o.b.k Nickli Üyeden Alıntı
Kalite, sorunsuzluk, konfor, yol tutuş vs olarak mazda 3 araba gibi arabadır. Ama gel gör ki performansı epeyce vasat. LPG durumunu sormuşsun. Düzgün yapılan bir montajla, kaliteli bir kitle ve iyi bir ayarla, fakire düşmediğin sürece subaplarına hiçbirşey olmaz. Mümkünse pipolu bir sistem kullan ve bir miktar zengin bıraksınlar.
Vtec2'nin benim gözümde hiçbir kıymeti yok. 1.6ies desen o bile daha kıymetli gelir bana. Ne konfor, ne yol tutuş, ne sağlamlık, ne de görüntü olarak mazda3 ve alfa 147'ye yaklaşamaz bile. Alfa'ya göre biraz sorunsuz olabilir, o kadar. Şahsen ben sırf piyasası var diye bir arabayı tercih etmem. Ama senin kriterlerine kalmış tabi.
Alfa ayrı bi dünya. Duruşuyla, sürüşüyle, sesiyle, konforuyla, nadideliğiyle, TS motoruyla... Ama o gülün de dikenleri var. Dikenlere katlanmak tamamen senin beklentilerine ve önem sıralamana kalmış...
Yerinde olsam, performans, kalite, karakter, tarz bekliyorsam 147, kalite, sorunsuzluk, yol tutuş, konfor bekliyorsam mazda3, hızlı 2.el piyasası, performans bekliyorsam vtec2 alırım.