mükemmel bir dönüş oldu gerçekten ...
Printable View
mükemmel bir dönüş oldu gerçekten ...
yine tribe soktular ilk bölümden sinir stres sahibi oldum :D
ben çok sinir oldum gülten e öyle bir kötülük yapılmasından dolayı.Bundan sonra kesinlikle irfanın erkekliğini alırlar.
Ya ben lan neyse bişey demiyorum.Yönetmenine selam ediyorum sadece.gece gece yarım paket sigara içtim ya.
yine sıkıntıya bağladı bizi suskunlar :/
Piskolojik bunalıma soktu dizi beni, bütün bir dizi boyunca Gurur'a acıyıp sonunda o karı ile beraber görünce şok yaşadım resmen.
Adamlar cidden efsane dizi yapmışlar helal olsun..
Kötülerin arasındaki iyi ecevit
İyilerin arasındaki kötü gurur
Geçen seneki senaryoyu ters olarak izleyecez sanırım..
bence işin içine gültende giricek saykoya bağlıcak.
ama hakkaten yapılmaması lazımdı bu kadarı fazla artık.
Harika dönüş oldu gerçektende. Nisan karakteri sonunda bombayı koydu Gururun seviglisi çıkınca. Susukunlar bu sene gene fena olacak ama Gültene yapılmaması lazımdı o sahnede kitlendim resmen.
SUSKUNLAR Gurur'un Yolu :) Evet intikam terse dönmüş ama Gülten'e tecavüz çok sert oldu. İlk bölümden sarstı dizi. Yalnız HD kanalda tek seferde oynayıp biten dizi normal kanalda bitip yeniden neden başladı anlamadım?
Dün diziyi kaçıranlarn için;
dün kanal değiştirirken gördüm geline tecavüz vardı herhalde...eh dedim ya ebesinin şeyi artık dizide kız erkek durmadan tecavüz..içimi daralltı bu tarz diziler acı acı acı bu ne la yeter...
ulan gelinde cok tatlı be abi :D
aboooo bombaya bak dedim sonunda o derece yani başka birşey demiyorum bu sezoın cok feci olacak :)
az önce izledim :)
gururun yanında hatunu görünce hassktir oldum :)
tam tersi olmuş bu sefer benim nedense hoşuma gitmedi :) gelicek bölümlerde ne olucagı belli gibi
tüm sezon tecavüz sahneleriyle geçicek galiba bi ordan bi ordan sıra ahuyada gelebilir :D