User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: 147-mazda3-Vtec2 Hangisi sizcee !!!

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru,elektrik tesisati saglam bi 147 seni fazlasiyla memnun eder.duzgun bi lpg montajiylada ekonomik binersin.ama dedigim gibi temizini bulman lazim yoksa saglam para harcarsin toplamak icin.ama 147nin tasarimini,yol tutusunu,performansini degismem diger iki aracada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru,elektrik tesisati saglam bi 147 seni fazlasiyla memnun eder.duzgun bi lpg montajiylada ekonomik binersin.ama dedigim gibi temizini bulman lazim yoksa saglam para harcarsin toplamak icin.ama 147nin tasarimini,yol tutusunu,performansini degismem diger iki aracada
    +10000000

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda ile honda arasında gidip gelirdim ama hondayı seçerdım. Mazda biraz pahalı sanki

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanan bilir,mazda diyorum
    Seyyar Tayyar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    147 bu araçlar içinde en keyif vereni, en özel olanı bence.

Ama TR şartlarında Alfa almak son sahibi olmakla eşdeğer...Yakıt tüketimi de fazlasıyla üzer.

Yine Mazda3 tasarım olarak mükemmel bir otomobil, o da TRde hakettiği değeri görmedi. Yine yakıt tüketiminin çok yüksek olduğu söyleniyor.

Vtec2 hepsinden az yakar, modifiye parçası rahat bulunur. Hiç modifiye etmesen bile yakışıklı duran ve 2. elde rahat satabileceğin bir otomobil.

TRde yaşadığımız için Vtec2...Ne de olsa Hondalara tapan bir gençlik var...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda iyidir potansiyeli yüksek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapınca cok guzel oluyo evet. farzedelim aracın degeri 23 bin uzerine 10 bin de harcasan satarken verecekleri rakam 25 nin uzerine cıkmaz ama bu durum honda da cok farklıdır, bence : )

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalite, sorunsuzluk, konfor, yol tutuş vs olarak mazda 3 araba gibi arabadır. Ama gel gör ki performansı epeyce vasat. LPG durumunu sormuşsun. Düzgün yapılan bir montajla, kaliteli bir kitle ve iyi bir ayarla, fakire düşmediğin sürece subaplarına hiçbirşey olmaz. Mümkünse pipolu bir sistem kullan ve bir miktar zengin bıraksınlar.

Vtec2'nin benim gözümde hiçbir kıymeti yok. 1.6ies desen o bile daha kıymetli gelir bana. Ne konfor, ne yol tutuş, ne sağlamlık, ne de görüntü olarak mazda3 ve alfa 147'ye yaklaşamaz bile. Alfa'ya göre biraz sorunsuz olabilir, o kadar. Şahsen ben sırf piyasası var diye bir arabayı tercih etmem. Ama senin kriterlerine kalmış tabi.

Alfa ayrı bi dünya. Duruşuyla, sürüşüyle, sesiyle, konforuyla, nadideliğiyle, TS motoruyla... Ama o gülün de dikenleri var. Dikenlere katlanmak tamamen senin beklentilerine ve önem sıralamana kalmış...

Yerinde olsam, performans, kalite, karakter, tarz bekliyorsam 147, kalite, sorunsuzluk, yol tutuş, konfor bekliyorsam mazda3, hızlı 2.el piyasası, performans bekliyorsam vtec2 alırım.
    benim düşüncem araca uzun yıllar binmek allah göstermesin tabiki satarken evet honda hemen çıkabilir elimden fakat temizini bulmak bulupta yüksek para ödemek biraz saçma geliyor sakin honda kullanıcıları yanlış anlamasın sözümü ama o paraya daha iyileride alınabilir çünkü
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    147 bu araçlar içinde en keyif vereni, en özel olanı bence.

Ama TR şartlarında Alfa almak son sahibi olmakla eşdeğer...Yakıt tüketimi de fazlasıyla üzer.

Yine Mazda3 tasarım olarak mükemmel bir otomobil, o da TRde hakettiği değeri görmedi. Yine yakıt tüketiminin çok yüksek olduğu söyleniyor.

Vtec2 hepsinden az yakar, modifiye parçası rahat bulunur. Hiç modifiye etmesen bile yakışıklı duran ve 2. elde rahat satabileceğin bir otomobil.

TRde yaşadığımız için Vtec2...Ne de olsa Hondalara tapan bir gençlik var...
    evet dostum hondaya tapan bir gençliğimiz var gerçekten ama sadece satışını düşünmüyorum öyle olsa evet honda en mantıklısı ama araba özel olmalı bakan bir daha bakmalı bana donanım zevki yaşatmalı diye düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)