gursel abı sanada ugramak ıstıyorum bı dip'e cokmus cayını ıcmeye :D
Printable View
gursel abı sanada ugramak ıstıyorum bı dip'e cokmus cayını ıcmeye :D
bugun bursaya geldk arabayı alamadk kafamzdakı gbı ckmadı.
Semii e ne kadar tesekkur etsem azdır bugun bıze yaptıgi yardmlar ıcn. Allah razı olsun kendısnden. Arabayı almadıgmza semıh gbı bı adamla tanıstgmzdan uzulmedm desem yerıdır. Bu arada nicelblack ertan ve ergunede ayrıyetten tesekkur ederm sohbetlerı ve yardmlarndan dolayı.
Bursadan 3arkadas edınıp donuyorum . Tekrardan saolsunlar.
Son olarak semii kanka adamın harbi kokusun :D
seko ne vardı arabada ?
hayırlısı olsun , tabııkı para verılecek içine sinmesi lazım kardeşim
kardeşim aracı beğenmemiş olabilirsin kedin de söylediğin gibi bu işler görecelidir senin çok önemsediğini ben önemsemem senin için kaporta önemlidir benim için motor senin icin gamze önemlidir benim için değişen ve boya olmaması.
:mad:
kusura bakma ama beğenmedin diye burda arabamı kötülemeye hakkın yok bir çok insan takip ediyor aracı bilmeyen gerçekden bir şey var diycek
bu arada kötülemekle kalmamışsın birazda abartmışsın olayı ve ben buna bir anlam veremedim.
:mad:
1.tavanda 5 tane yanık var demişsin lütfen iyi saysaydın 2 tane 50 kuruş büyüklüğünde kuş pisliğinden dolayı oluşmuş ve göze batan birşey değil anca kusur bulmak istenince farkedilir
2.10 tane büyük gamze demişsin alakası yok 2 tane bir tarafta 3 tane bir tarafta 5 tane ediyor öyle büyükde değil o gamzelerden 100 araç getir 90 nında vardır
ve ayrıca şunuda söylemek isterimki bu gamzelerin olduğunu nerelerde olduğunu çamurluğun boyanması gerektiğini telefonda alıcak arkadaşa tek tek izzah ettim.
çok özür dilerim tek suçum sigara yanığını unutmuş olmam ama nerden bilebilirim bu kadar önemsenceğini.
burda arabamı abartıp kötülemen hiç hoş değil
Konuyu hortlatıyorum ama, yeni konu açmak istemedim.
Nilüfer' de bir araç var gün içerisinde gidip bakabilecek olan var mı?
Kaporta, motordan anlamasına gerek yok. Koltuklarına, trimlerine bakması yeterli.