User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: hangi köpeği almalıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir şey alabilirsiniz örneğin

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum şu sıfata baksana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ingiliz cockerlar fena yahu

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle bir şey alabilirsiniz örneğin

Bende kedi almak istiyorum ev arkadaşım tutturmuş nankör hayvan (sanki doğurmuş büyütmüş okutmuş yaşlılığında kedi ona bakmamış gibi ) köpek alalım diye. Köpeğe bakamayacağımız aşikar öğrenci halimizle kendimizle bile tam anlamıyla ilgilenmiyoruz. Bu fotoyu görünce tekrar kedi isteği kabardı.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla labradorum var. 55m2 tearası kendisine yahsis ettik. Klübesi oyuncakları ile sığamıyor oraya. Bababm emekli olduğu için havalar güzelse günlük gezer ama sırf beni göremediği için aşırı tüy döküyor. Kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin ben olmayınca söz dinlemiyor ve aşırı tüy döküyor. Havalar düzeldi her aksam tarıyorum yarım saat oynuyoruz terasta tüy dökümü azaldı. Anlatmak istediğim hatayı hiç yapmayın köpek bakmak aksamdan aksama olmuyor masrafı çok. Kuş alın, balık bakın kediyi bilmiyorum ama onlarda depresyona giriyorlar bi,ldiğim kadarıyla ilgisizlikten. Bütün koltuklarınızı tırmalayabilirler.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kedi almak istiyorum ev arkadaşım tutturmuş nankör hayvan (sanki doğurmuş büyütmüş okutmuş yaşlılığında kedi ona bakmamış gibi ) köpek alalım diye. Köpeğe bakamayacağımız aşikar öğrenci halimizle kendimizle bile tam anlamıyla ilgilenmiyoruz. Bu fotoyu görünce tekrar kedi isteği kabardı.
    Kardeşim öğrenciyken alma , kendimize zor bakıyoruz diyorsun bence hiç alma hayvanı mundar etme. Sevgiyle büyümüyor. Aşısı maması tuvaleti kumu vs. derken yine baya para harcıyorsun.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kopekler grup halinde kediler ise yanliz yasayan hayvanlardir. Bu yuzden kopek aldiginizda aileye eklenen yeni bir uye olarak ilgi gostermeniz gerekir. Kedi o yuzden sizin yasam tarziniza cok daha uygun bir canli.

Bakim olarak, sizin gibi calisan insanlarin hayatini kolaylastiran bir cok urun mevcut. Ornegin cat genie adi verilen tam otomatik kedi tuvaleti, sizi kedi kumu almak, tasimak, temizlemek ve koku derdinden kurtaran can kurtaran bir urun olur.

Su konusuna gelince kopekler sabit duran bir kaptan su icmekten rahatsiz olmazken, kediler akan sudan su icmeyi tercih ederler, bu istegi karsilamak adina da drinkwell markali bir kedi su pinari edinebilirsiniz. Bu pinar suyu icindeki ufak motoru ile devir daim ettirirken, icindeki filtresi ile de suyu her zaman filtreler ve bakteri olusumunu geciktirir. Buyuk boyundan kullanirsaniz, haftada 1 defa su vererek, surekli su verme yukumlulugunden de kurtulmus olursunuz.

Mama konusunda da otomatik mama kaplari mevcut. 5 bolmeli bir mama kabi size 1 haftaya yakin bir sure yeterli olacaktir.

Bu otomatik sistemlerle beraber, kediniz siz tatile bile gitseniz hayatini sorunsuzca idame ettirmesini saglar. Sizde gozunuz arkada kalmadan tatilin keyfini cikartirsiniz.

Kisaca kedi sizin durumunuza daha uygundur.

P.S Resimdeki scottishfold tam ev kedisi olmus, toraman bakimli
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpek alma diyen arkadaşlara katılıyorum ama illa yok alıcam da derseniz tavsiyem listede olmayan Fransız Bulldog'tan yana olurdu.

iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane kız arkadaş köpek almışlardı bakamadılar bi benzinliğe vericekti 4 aylık hayvanın sokağa atılmasına için el vermedi aldım 1 yaşına kadar baktım aşısıydı mamasıydı tuvaletiydi bekar olunca zor oluyor haliyle
    büyüynce annemlere verdim onlarda kedi vardı ufakken anlaşamamışlardı ama şimdi kanka modunda mutlu mesut takılıyolar
    Everyday I ** çapuling...

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de köpek almayın derim. Ama illa alacam derseniz de Golden yada labrador tavsiye edebilirim. Çok tatlı hayvanlardır, neşeli, size sadık. Benim goldenim var 8 yaşında, toplasanız 5 6 defa havladığını duymuşumdur. Ama alacaksanız da bence yavruyken alın, ve eğtime gönderin. Böylece tuvalet eğtimini de almış olur, evi kirletmez, size daha uygun olur. İnşallah iler de koşullar değişir de siz de istediğiniz köpeğe sahip olursunuz.
    Ama bizim de çektiğimiz zorluklar var tabi. Tatile giderken onu nereye bırakacağınızı, götürmeye kalksanız nasıl götüreceğinizi, bir yere bırakacaksanız da temizmidir? nasıl bir yerdir? mamasını, suyunu zamanında verirler mi gibi düşüncelerle gidiyorsunuz, ve tatilden hiç bir şey anlamıyorsunuz. Ama ben bunları göze alarak almıştım zaten, ki köpek alacakların bunları da göze alıp köpek alması gerektiğini düşünüyorum.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi alın bencede ben öle yaptım. Hem cok komik hayvan hemde kendi kendine takılıyor. Hiç birşey bulmazsa 1 saat kuruğu ile oynuyor.
    kedi alasım geldi şu yorumdan sonra

Bende arkadaşlara katılıyorum. stüdyo dairede köpek ızdırap olur. hemde o kadar saat kapalı ve yanlız kalması pek iyi olmaz sağlığı açısından.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki arkadaşlar özellikle kedilerin koku bırakma olayından nasıl kurtuluruz? heryere fısslıyo hayvan geçen sene dışardaki bahçeye salıp diğer sokak kedileri ile biraz mücadele edip istediği zaman dışarı kacıp tekrar geldiğinde bu sorun çözüldü ama kedinin biraz piskolojisi bozuldu bu sorunla karşılaşmamamız için ne yapabiliriz?

hangisinin bakımı daha kolaydır birde dişimi erkekmi?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ronin_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki arkadaşlar özellikle kedilerin koku bırakma olayından nasıl kurtuluruz? heryere fısslıyo hayvan geçen sene dışardaki bahçeye salıp diğer sokak kedileri ile biraz mücadele edip istediği zaman dışarı kacıp tekrar geldiğinde bu sorun çözüldü ama kedinin biraz piskolojisi bozuldu bu sorunla karşılaşmamamız için ne yapabiliriz?

hangisinin bakımı daha kolaydır birde dişimi erkekmi?
    erkek kedi kesinlikle.. dişilerin kızgınlık dönemlerinde kafayı yersiniz.. ayrıca nankör falan değiller.. benim kedim kendini kimin sevip sevmediğini biliyordu.. oyun oynarken cırmalar ısırır ama minik şeylerdir.. gerçekten ısırsa ya da tırmalasa elinizi kolunuzu dikişle toplarsınız..

Buradaki videoları arkadaşınla izle.. kedi besleyen herkes bunları %100 yaşıyor.. Her hareketi o kadar gerçekçi çizmiş ki adam gerçekten çok komik hayvanlar..

Simon's Cat - Fowl Play
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski ev arkadasimin german pincheri vardi . Kendisi haftanin 6 gunu aksam 6 da ise gider sabah 7 de gelirdi . O isteyken kopek odada kapali kalirdi . Isten geldijten sonra 2dk yurutup aksama kadar beraber uyurlardi . Yani hayvan 7-24 uykuda cok tatli ancak hayatiniz boyunca gorebileceginiz en aptal hayvandi . Cok uzulurdum hayvanin haline . Yani kisacasi calisan icin hayvan beslemek hayvana haksizlik.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    King Charles Spaniel
    Cavalier King Charles Spanieli

İkisinden birini al digerleri bunlara nazaran daha hareketli...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bende pug var hic sesi solugu cikmiyor bence apt dairesi icin super...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)