iyi olan diziler gerçekten farklarını ortaya koyuyor,ve kendilerinden bahsettiriyor...
Printable View
iyi olan diziler gerçekten farklarını ortaya koyuyor,ve kendilerinden bahsettiriyor...
diziye laf yokda bu yazda doktorlar yerine suskunlar komasına giricez sanırım :D
yok ya oyle bısey yapmazlar sanırım. yanı bence hata olur.
6 Eylülde saat 20:00 da 2.Sezon başlıyor beyler.
Yeni bi hatun daha transfer olmuş.
Yeni sezon yeni bolum fragmanı.
ShowTv - Dizi
aynen bende bugün gördm fragmanı.. ama işler daha b.ka sarmadan şu insanlar bi rahata kavuşsunlar artık ya :D
fragmana gel gizemli ada 3'ün çekimlerinden :)
Başlamasını en çok istediğim dizi perşembe akşamlarının vazgeçilmezi :) Merakla bekliyoruz :)
nihayet başlıyor :) fragman bi tuhaf olmuş tuvalette işeme filan :D
işler güçlerle aynı gün olmasaydı daha iyiydi ama napalım :)
bakalım merakla bekliyoruz işler baya karışmış inşallah berbat etmeden tadında dewam ederler
yuh arkadas bu sefer fena katakulleye gelmısler haberlerı yok garıplerım
Reklamdan onceki son 10dk da kemiklerim birbirine girdi varya.
O ibonun seri katil olmasi lazim su andsn sonra.
Ooooofff offf
ee ecevitin hatundamı hain çıktı :S
Ecevitin hatun oha cikti hain ki nehain
süper başladı dizi..bu sezon yine harika olacak gibi
Beni ilk sezon gibi etkilemedi, o kadar alıştırdılar ki kimin iyi kötü olacağının belli olmayacağına, yine aynı kadro aynı şekilde devam etmesi ne bilim. aynı etkiyi yaratmadı.
Bilemedim ya bi yandan surukledi bi yandan alışıldık
herşey b.ka sardı :) iboya yapılırmı bu ya kızı bozdu irfan şahinle geziyo insanlıktan çıkmış çok heyecanlı bölümdü bekleki şimdi haftaya perşembe gelsin :)
degısık degısık bolum :D bıddı dıye bırakdm sonra tekrar degısık sekılde dewam eddı.. ya yorgunum dıe anlamadım yada harbı fılmde sıkıntı vardı..
yıne de ızlenebılcek guzel bı fılm olduguna emınım