ya bu nedir abi ya...
kim bilir daha neler vardır.
nazi almanyası ve rus komünizmi zamanını acayip merak etmişimdir her zaman.
ya bu nedir abi ya...
kim bilir daha neler vardır.
nazi almanyası ve rus komünizmi zamanını acayip merak etmişimdir her zaman.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ilk fotoğrafta gözü sansürlü olan bayanların birisi 2 birisi 8 numara.topla ne yaptı 10.gözünü köpeğe dikmiş kaç kişi var 4.çarp 10 la 4 ü .
ve mhp nin 40. yılı.
şaka maka ilginçmiş daha neler var kimbilir.
bu ve benzeri olayları anlatan bi bielgesel vardı sanırım discovery deydı adamlar bildiğin frankeschtein benzeri şeylerin peşine düşmüştü, toplama yaratıklar ama yaşatmayı başaramamışlardı 2.dünya savaşı sıraları savaşta sonra durdurmuşlardı suan ne alemde bilinmez tabi
Sucker Punch filmindeki nazilerin buharla çalışan ölü askerleri ve aynı bu cihaza benzeyen savaş aygıtı aklıma geldi :ı
burda kafayı koparmadan makinaya bağlayıp kan akışını yaşatıyorlar köpeği. ilk yaptıkları bu şekildeydi demekki
e60 535d & THE A45 AMG
bana kalırsa bu biraz o dönemdeki kominizm propagandasının bir ürünü
Hadi makinayla dolaşımı sağladılar beyne temiz o2 yüklü kanı pompaladılar sinirsel iletimi nasıl sağlıycaklar
Sonuçta organizma dediğin kapalı bi devredir o sinirsel iletilerin algılanması için sensörler ve bizim anlıyacağımız şekilde işlenip çözümlenmesi için çok ciddi bi teknoloji gerekli ki bu günümüz şartlarında bile çok fizıbıl birşey değil
Everyday I ** çapuling...
Bundan daha ilginç şok eden bir yazı okumuştum hitler ile ilgili.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bir ara hitler insan ruhunu bedenden ayırıp tekrar nasıl maddeleştirerek ölümsüz bir canlı yaratılabilir diye çok gizli bir tesis kurdurmuştu ve bu işin üzerinde bayağı durmuştu.
Amaç ölümsüz askerler yaratmaktı aklınca.Yazılana göre ruhu bedenden ayırıp özel bir oda içerisinde tekrar maddeleştirmeyi kısmen başarmışlardı hatta bir kaç kelimeden ibaret iletişim kurumuştu ama kelimelerin anlamsız olduğu yazıyordu.
Kaba taslak olarak yazdım ben ancak çok daha fazla detayı vardı bunun ama unuttum seneler önce okumuştum bu yazıyı.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Kayıp Kromozom en yakın zamanda temin edecem teşekkürler![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
sadistlikten başka bişey değil bence ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
hocam günümüzşartları çok iyi düşünme.
bizden önce çok daha ileri şekilde yaşamış olan kavimlerin varlığı ciddi ciddi araştırılıyor ki en basitinden o dönemde mısır piramitlerinin sırrı tam olarak çözülmüş değil nasıl muazzam şekilde o taşları kesitkleri ve öyle bir ölümsüz eser yarattıkları falan ki kablosuz elektrik kullanıldığı söyleniyor ve daha bunun gibi bir ton şey var.
kısacası insanlığın sürekli ilerlediğini söyleyemeyiz.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
teyzeden robot diye sahibinden de satsalar ya bunu !
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
yok hocam tam tersine evrime inanmıyorum.
ama düşündüğümüzde sürekli bir kavim yer yüzünden silinip yenisi gelmiş hatta Hz. Nuh olayında bütün insanlık silinmiş -Hz. Nuh ve yanındakiler hariç- . Yani niye bizden daha önce bu silinen toplumlar teknik olarak bizden daha ileri olamasınlar ki.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
Böyle bir video buldum çok ilginç geldi
Eski Mısırda kablosuz elektrik kullanıldığı ortaya çıktı! - Video Dailymotion
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)