User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
78 sonuçtan 77 ile 78 arası

Konu: sensation organisation

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crused ; yok niye niteklendireyim emin ol gitmek istiyordum geçen seneye kadar .
    vallahi de billahi de , yine gitmek istiyorum.ama öyle eskisi gibi SAF bir organizasyon değilmiş gibi "sanki " ama ???
    DJ'ler için tanınmamış demedim yada demek istemedim diyeyim.gerçekten bir liste var DJMAG gibi bir düzende , abi hiç mi kafaya oynayan DJler gitmior artık yada bana öyle geliyor ...
    SAF'lığı kalmadı diyenlerdenim ben , o şekilde düşünüyorum şuanlık , tezimi çürüt ne olur ? yanlış düşünüyor olabilirim
    sana 100% diyebilirim ki gittikce tempo yukseliyor gittikce kalite artiyor. sana sole soliyim tiesto armin artik bi markalar keni aralarinda rekabet var sensetionda baska bi marka yani diyosun ki ferrari laborghini porsche birlesin ayni fabrikada uretim yapsinlar olmuyor iste eskiden olurdu bi 5 sene oncesine kadar ne tiesto bu kadar tiestoydu ne bi armin bu kadar armin di yani diyecegim sadece bi kere yasa orda iken aklina bu saydiklarimdan hicbiri aklima gelmedi demedim yani bi tiesto olsaydi keske diye

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir espri yaptık espriden öte ironi yaptık,şimdi kendini dj sananlara atfen (dj akman vs), ağır apaçi olduk, iyi mi
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)