User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
104 sonuçtan 96 ile 104 arası

Konu: Modlu araçlarla ilgili yeni yasalar ?

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır hep aynı muhabbetler , kimse anlamak istemiyor galiba. Bu iş resmen trafik polisinin insiyatifine kalmıştır. Bağlamak istedikten sonra yapacak bişey yok .

İki hafta önce flimden arkadaşımı çevirmişler, tartışmış bir de polisle .Şimdi polise mukavemetten hakkında dava açıldı .
    ride or die

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu gidiş gidiş değil arkadas abartıyorlar e bakalım nereye kadar modifiye den sogutup lüks arac aldıracaklar sonra ne olcak Honda varken cam filminden durdurdular yanımdan kia jeep gecti zifiri karanlık adam baktı sadece öyle görünce ben ruhsatı vermedim çifte standart yapıyorsunuz mobese kayıt etti bunu siritarak it ıti ısırmaz dedi iyi dedim su karsı dükkan arkadasın ordan yine alırım kayıdı dedim yürü git işine dedi bindim arabaya gittim ceza meza gelmedi

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisler hep göz önünde ekip otoları neden cam filmli ?

1) can güvenliği (4 yıl diyarbakırda çalıştım içi gözükmesin diye)
    2) o aracın içinde günün 12 saati bulunuyoruz kişisel ihtiyaçlarımız için bizde insanız sonuçta
    aracın içinde uzun namlulu silahlar var ve içerdeki yapılan işler ve teçhizatlar gözükmesin diye
    3) bende polisim benimde bir çok cezam var polisim diye kimse kıyak geçmiyor
    ceza yediğim araçlarım 306 gti , honda civic ef (d16a9 ve b18a2 swaplı idi )
    polisler ceza yazma yetkisine sahip olduğu için dolayısıyla vatandaşın canı yandığı için konuşuyor
    şunuda belirteyim bizim teşkilatta da işe yaramayan personelde çok sonuçta 1 elin 5 parmağı bir değil.....
    mesele konuşulmakla bitmez.5 ci sayfadayız yorum yapan kişi sayısı belli arkadaşlar canı yanan düşünmez neticede size 5 parmağın kötüsü denk gelmiş allah her konuda herkezi iyilerle karşılaştırmak nasip eder inşallah
    artık corc-i zamanı cdti

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    polisler hep göz önünde ekip otoları neden cam filmli ?

1) can güvenliği (4 yıl diyarbakırda çalıştım içi gözükmesin diye)
    2) o aracın içinde günün 12 saati bulunuyoruz kişisel ihtiyaçlarımız için bizde insanız sonuçta
    aracın içinde uzun namlulu silahlar var ve içerdeki yapılan işler ve teçhizatlar gözükmesin diye
    3) bende polisim benimde bir çok cezam var polisim diye kimse kıyak geçmiyor
    ceza yediğim araçlarım 306 gti , honda civic ef (d16a9 ve b18a2 swaplı idi )
    polisler ceza yazma yetkisine sahip olduğu için dolayısıyla vatandaşın canı yandığı için konuşuyor
    şunuda belirteyim bizim teşkilatta da işe yaramayan personelde çok sonuçta 1 elin 5 parmağı bir değil.....
    madem oyle abii kalkan yaptırın camlara neden flim bana yasak olan sana nıye yasak deil devletın parasımı yok kursun gecırmez cam yapsın sıze ? haklısın can guvenlıgı en yukste ama flım kurtarmazkı canım abım senı ? devlet boyle ıste jammer kullanıyodum ben hakkarıde makınan klıması var .. kabınde yok camlarda radyasyon gecırmesın dıye camlar kapalı yanıyodumm konvoy bıtse dıye feryad edıyodum devletım boyle ıste bu konu cok uzar boylee ayrıca flımlı deıldı camlarımda kursun gecırmezde deıldı ve sende bılırsın kı doguda ılk hedef her zaman sofordurr
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahha çok güzel işte. bu honda piyasası dusmuyo vtı lar ucuzlasın artık dıyen arkadaslar sıze gun dogacak. yere basamadıktan xenon takıp amerıkan park yapamadıkdan sonra satıp dızel bı araba alırım

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem oyle abii kalkan yaptırın camlara neden flim bana yasak olan sana nıye yasak deil devletın parasımı yok kursun gecırmez cam yapsın sıze ? haklısın can guvenlıgı en yukste ama flım kurtarmazkı canım abım senı ? devlet boyle ıste jammer kullanıyodum ben hakkarıde makınan klıması var .. kabınde yok camlarda radyasyon gecırmesın dıye camlar kapalı yanıyodumm konvoy bıtse dıye feryad edıyodum devletım boyle ıste bu konu cok uzar boylee ayrıca flımlı deıldı camlarımda kursun gecırmezde deıldı ve sende bılırsın kı doguda ılk hedef her zaman sofordurr
    gardaşım biz cebimizden yaptırmıyoruz , zaten çevik kuvvetin araçları tel örgü ve çoğu birimlerinki özel harekat vs kurşun geçirmez , güvenlikte hem fikiriz ama benim dışarda elimde bir bardak çay içmem yasak (bu sana yasak olmayan bana yasak olan bir eylem) mecburen araçta oturup içmem gerek ve dışardan görüntüsü hoş olmadığı için ve o camlar filimli sana bir çok örnek verebilirim kardeşim resmi olan mecliste veya diğer kurumların araçlarıda filimle hemde zifiri karanlık... uzar giderrrr

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gardaşım biz cebimizden yaptırmıyoruz , zaten çevik kuvvetin araçları tel örgü ve çoğu birimlerinki özel harekat vs kurşun geçirmez , güvenlikte hem fikiriz ama benim dışarda elimde bir bardak çay içmem yasak (bu sana yasak olmayan bana yasak olan bir eylem) mecburen araçta oturup içmem gerek ve dışardan görüntüsü hoş olmadığı için ve o camlar filimli sana bir çok örnek verebilirim kardeşim resmi olan mecliste veya diğer kurumların araçlarıda filimle hemde zifiri karanlık... uzar giderrrr
    yaptırın derken devletı kast ettım tabı bende onu kast edıyorum kı onlara serbest olan nıye bana deıl ben secmıyomuyum ben vergısını vermıyomuyumm .. heryerden herseylerını bana maal etmıyolar mı ... vatandas olarak enayıyım onu bılıyorum sadece bu standartlarda daha avrupa bırlıgı hayalı kuruyoruzz daha cok uzagızz cooook ..
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin cozum var vericen her sehrin emniyet mudurune bi vti 1 ay binicek sonra butun hersey serbest )))

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crused Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin cozum var vericen her sehrin emniyet mudurune bi vti 1 ay binicek sonra butun hersey serbest )))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)