User Tag List

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
327 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: DOĞUŞ OTO (vw) işin hokunu çıkarttı

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda bir çok polemik potansiyeli var. Cem Özer arkadaşım anlatıyor hala anlamayanlar var. Aynı şekilde YEY'de anlatıyor gene konu aynı yere dönüyor dolaşıyor geliyor.

Doğuş grubu çalışanı değilim herhangi bir maddi çıkar da sağlamıyorum. 1984'den beri sadık VW müşterisiyim. Doğus öncesi distribütörüde hatırlıyorum...

Adamlar keyiflerinden sıra vermiyor. Dizel ve dizel otomatik araçlar geliyor ve anında gidiyor ya da sıraya yazılıyor. Benzinlilerde sıra yok çok özel bir şey istemessen hemen alırsın...

Ayrıca Doğus satıcıları artistlik yapar. Ben de artistlik yaptığı için Scirocco yerine WRX aldım. Hem cebimde param kaldı hem de daha çok keyif alıyorum.

Neyse ayrıca Türk halkı VW'ni bir çok markadan daha çok seviyor. Parasının karşılığında alabileceğinin en iyisi olarak görüyor ben de bizim halk gibi düşünüyorum. Polo'yu almadan önce sınıfındaki diğer rakiplerine baktım.... Beni en çok bu tatmin etti. Belki de alışkanlık bilemem neyse... Şanslıydım beklemedim..

Lafın özü, beklemek isteyen istediği araca sahip olur, az pazarlık yapar vs... Ayrıca Doğus otonun kendi satış yerlerinde halk tabiri ile "artistlik" daha fazla olur....
    benzinli nerde var ya golf baz modeli jetta baz modeli yok tr da.. okumamışsın. aradım kaç kere. doğuş dahil... baz model de mi olmaz arkadaş, en ucuz arabası
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    4tekerlek,1 direksiyon,2havayastığı,abs ve klima donanımı olan arabayı da bir zahmet bekletmesin elinde bulundursun

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı alırken 3 ay bekledık ve 3 ay sonra aracı teslım aldık onuda yunanıstanda olan ekonomık krız sebebı ıle yunanıstanın kotasında olan aracları Türkiyede satısların yuksek olması sebebı ıle yunanıstanın kotasını bize yonlendırdıklerı ıcın alabılmıstık...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız kardeşime araba bakıyorduk,VW hiç sevmememe rağmen pololar hoşuma gidiyordu alalım otm vites binsin dedik.Doğuşa gittik bakıyoruz babamla içerisi dolu sanki bedava dağıtıyorlar.. Satış danışmanı geldi dedik böle böle araba istiyoruz.Kadın kollarını kıvırdı gayet burnu kalkık birşekilde ''elimizde araç yok 3-4 ay sonra gelecek'' dedi.Sonra babamla fiyatlara baktık jetta passat falan şaşırmışlar Allahın polosuna 42 lira istiyolar.Babamla cıktık kosiflere gittik aynı gün 3 serisi aldık gırtlağına kadar dolu.1 Hafta sonra teslim ettiler şimdi en azından araba gibi arabaya biniyor seve seve kullanıyoruz.Oldum olası nedendir bilmem vw sevmiyorum marka olarak o yuzden iyi oldu

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzinli nerde var ya golf baz modeli jetta baz modeli yok tr da.. okumamışsın. aradım kaç kere. doğuş dahil... baz model de mi olmaz arkadaş, en ucuz arabası
    En son Nisan ayında gitmiştim... O zamanlar vardı... Durum demek ki daha da vahimleşmiş...)

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeri gelmişken ben de bir hikaye anlatayım...

Ağustos 2010'u scirocco 1.4 160'lıklar baz modelinin fiyatı 57000 tl civarı, donanımı vs. beni gayet tatmin ediyor ekstra bir şey almayacağım sadece renk olarak siyah ya da kırmızı istiyorum. Neyse Ankara Doğuş'a gittim. Dediğim gibi yıllardır VW grubu araç kullanmışsız. Doğuş'un eskiden müşteri bağlılık indirimi vardı %2 felandır. Scirocco forumlarını vs. okuyorum. Oradaki arkadaşlar % 2'ye varan indirimler aldıklarından bahsediyorlar... Ben de eski polomu verip biraz da kredi ile bir scirocco alayım dedim. Scirocco'yu severim ama öyle hastası olduğum bir araç değildir kendisi...

Neyse konumuza dönemlim Ankara Konya Yolu'ndaki Doğuş'a gittim. Ciddi ciddi şekilde. Kafama yatarsa kaporasını verip 3-4 ay bekleyip bir scirocco almayı planlıyorum. Gittim zaten her zamanki gibi bir ton kalabalık... Sanki çayıra piknik yapmak için yayılmış insan sürüsü...

İşte bakınıyorum dedim ben scirocco almak istiyorum, evet buyrun, ne kadar sıra var 3-4 ay en az tamam, biz ailce VW müşterisiyiz ve Doğuş çıkışlı iki, bir de onun öncesinde bir VW marka aracımız var.... Müşteri bağlılığı indiriminiz var diye biliyorum. Diğer scirocco alan arkadaşlara bu indirimi yapmış diyer bayiiler siz de yapacak mısınız diye sordum Arkadaşa? Hayır dedi bir indirim yapmıyoruz. Böyle bir indirim var ama biz yapmıyoruz ayrıca sizin araçlar 2 seneden önce alınmış. Peki dedim daha önce VW müşterisi olamayan arkadaşlara da usulunden % 2 indirim yapmışlar. İndirimin adı değişsin ama miktarı değişmesin dedim.

Orada çalışan genç, efendim biz indirim yapmıyoruz, zaten siz almasanız sizin yerinize gelecek müşteri hazır, siz almazsanız ahmet-mehmet alır dedi Biz indirim yapmıyoruz, yapmam ! dedi.... Kısa net.... Talep ve müşteri.... Olay budur.... Öyle mi? dedim ben de, İyi dedim o zaman ben de almıyorum dedim... Çıktım.... Bu tavır karşısında yapılacak budur...

Gittim ben de zaman içerisinde WRX aldım... Hem param cebimde kaldı hem de farklı keyfi olan bir araç aldım... İyi ki de almışım... VW araçları öyle bulunmaz hint kumaşı değildir ancak "bence paranın karşılığını veren araçlardır. Yada alışkanlık"

Konunun özeti budur... Almayın arkadaşlar... Ama sizin yerinize alacak adam çok o da ayrı incelenmesi gereken husus....

Neyse aylar geçti...Emektar polomu değiştirmek istedim. Daha anlayışlıı bu sefer bayan bir satıcıya rast geldim. Ayrıca tesadüfen Polo BM'nin geldiğini gördüm. %2'lik indirimi alarak istediğim aracı aldım. Bu şans...

Doğuş Oto'daki tavır budur... Ancak mesela Aydın Lena'ya gitmiştim servise oradaki tavir çok daha dostça ve müşteri odaklıydı...

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde unutmadan arkadaşlar. Eğer istediğiniz bir araç olursa mesela şu şu renk şu şanzuman vesaire diye mesela bir bayiiye sordunuz yok. Diğerine sordunuz yok. Stokları da kapatıyorlar. Şefler kapatıyor. Çünkü yolda gelecek bir aracı kotadan bölge şefleri diğer bayiilere yönlendirmesin diye. Çünkü kıymetli arabalar olabiliyor. Doğuşun özellikle kendi bayiilerini tuttuğunu biliyorum. Müşteri şikayetlerinde en çok kendi bayiilerinden şikayet geldiğini de biliyorum. Bayiilerle uğraşıp onlarda kusur arayıp bonuslarını,puanlarını kesmek yerine kendilerine bir çeki düzen verseler. Bu arada belki bir çok modelde dizel otomatik felan zor bulabiliriz ya da en yakın tarihte hangi bayiiye istediğiniz gibi bir araç gelicek yönlendirebilirim belki boşta bulunabilir ama yine de sormak istediğiniz bir araç olursa tüm bayiilerin stoklarından isteyen tüm arkadaşlar için arayıp bakıp yardımcı olabilirim. Bulamadım ilgilenmediler dediğiniz zaman hemen pes etmem ben olsam. Bir tane kıçıkırık eleman için koca vw'ye suç bulmam. Gier başka bayiilere yönelirim. O elemanında gerekirse öyle dik kafalıysa bir ses kaydını alır doğuşa şikayette bulunup videoyu gönderirim. Elemanın başını yakarım. Kimsenin ekmeğiyle oynamam ama O da işini düzgün yapacak
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasında meyve veren ağaç taşlanırmış. VW teknolojisiyle öne çıkan bir marka ve bu yüzdende birçok yeniliğe adım atması herkesi kıskandırıyor. Jetta sınıfında kaç tane araç dizel otomatik seçeneğine sahip? Kaçı VW kadar iyi bir kombinasyona sahip? Millet turbo benzin çıkardığını sanıyor 1 sene sonra üretimden kalkıyor atmosferik devam. Biri dizel otomatik deniyor seneye bi daha piyasada yok. Satış rakamlarına bakıyorsunun Passat en yakın rakibini 2ye katlamış nerdeyse. Golf'e, Polo'ya bakıyorsun Avrupanın en çok satan modeli olmuşlar. Diğer markalarda bizde rekor kıran fakat kendi menşeilerinde 20-30 adetten fazla satmayan otomobiller var.

Not: 7 yıldır Focus kullanan ve 2. makyajlı kasasına geçmiş biri olarak bunu yazıyorum. VW'ye bindiğim zaman kalitesini ve tokluğunu malesef o sınıftaki başka araçtan alamıyorum. Ve en önemlisi 2. elde satarkende bu devirde prim yapan bi otomobil. Beklemenin karşılığını alıyorsun. Seneye sattığında diğerleri gibi 5bin-10bin yerlere serilmiyorsun. Yiğidi öldür hakkını yeme VW evrenseldir. since 74 GOLF, since 73 Passat vs... Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yani kısaca gidipte sıfır km VW almayın bence,nasılsa bi'süre sonra 2.ele gayet güzel araçlar düşüyor hatta 2.eldende kar edebiliyorsunuz. Ya da Alternatif markasına Skoda'ya v.s yönelin.Ki benim kararımda bu yönde MK6 Jetta'dan vazgeçtim onun yerine Yeni Octavia düşünüyorum bir sonra ki araç olarak. Polo GTI yerine Fabia RS daha çekici ve özel geliyor mesela bana.
    turbofsi.net bölüm bile açmış
    Doğuş Oto Servis Sorunları - TurboFSI Audi Forumları
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayi de çok önemli tabi , gittiğinizde bir ilgi alaka.Her sorunuza üşenmeden,sıkılmadan cevap veren.Alttan alan vs. satış elemanları olsa ne güzel olur.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bilgi edindigim husus su ki, daha onceden kota daha yuksek tutulabiliniyormus lakin 2 sene onceki kuresel krizde vw sanziman uretim bandinda kisitlamaya gidip firsattan istifade yeni bir sanziman gelistirmeye ayirmis uretimi kismis ama krizde arac satislari patlamis tavan yapinca acigi kapatamaz kota yukseltemez hale gelmis
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasında meyve veren ağaç taşlanırmış. VW teknolojisiyle öne çıkan bir marka ve bu yüzdende birçok yeniliğe adım atması herkesi kıskandırıyor. Jetta sınıfında kaç tane araç dizel otomatik seçeneğine sahip? Kaçı VW kadar iyi bir kombinasyona sahip? Millet turbo benzin çıkardığını sanıyor 1 sene sonra üretimden kalkıyor atmosferik devam. Biri dizel otomatik deniyor seneye bi daha piyasada yok. Satış rakamlarına bakıyorsunun Passat en yakın rakibini 2ye katlamış nerdeyse. Golf'e, Polo'ya bakıyorsun Avrupanın en çok satan modeli olmuşlar. Diğer markalarda bizde rekor kıran fakat kendi menşeilerinde 20-30 adetten fazla satmayan otomobiller var.

Not: 7 yıldır Focus kullanan ve 2. makyajlı kasasına geçmiş biri olarak bunu yazıyorum. VW'ye bindiğim zaman kalitesini ve tokluğunu malesef o sınıftaki başka araçtan alamıyorum. Ve en önemlisi 2. elde satarkende bu devirde prim yapan bi otomobil. Beklemenin karşılığını alıyorsun. Seneye sattığında diğerleri gibi 5bin-10bin yerlere serilmiyorsun. Yiğidi öldür hakkını yeme VW evrenseldir. since 74 GOLF, since 73 Passat vs... Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
    evet kullandığı teknoloji güzel ama bir ton adam var sandıkmotor,0 şanzıman değiştiren..

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW eskisi gibi değil artık müşteri sanki mecburmuş gibi hareket ediliyor rekabet içinde oldukları Toyota bence daha insancıl bir çizgide tercihiniz Toyotadan yana olsun diyorum.
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kullandığı teknoloji güzel ama bir ton adam var sandıkmotor,0 şanzıman değiştiren..
    O zaman niye herkes sıraya giriyor anlamadım Şanzuman, motor değiştirmek için mi yani? Ya da bugün alamayıp isyan edenler ve olsa hemen kapacaklara ne demeli? Bu işte bi iş var o zaman. Belkide rakipsiz olmasındandır

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman niye herkes sıraya giriyor anlamadım Şanzuman, motor değiştirmek için mi yani? Ya da bugün alamayıp isyan edenler ve olsa hemen kapacaklara ne demeli? Bu işte bi iş var o zaman. Belkide rakipsiz olmasındandır
    Çoğunluğun yaptığını örnek olarak göstermek çok yanlış, koyun psikolojisi sadece. Vw'a tercih edilebilecek çok alternatif var. Vw düşündüğünüz kadar iyi bir firma değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoğunluğun yaptığını örnek olarak göstermek çok yanlış, koyun psikolojisi sadece. Vw'a tercih edilebilecek çok alternatif var. Vw düşündüğünüz kadar iyi bir firma değil.
    Neyse alternatifler değerlendirilebilir elbette. Varsa tabi bilmiyorum yukarıda yazdığım kriterlerde Fakat benim bi sonraki arabam İnşallah VW olur hayırlısıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sen niye focus yerine golf tercih etmedin madem bu kadar beğeniyorsun?

devlet hastaneleri ve halk ekmek'lerinde önünde sıra var millet kuyruğa giriyor

O zaman çok iyi hepimiz onu tercih edelim

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yüksek teknoloji olarak ne kullanıyor? örnek verebilirmisin?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen niye focus yerine golf tercih etmedin madem bu kadar beğeniyorsun?

devlet hastaneleri ve halk ekmek'lerinde önünde sıra var millet kuyruğa giriyor

O zaman çok iyi hepimiz onu tercih edelim
    Ben tercih etmedim çünkü tamamen duygusal Anlamıştırsın umarım. İmkan olsa bi dakka düşünmezdim zaten Ama Ford'danda memnunum orası başka alternatif olarak iyi. Peki otomatik tercihim olsaydı ne yapacaktım o zaman?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)