User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
104 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Modlu araçlarla ilgili yeni yasalar ?

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yasaya maddeye gerek yok zaten yasak olan şeyler belli aracın orjinalliğini değiştirmek tamam işte madde madde mevcut iş yazmaya kaldıktan sonra yazılır.kaçış yok
    artık corc-i zamanı cdti

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c.tesi gecesi Merter MC i yine polis bastı herçıkan arabayı aldılar ben kurnazlık yaptım arkadan cıktım arkayıda tutmuşlardı ordan cıkanlarıda tek tek alıolardı beni bıraktılar park sis basıklık ve önde plaka yok
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salak saçma şeyler yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an amerikanlardan çevirmedikleri kesin.. neredeyse 3-4 çevirmeye girdim hiçbiri bakmadı bile
    ...

Drft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten teknık degısıklık yapmak yasaktır dıyor maddelerde adam sıyah zemın far taksan ona bıle yazar yazmak istediginde yeterkı ıstesın cok sey var gercı yıne cok cekıyoruz ama yapıcak bıse yok ve bu maddeye ragmende benım okudugum bır maddede vardı eger hala duruyosa bir aracın max % 30 performance arttımı yapılabılır dıye kı bunuda teknık degısıklık yapmadanda mumkun degıl mantık arakı bulasın
    Ancak Mücadele varsa zafer vardır!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neye göre %30 ? motor gücü ruhsatta yazmayan veya bilinmeyen araçlar var
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neye göre %30 ? motor gücü ruhsatta yazmayan veya bilinmeyen araçlar var
    berkay ona bakarsan benım ruhsatta 120 hp yazıyo neye gore derken kendı gucune gore

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok merak ediyorum yıllardır madem biz egsoz takınca sorun oluyor ses kirliliği oluyo ozman supersportlarıda bağlasınlar onları sesi bizden çok madem amerikan park (sinyallerin direk yanması) o zman audileri accord ları bağlasınlar onların orjinalleri böle yıllardır cvp bulamadığım sorular bunlar yasaklanan herşeyin orjinali var ve ne ruhsatlarına işli nede başka bişey...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drft Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten teknık degısıklık yapmak yasaktır dıyor maddelerde adam sıyah zemın far taksan ona bıle yazar yazmak istediginde yeterkı ıstesın cok sey var gercı yıne cok cekıyoruz ama yapıcak bıse yok ve bu maddeye ragmende benım okudugum bır maddede vardı eger hala duruyosa bir aracın max % 30 performance arttımı yapılabılır dıye kı bunuda teknık degısıklık yapmadanda mumkun degıl mantık arakı bulasın
    her tuttugunu dynoyamı götürecek?

ayrıca tuv onaylı coil-helezon vs olayında tuv onayı al bunu arabana tak caddece çıkabilirsin diye onay vermiyor zaten. verdiği onay pist için al tak piste çık çıkacaksan şeklinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boyle bısey demedım sadece var olan yasaları ve benım okuduklarımı dıle getırdım uygulama konusuna gelınce hep bir dengesızlık mevcut bunu belırttım kı sonucta aracına bı stıcker bıle yapıstırsan herturlu ceza yazar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi en başda tüv ile trafik ayrı şeyler bunu artık anlamak lazım.. tüv ün geçirdiği film trafikde yasak trafikde yasak olmayan pek çok şeyde tüvden geçemiyor..

yani tüv de yasak olan bir şey trafikde yasak olması gibi bir şey söz konusu değil.. yada tam tersi..

şimdi hep diyorum diyelimki xenon yasak olsun polis bunu nerden anlıycak far yıkamasındanmı o hafif kusur yani o bir kıstas değil zaten tüvde otomatik indirme kaldırma varsa geçer diyor yani far yıkama şart değil

her geçen araca teknik kontrolemi sokucak trafik memuru bana bu hep diyorum çok saçma geliyor onun ayrımını polis yapamaz.. bu işler çünkü çok teknik işler..

orjinalden merceksiz xenonlu araçlar var orjinalden otomatik indirme kaldırması olmayan araçlar var xenonlu.. kaldıki halogen olupda aracında otomatik indirme kaldırma olup xenona geçmiş ve tüv kontrolündende başarıyla geçmiş araçlarda olucakdır. polis bunca teknik şeyin ayrımını nasıl ve nerden yapıcak..

bunlarıda geçdim bu gün xenon yasaklansa xenon sistemler olduğu için fazla bilinmeyen popüler olmayan aslında xenondan çok daha fazla ışık veren 100 wattlık halogen veya xenon gazlı ampüller satılıcak ve insanlar xenon farı mumla arar..

avrupada Helium racing rally 100wattluk ampülleri var xenondan on kat beter ve zaten avrupada bile yasaklı onaylı olmayan bir ampül xenon yasaklanırsa o zaman bu tip ampüllü araçları bolcana görürüz gözler kördende beter olur üstelik yasakda olmaz çünkü normal halogen ampül.

birde beyaz plakalık ne alaka onu anlayamadım benim gördüğüm sıfır bmw lerin hepsinin arka plakalıkları beyaz sanırım orjinalden polis için daha iyi beyaz olması plakayı gündüz gibi zifiri karanlıkda bile görür okur polisin avantajına yani beyaz olması.. tam aksine soluk zayıf ibr ampül takıp görülmesinmi plaka ordada bir mantık yok.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkay ona bakarsan benım ruhsatta 120 hp yazıyo neye gore derken kendı gucune gore
    Demek istediğim oydu, daha ruhsat bilgileri bile doğru değilken neyin çabası ? İncelediğim ruhsatların yarısından çoğu ciddi yanlış
    ...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    motor değişikliklerinde %30 hacim artımı diye bir madde olmasın o ?

Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ayrıca tuv onaylı coil-helezon vs olayında tuv onayı al bunu arabana tak caddece çıkabilirsin diye onay vermiyor zaten. verdiği onay pist için al tak piste çık çıkacaksan şeklinde
    ancak her coilover pist kullanımı için üretilmiyor. pist için olan zaten gündelik hayatta aşırı sert oluyor, değil böbrek taşı hamile kadına çocuğu düşürtür..

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan park a yasak gelirse bizim salaklar corvette vb dinlemez yazar o zaman..
    Yazmasi lazim zaten, Vetteler distributor kanali ile ithal edildiginde fabrikalarinda modifiye edilip ulkemizde oyle satilicaktir bu yasadan sonra...

Nasil bir araba Avrupa yada Asyadan ABD'ye giderken "Amerikan Park" olup tamponlarina reflektor konup gidiyorsa oradanda buraya oyle gelmesi lazim, aslinda bu modifikasyonlari yapmayan ithalatci firma suclu.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istedikleri kadar yazsınlar arabamın estetiğinden ödün vermem..bana sesı cok cıkıyo dıye caza yazacak heee...6.0 v8 motoru söleyene takarım bakalım ondan nasıl bi ses cıkacak..geçsinler bu işleri yaa,önce gidip fabrika gibi tüten beledıye otobuslerini,kamyonları bağlasınlar..milletin iki gram zevki var onuda piç edecekler..

-vergilerini veriyoruz
    -faiş fiyatlı benzınlerını alıyoruz
    -arabayı alırken,başka ülkelere nazaran neredeyse 2.5 katına alıyoruz..

eee daha napalım yani..? sokağa cıkıp domalakmı?? ayıptır yaw artık ayıptır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızım komşumuz trafık sube denetleme mudurlugunde memur..oda bana bu tıp bırseyler soyledı ama madde madde belırtmedı sadece 2012 yılında denetleme yonunden modıfıye araclara agırlık verılecegını soyledı..bu tıp bır karar alındıgını soyledı..ama artık ne gıbı kurallar ne gıbı kararlar alınır onun hakkında pek bılgı alamadım açıkcası :/
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse bişey yapamazz madem yapacaklar eksozcuları kapatsınlar eksoz satmasın madem yapacakalr tunıng dukkanlarını kapatsınlar kımse coil yay jant satmasınn .. senlerdır cıkıyo boyle kanunlar lafta kalıyoo 1 ay sıkıyolar sonra gerı salıyolar devletın paraya ıhtıyacı oldumu hoop bı cam fılımı yasası bı sıs lambası yasası bı xenon yasası cukka ceba paralar bızde boyle arakdasında konusuyoruz 1cı ayda muaneden gectım xenonum vardı ve ısık sıddetı lux oalrak kaydetmısler salak sacma bı tek coillere bahane buldular gozlerının onunde kaldırdım arabayıı en yukarı kadar sonra hmm yaptılar .. yasaları bılmıyoruz aslında hepımızın arabasında kanun yasa kıtabı olmalı adam su su madde yazıyo aracta cep telefonuyla konusma ...aslında o adam telefonla konusmuyo... biliçlenelim cezamı yazcak hatan mı var sor hangı maddeden yazıyosun dıye bak senle alakalı mı madde sonra ok yı ver yoksa bas kaldır her zaman polıs haklı dıye vatandas boynunu bukmesın bence
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli kafamdakı soru o ?? madem bunlar yasal degıl ve cezaı bı durum gerektırıyo.kardesım hırsızlık yaparak mı aldım ben bunları ? calısıp bırıktırıp alnımın terıyle takmısım !!!! yurt dısından malzeme getırırken çatır çatır vergı almayı bılıyorsun ama sonra takıncada neden taktın dıye bıde ceza kesıyosunnn..kapat o zaman dukkanları,sattırma malzemelerı,ulkeyede gırısını yasakla bunlar legal oluyorda aracı modlamak mı ıllegal bı durum oluyo...kötü bır çelıskı soz konusu bu duruma ne sekılde mudahale edılebılır bılemıyorum ama kesınlıkle mudahale edılmesı gereklı....
    doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi vergilendır yaa .. vergılendırrr herseyın vergısı olsunn yaa eksozun olsun flımın olsunnn verelım vergısını kullanalımm vergılendır sacmalıyolar valla acayıp sınırlendımm
    poli aracları hep flımlı .. gece gunduz burda sıs yakan var .. ınat mı bunlar sordugum zaman devletın memuruna soru sorulmaz unıforma var sen ona dua et cevabını alıyorumm kımden alıyo bu yetkıyıı boyle konusuyoo ... cıkar gel dıyorumm susuyooo kıtapsızlarr...
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)