı diye,bende doğru söyleyimmi dedim söyle ama öyle yazmıcaz dedi.Bende yaptım dedim ama ifademe aksini yazdı.2 dakika sonra karakol amiri geldi hayırdır arkadaş neden geri geldi dedi memurda anlattı adamın tepkisi sporgazetesi adamın malını çalıyorlar gazda sıkar döverde yazmayın ifadesine dedi bende çıktım geldim yarın sabah karakola gidicem sonuç ne oldu savcı saldımı (ki büyük ihtimalle) öğrenmek için.

Buda golf sopasının son hali üstünde eğildi kadının..

Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak iyiki o anki sinirinle solediklerini yazmamışlar ifadeye. geçmiş olsun golf sopasına üzüldüm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak yakalaman süper olmuş ama o yakaladıgın anın duygusunu paylaşırmısın nasıl birşey?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim.Yok ya sinirle söylemedim zaten memur arkadaş gülerek sordu zaten başta söyledi yazmıyacağını..Evet 100$ lık sopa mundar oldu en çok ona yandım.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak yakalaman süper olmuş ama o yakaladıgın anın duygusunu paylaşırmısın nasıl birşey?
    Biber gazından gözüme falan gitti rüzgar yüzünden içimede çektim ama inanırmısın o an hiç hissetmedim..Sadece dayağa konsantre olmuştum allah ne verdiyse yapıştırdım. Hemen köşede bizim mahallenin marketinden gittim bir paket sigara aldım ***** don gömlek fırladım yanımda yoktu Memurlar kadını yakalayıp gelene kadar yaktım orgazm sigaramı..Her vuruşumda içim soğudu birde abi yapma diye yalvarıyor orsp. tabi ben dahada fazla saydırıyorum..
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pronet ve ev sigortasından başka hırsıza alınacak önlem yok maalesef. çok geçmiş olsun.

burak eline sağlık

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ellerine sağlık
    Livestrong

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 saat haber alma hızmetı sunan guvenlık sıstemı fırmaları evınızde yasayan aılenız ıcınde cok yararlıdır.hatta kalp krızı tansıyon seker hastaları cıcn kolye seklınde banyo mutfak yatak odası gıbı bolumlere acıl butonu koyuyorlar .sağlık sorunlarınız ılgılı bırımde kayıt altında tutuldugu ıcın saglık ekıbı guvenlık vs gonderılıyor .

tek yasıyor ısenız genel olarak sıgorta yaptırmak mantıklı.hasar goren calınan elektrık arızası gıbı durumlarda faydasını gordum..

gecmıs olsun tekrar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonra başınıza sarmasınlar dikkat edin

ama çok iyi yapmışsınız elinize sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamera güvenlik falan bunlara yalan sadece gözleri gözüküyor kadının nereden tanıyacaksın..1500 M2 açık alan olduğu içinde hareket sensörü falanda koysan o da zor.

Valla sararlarsa bu sefer sopayla kurutlamaz direk bahçeye gömerim..

Birdahakine golf sopası heba etmicem ama karar verdim.Rengarenk boyalı kazma sapları var özel günler için sakladığımız onları kullanıcam..
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle hareket sensörleri var tavsiye ederim
    Çok yakar ama olsun
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize sağlık zevkle okudum Köpek falanda kandıran çok ya, adamlarda 1001 maharet var. Köpeği alıp götüreni bile biliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)