Arkadaşlar biliyorum burası evcil hayvan forumu değil.Ancak yavru köpeğin konusunda gördüğüm kadarıyla forumda köpek hakkında bilgisi olan arkadasımız cok.12 yaşında bir alman kurdu sahibiyim.Köpeğime bu zamana kadar çok iyi bir şekilde baktım.Aşılarını eksiksiz yaptırdım.Kaliteli mamalar aldım.Ancak bundan 3 gün önce köpeğim sağ ön ayağını yere basamamaya başladı.Veterinere götürdüm,iğne yapıldı ve bir ilaç verildi.Köpeğimin ayağı düzelmeye basladı.Soğuklardan etkilenmesin diye sıcak yere aldım.Bugün sabah köpeğim arka sağ ayagını yere sürüyerek yürümeye başladı ve akşama doğru arka iki ayağınıda doğrultamaz oldu.Artık yürüyemiyor. Veterineri aradım geldi aldı.Röntgen çekildi, kireçlenme,kırık vs. hiç bir şey yok.Veteriner artık köpeğimin zamanının geldiğini söylemeye çalıştı.Ancak aklım almıyor bir anda nasıl olurda köpeğim böyle kötüleşir.MR çektirsek kesin olarak sorunu öğrenebiliriz dedi ama çözüm kesin değil. Köpeğim 2 gün veterinerde gözlem altında tutulcak.Veteriner Eğer yürüyemezse 10-15 gün içinde bağışıklık sisteminin çökmesi ile birlikte öleceğini söyledi. Sorum şudur; daha önce basına böyle bir olay gelen varmı? Ya da bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mıdır? Yardımlarınızı esirgemezseniz mutlu olurum.