Dizi gercekten surukleyici ins bikac bolum sonra akiciligini kaybetmez
Printable View
Dizi gercekten surukleyici ins bikac bolum sonra akiciligini kaybetmez
fragmana müzik cuk oturmuş merakla bekliyorum 3.bölümü
dizi 13 bölüm sürecek deniliyor bilgisi olan var mı
3. bölüm çok iyi olacak bellii.Şarkıda cuk oturmuş.
Daha ilk fragmanları dönerken Sleepers gelmişti aklıma. Sonra diziyi izleyince şüpjelerimde haklı çıktım. Senarya çakma da olsa güzel. Oyunculuk iyi, kamerası sinema gibi. Hele HD izleyince daha da güzel oluyor :) 3. bölümü merakla bekliyorum. Gündemdeki bir olayla tesadüfen çakışması da ilginç oldu.
bugün show tv denk geldi cok duygusal yapmışlar azda olsa beğendim..
guzel dizi sevdım valla ;)
bi çay aldım mutfaktan geçerken gözüm takıldı internetten izledim hemen :D çok güzel dizi gerçekten
arkadaş bugun anlata anlata bitiremedi diziyi türk dizilerini pek sevmem ama buna bi bakıcam:)
ahmet kayadan nefret ediyorum...fragmanda duyunca keşke dedim keşke başka bi şarkı olsaydı...
dizi gerçekten güzel ve sürükleyici yeni bölümünü bekliyorum sabırsızlıkla ...
super dızı goruntu yonetmemı cok başarılı...
fetih den daha başarılı valla :)
tamam çakma sleepers anladık!
1.ve 2. bölüm full, izlemek isteyen arkadaşlar
çoğu dizi ve filmden daha kaliteli çekimleri var dizinin, izlenicek yapım varda bizmi izlemiyoruz çakma makma ama çocuk oyuncular döktürmüş onu konuşan yok bi sleepers almış başını gitmiş :)
3. bölüm 2. fragman;
Yeni bölüm cidden felaket mükemmel sürükleyici bu dizi kitledi resmen :)
Çok yakın bir arkadaşımın kardeşi oynadı o sebeple izledik şimdi arkadaş grubumuzca bağımlısı olduk epey iyi.Arkadaşımın kardeşi Sarı'nın sünnet düğününde masaya tokmakla vuran 3 kişiden sol başta oturan kahverengi ceketli olan.
Ve start verildi :D
oha diyorum ya boğazım düğümlendi...