kapalı abıcım :) bı bayram arıfesınde falan yarım gun calısıyorlar dıye bılyorum :)
Printable View
eeee gecen cumartesı ben ıstanbuldaydım teg aldım ve satış işini hallettık , ben pazartesı noterden vekalet aldım yolladım orda takıpcıye hallettı benım satışı :D
Hay gözünü sevdigimin Tech Turkey'si. Allah kurandan da bugüne kadar bu disiplinle yönetenden de razi olsun.
yusuf abi o biraz riskli ya :) allah korusun yolda bişi mişi olur adamada bizede sıkıntı olur en temizi hafta içi gelip alıp dönmek.
bora abi aynen katılıyorum.
Yaw belki ceza puanlarimiz silinir:hahaha:
Saka bir yana gercekten benim de cok kritik birkac sahsi isimi buradan hallettim. Gercekten burada bircok insan yardima ihtiyac duydugu zaman buradan bir sekilde yardim veya destek goruyor. Hatta gercekten dara dusen ama buradan isini bir sekilde hallettirenler bile cok oluyor.. Bundan guzel birsey yok bence. Arkadaslik ve dostluk da cabasi.
Soylediklerimin sonuna kadar arkasindayim yani :)
o zaman tam yalakalık zamanı :D
özgünnn uluuu yüce mepır bize bu vazgeçemediğimiz siteyi armağan ettiğinden ötürü iki cihanda aziiiz ol emii
(imam) :D
Senden haber bekliyorum abi :)
Seko ben salı sabah yine gideceğim gelmek istersen haber ver. İstediğin yere bırakırım Bursada.
tesekkurler alper abi sanrm 15i gbi gdicez .
araca bakıp inceleyen ve bize okey veren pro stock garage sahibi olan okanıma çok çok teşekkür ederim iyiki varsın kardeşim okan
serkan arkadaşım ne zaman gelmek istersen biz buradayız
hayırlı ugurlu aolsun kardeşim yegenine bizimde katkımız olduysa ne mutlu bize
okan arkadasa bende tesekkur edyorum gursel abı yardmın harbı dokundu yegende tesekkur edıyo
Konuyu yeni gördüm daha başliği gördüm dedim hayirdir bana haber vermeden
yaziyi okuyunca gülümsedim abi sen arasana beni bursada olmamam hiç önemli değil o kadar sözümüz gececek insan var allaha şükür gider baktirirdik