2.bölüm 2. fragman
Printable View
2.bölüm 2. fragman
Güzel dizi tuttum :)
Gene güzel sürükleyiciydi 2. bölümde.
Bu gazanfer bi çıksa piyasaya bakalım nası bi tip oynuyacak o yamyamı merak ediyorum :D
şuan en tuttuğum dizi diyebilirim rahatlıkla...ne kuzey güney ne yalan dünya ne behsat ç nede bi başkası...
takipteyim çok iyi dizi
çok geriliyorum ben izledikce... gidip öldüresim geliyor hepsini...
2. bölüm gerçekten çok iyiydi.İzlediğim diğer dizileri bıraktım artık:D
İzlediğim en kaliteli dizilerden. İşten dolayı evde netten izliyorum bugün izledim 2.bölümü harikaydı merakla bekliyorum yeni bölümü :)
Bende de tam tersi etki yarattı, izlediğim yabancı bir filmi kalkıp dizisini yapmışlar, yaratıcılık sıfır, üstelik etrafta bunun benzeri çok dizi var, hepside full ajitasyon, sürekli bunalım, sürekli bir hadise, sürekli gerilim kimse de demiyor aga bu nedir.
Yalan Dünya'ya devam, birde biraz Cnbc-e tamam işte bitti gitti.
dün direk ikinci bölümden başladım izlemeye
direk konu sleepersdan alınmış
cok guzel ve kalıtelı bır dızı.ezel alıntıları var ama yınede harıka.
Türkiye'nin bütün kesimi de sleepers filmini biliyordu sanki :D
Birebir aynısı bile olsa Türkiye'ye uyarlanmış hali bile bomba olur ki şu pozantı olayından sonra gayet de yerinde oldu dizi..
Dizide fazla hatun yok ya o nedenle ilgi çekmedi galiba :D
takoz irfanın hareketleri çok farklı
ilk bölümde evde ibrahim tatlıses haydi lililili çalarken üstünde atletle dans etmesi felan :D
3. bölüm fragman müziğini Ahmet Kaya'ya çevirince diğer fragmanlar pert olmuş.
Güncel 3. bölüm fragmanı;
Ahmet kayanın şarkısıyla fragman başka olmuş :) 2.bölümünün tekrarını dün gece izledim gerçekten güzel dizi 3.bölümünü bekliyorum merakla ,ayrıca bu dizi umarım kaldırılmaz diyorum kendi kendime pozantıda olan olaylardan dolayı