arkadaşlar bence durum şu i doğuş grubun para kıtlığı çekeceğini hiç düşünmem , üretim kotalı olduğu için yetmiyor olabilir , ama bende param cebimde bir hevesle araba almaya gitsem de bana 3 ay deseler hevesim geçer yerim ben o parayı vtec alır atmosferik yüklerim![]()
golf yok, iyi ver jetta ver dedim , o da yok . peki fiyat? tek fiyat.!!
haa 2 tane alacam dedim bişe değişmiyor ki...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Eskiden beri doğuşta ayni sistem var renk istersin sira beklersin vs. kimse silah zoruyla burdan araba alıcaksın demiyor bu kadar kasmanızın anlamını çözemedim![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
üstad bi araba o bayidemi var koca tr de bulamadıysan bulalım bi golf.maalesef böyle bi uygulamaları var,özel bişey istemiyosan hazır kotada arac illaki vardır cekilir bi tane ,gerekirse diğer bayinin aracını cekerler.
Doğuşdan araba almayın, Hilal Cebeciden alın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yukarida soylenenlere ek olarak filolar toplu alim yapiyor sana arac kalmiyor. Nereye baksam her tarafta dizel polo dizel jetta. Ayrica var olan bir model yerine yeni gelen bir vw modeli alabilirsin. Ben oyle yapmistim. Polo 1.2 tdi trendline beklerken, polo bluemotion gelmisti. Hemen almistim. Saticinin haberi bile yoktu polo bm'den. Ayrica durum 15 sene oncede aniydi. Klimali sunrooflu polo icin 4 ay beklemistik.![]()
Arkadaşlar Doğuştaki olayın kaynağı; çok fazla model ve model içi opsyon paketleri.
Yani gidiosun Passat diosun zebil gibi passat var. Ben 1.4tsi istiorum diosun, oda var ama highline disoun adam yok dio. Comfortline ve sunrooflu var dio bu defada sen istemiosun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Zorla mı satıyorlar ki zorunlu askerlik gibi zorunlu sıra bekliyorsunuz..? Almayın kardeşim. İlle de paranızla rezil mi olmak istiyorsunuz..? VW'ye tapanlara müstehak gerçi... Kıçıkırık VW'yi başımıza special order üretim yapan ultra-premium marka yaptınız. Sanki Ferrari Enzo sipariş ediyorsunuz...![]()
bulamadgm arabayı 4 ay aramak cldırtmstı beni, buldugm kaporasını verdgm arabayı 1ay bıle beklemek omurumu tuketir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben kendimi bildim bileli bu böyle babamlar 1999'da transporter almak için gittiler 9 ay sıra var dediler sonra bizim çakal enişte trabzona gitmiş ordaki bayiden alıp gelmiş hemenvw hep aynı çok donanım çok sıkıntı
![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Haramidere DOD' un Alt Katındaki otoparkta dünyalar kadar araç var niye böyle dediler size bilemiyorum. Geçen cuma araç aldık araba kaynıyordu. Enteresan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)