30 bınlım koyu mavımsı bı renkte yanar sıkıntılı farlar ıadesı avrsa ıadeet yada degıstırsınler 16bın pmx kullanıyorum gayet mavı yanıyoo
30 bınlım koyu mavımsı bı renkte yanar sıkıntılı farlar ıadesı avrsa ıadeet yada degıstırsınler 16bın pmx kullanıyorum gayet mavı yanıyoo
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
en iyi zenon 4.300 6000 k zenon.8000 k da guzel.ama onlardan sonra aydınlatma ıyıce dusuyor sadece gözü kör edıyor baska yaptıgı hıc bıse yok.eski arabalarda hele buzlu camlarda göz möz kalmıyor adamda.mercekli fara zenon cok guzel oluyor en guzel verimide ondan alıyoruz. kardesım mılletı kör etmeyın 30.000 k larla falan
Aracın çok şekil olmuş gardaş
zenonlardan herhal
bence 30 da yetmez birbirine lehimle mehimle bişey yap 3 tanesini 90 000 k tak !
bende 325 binlik var diğer arabaların içindeki yolcuların iç organlarını bile görebiliyorum ve parlament mavisi renkte istersen takas edebiliriz
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
tanıdık bir doktor bulup sınırlı ehliyetli yada sınırsız ehliyetsiz ( hukukta bir terim ) lik alabilirsem o zenonlulara kafadan dalacam. Karşınızdaki insanların hayatını tehlikeye atıyorsunuz. Bu arada bende renkli gözlüyüm. Benimde gözlerim ışığa karşı hasas. Hadi gündüz güneş gözlüğü kullanıyorum da gece ne yapıcaz. Eski Chuck Norris filmlerindeki gibi aracın altını üstünü Farlar ile doldurcaksınız az kaldı..
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Hani stadları aydınlatıyorlarya , işte sen öyle birsey bul hem ısınırız hem de yolu daha iyi görürsün.
arkadaş ciddi şekilde bilgi almak için bişey yazmış..artık heralde bu formda bişeyler sormakta yasak..bilen bilmeyen yazmış yok göz alıyo yok halojen tak diye...bırakında herkes işini yapsın devlet ozaman yasaklıycak satişini..benim arabamda normal ampuller var hiç bişeyi savunmuyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)