İlk sezon hayretler içinde bırakıp aptal eden sahnelerle kendini sevindiren dizi hadi kapatın gidiyoruz şeklinde bir finalle bitmemeliydi...
Saçmasapan dizilerin reytingleri tavanlarda adam gibi dizilere rabet yok...
İlk sezon hayretler içinde bırakıp aptal eden sahnelerle kendini sevindiren dizi hadi kapatın gidiyoruz şeklinde bir finalle bitmemeliydi...
Saçmasapan dizilerin reytingleri tavanlarda adam gibi dizilere rabet yok...
Dizinin yabancı film versiyonunda da aynı şekilde 4 arkadaştan 2si ölüyodu demekki bizimkinde de 2. kişi ecevitmiş. Neyse tadında bitti biraz aceleye geldi gibi oldu ama uzatmamaları daha iyi oldu.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Dizi bitti sanırım, bittiyse oh çok şükür diyebilirim. Her kanal zaplamasında o diziye denk gelmekten bıkmıştım.
Bence güzel bitirdiler.Son bölümde mantıksal eksiklikler olsa da ters köşe yaptıkları da oldu.Fazla yerlerde süründürmeden sonlandırmaları iyi oldu..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
sen adamı alevle çevir ateşe ver...adam kaçmasın..orada beklesin dön arkanı git..sonra karşına çıksın seni bıçaklasın...heeee oldu...ben hakaret olarak algılıyorum...ve bu tarz dizileri izlemek çokkolay oluyor... ben bir sığır olsam nasıl senaryo yazarım diyorum..dizinin başındna sonu belli oluyor...
O değil de bu Ecevit ne ara beraat etti Gurur'u öldürmemiş miydi nasıl saldılar da elini kolunu sallaya sallaya gidiyor arabaya atlayıp? Burada da bir saçmalık yokmu?
Ben bırakıyorum dedikten sonra değil diziyi izlemek Reklamlarını izlemek başlığa bidaha girmemişim bileşimdi gordum yazıyı
Bilmem herşey olabilir. dizinin ana konusuna bakarak yola çıkarsan çok şey çıkartılabilir.
+1
Sen kalk lanet yürüyüşü yap, şehitler ölmez de vatan sana can feda de.
Sonra kalk şerefsizlere çanak tutan şerefsizlere yardım eden insana şöle olmasaydı böle olmasaydı...
Mantık?
Dizi bu yüzden çok seyirci kaybetmiştir. En azından beni kaybetti geçen dönem aralıksız seyrettim. ama ilk duyduğum andan itibarende bastım küfürü.
Belki bişey değişmemiştir. benim evimde raiting cihazı yok ama en azından tarafımız belli olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)