-
arkadaşlar çok önemli bir bilgiyi paylasmak ıstıyprum sizinle %100 doğrudur ve ispat ta edebilirim babamın kredi kartı için bankaya yazı gonderdık dilekçe vs. sonra tabiki sallanmadı yapabılecegımız birşey yok dendi sonra tüketici haklarına gittik onlarda bankanızdan 10 yıl geriye dönük ekstre isteyin dediler istedik ama olay burada başlıyor aynen anlatıyorum bu oyuna düşmeyin inanmayın diye
*bankaya ilk gidişinde 10 yıl için bize bir mail adresi vermeniz lazım dendi mail adresi verildi ve 7 iş günü içinde gelir dediler bekledik 2009*2010 un yarısını gönderdiler sadece 1 hafta içinde
*sonra tekrar aradık tabiki anlattık durumu tamam beyfendı ben kaydınızı aldım 5 gün içerisinde eksiksiz göndericem dendi 5 gün daha bekledık 1 yıl geldi sadece
*tamam tekrar aradık göndericem 3 iş günü içinde hepsini eksiksiz dediler (tamam dedim ya 3 günde olsa alıcam bunu)
*3gün sonra baktıgımda eksık eksık yıllar yine 2 sene daha yollamıs aradım sinirli bir şekilde beyfendi 2007 öncesi için mail adresi vermeniz lazım tekrar bankaya bana ulaşmaları lazım görevlinin dedıler köpürdüm ben dedım kaç kere vericem size bu kaçıncı arayışım ne yapmak istiyorsunuz dedim beyfendi yapabılecegım bısey yok dedıler
*sabah gittim bankaya oradakı memura da anlattım durumu tekrar tamam dedi oda sonra tabi 7 gün daha bekledık ama gelen birşey yok aradım bankayı ağzıma ne gelıyorsa söyledım butun durumu anlattım
*uğraşmak istemedi birtanesi ve ana menüye aktardı benı tekrar aradım ve ağzıma ne gelıyorsa söyledım yalancısınız dedim 1 ay dır ugrasıyorum artık mahkemeye gıdıcem dedım sıyırdım kayısı resmen 1 aydır alamadığım ekstreler 5 dakkada mail atıldı hemde hepsı inanırmısınız nasıl isyan ettiğimi biraz anlamışsınızdır
*şikayet hatlarını aradım anlattım durumu dava acıcam size dedim bizde size açarız kaybedersenız davayı siz zararlı cıkarsınız gibi kelımeler kullanıp tehdit bile etti beni onunda adını soyadını aldım ve bu konuda cıddıyım mahkemeye vericem hepsını şu tüketici hakları işi sonuçlandıktan sonra yani sonuç olarak şudur arkadaşlar
BANKANIN SİZE 7 İŞ GÜNÜ 5 İŞ GÜNÜ DİYE SIYIRDIĞI ŞEY DOĞRU DEGIL BAHANELERI ÇOK ESKİLER OLDUGU ICIN ARAŞTIRILIYOR VS. AMA INANMAYIN 5 DAKİKADA 2003 TEN BU YANA GÖNDERDİLER İSTERLERSE YOLLAYA BILIYORLAR CANLARI İSTERSE YANİ YOKSA SALLIYORLAR BUNLARA INANMAYIN VE HAKKINIZI ARAYIN BEN HESAPLADIM 500 TL GİBİ BİR PARA VAR TÜKETİCİ HAKLARIYLADA GÖRÜŞTÜM MANEVİ TAZMINAT DAVASIDA AÇICAM VE TELEFON FATURALARIMDAKI BANKAYI ARADIĞIM ÜCRETLERİDE YANSITICAM ONLARA 1 AYDIR UĞRAŞTIM İŞİN SONUCU 5 DAKKADA GELDİ MAİLLER ŞİMDŞİ TÜKETİCİ HAKLARINA VERDİM HERŞEYİ VE BEKLIYORUM 1 AY İÇİNDE SONUÇLANICAK AMA SİNİR SİSTEMİM ÇOK ZEDELENDI BIRDAHA HİÇBİR ŞEKİLDE BANKALARLA İŞİM OLMAZ LANET OLSUN
-
sizinde sinirleriniz yıpranmasın bu yazıyı dıkkate alın
-
Dilekce basvuru ben de cok denedim ama iade alamadim. Tanidigim bir arkadasim ise su taktikle aldi. Firma olarak calistigi banka subesi mudurune gidiyor firma islerini hallederken 6 yillik kredi karti aidatlarimi verin diyor vermiyorlar. O bankadaki butun hesaplarini degil de 100 bin TL civari parasini baska bankaya nakil ediyor. Butun hesaplari tasirim diyor. Ayni gun kendisinin esinin butun alacaklari iade oluyor.
-
Konuya salça oluyorum konu sahibi arkadaşın iyi niyetine sığınarak şöyle bir sorum olacak. Bilgisi olanlar varsa lütfen yazsınlar.
Bankadan kredi çekiyorsun ve komisyon ödüyorsun şimdi o ödenen komisyonlarıda geri iade ediyorlarmış bunu almak için nasıl bir prosedür izlememiz gerekli veya ne yapmalıyız.
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Teşekkürler
-
evet bankalardan çektıgınız kredı lerınde dosya masrafını geri alabılıyorsunuz
-
red_ bu konuda bi gelişme varmı? sonucunu alabildn mi bu kadar uğraşmanın
-
Etrafımdan uygulayan ve alan 5-6 kişi var gerçektende veriyorlar vermeseler bile iptal ettirecegim o zaman diyosunuz o zaman sıze 50tl degerınde cıppara teklıf edıyolar :)
-
bendende bır dıpnot olsun .bankamatık kartları ıcın her 6 ayda bır ıslem ucretı dıe para kesılıyor o parayı almak mumkun olmuomus aklınızda bulunsun.
tuketıcı haklarına kadar gttım orada bı bayan vardı bn bıle alamadım dedı :D bnde cok ugrasmadım ama kredı kartları ıcın ıslem ucretını almak mumkun.
-
Kart başvurusunda bulundum, telefonla arıyorlar kartınıza şifre almak ister misiniz red ediyorum, kartı almaktan vazgeçtim tabi şifre falanda almadım haliyle red ediyorum şifre taleplerini :) 2 hafta sonra fatura geldi 50 TL kart aidat borcunuzu ödeyiniz diye, ben kartı kullanmamışım onu geçtik şifre bile almadım adamlar bana borç çıkarttı HCBS bankası boş günümde uğrayacam bankaya olmadı benzer dilekçe yazıcam
-
Benim baldız avukat , alıyorlar paraları :) bu ay bana da söyledi alalım senikileri diye , başvurduk bakalım ne çıkacak
-
gelişmeleri takip etmekteyiz..
-
kuzenim ve yakın arkadaşım bankacılar uğraşmayın öyle bişey olsa bizde alırız diyorlar..tabi uğraşmak isteyen ve çözüme ulaşan varsa seviniriz 13 senedir kart kullanırım.sanırım bi s2k hediye ederler bana geri dönüşlerle :)
-
Bu sene kart aidatı ücretını geri talep eden arkadaşlar var mı aramızda?
HSBC bankası son 3 yıldır kart aidatlarımı zorlamadan geri öderdi. Bugün yaptığım görüşmede karar alındığını ve hiçbir şekılde gerı ödenmeyeceğını söyledıler.
-
Finansbank ile görüştük.Aynı şekilde bize de hiçbir şekilde geri ödeme yapılmayacağı söylendi.
Garanti ile görüşmüş bir arkadaşım.onlarda vermeyiz demiş arkadaşda kartı iptal edelim kapatalım demiş.Bankanın cevabı tabii kapatalım hemen olmuş :D
-
garanti aynen siz bilirsinize getıro hemen:)
finansbank fix card kullanıyorum aidat yok
-
normal banka işlerinde hesap işletim ücreti ve aidat adı altında alınan paralardan gına geldi heleki bir banka var isim vermiycem devamlı işletim ücreti altında paralar kesiyor 800 tl para yollanmış hesabıma bakıyorum 675 tl var ne oldu 125 tl ye yok hesap işletim ücreti yok havale bilmemne kesintinsi parayı iyicene kuş ediyorlar... sinirlerim bozuldu artık kullanmıyorum hiç bir bankayı normal işler için diğerlerinide kapatıcam.. bu yazdıklarım normal bankamatik hesabı ile ilgili öyle kredi kartı falan değil.
Gittim Ptt'den normal Ptt kart hesabı açdım aidat yok, işletim ücreti yok en ucuz havale ptt bankda... atmsi de var her ptt şubesinde, fatura ödeme,hgs senkronize falan her tür işlemde yapabiliyorsunuz tavsiye ederim.. birde ptt bankın bonusla ortak kredi kartıda varmış ptt bonus kart diye ama onlardada ilk yıl sadece kart ücreti yokmuş sonraki yıllarda alıyorlarmış.
-
açın telefonda küfür edin inanın işe yarıyor.
garanti ve yapıkredi kart ücretlerini böyle geri aldım.
finansbakta gecen 45 tl hesap işleti ücretini diye paramı gaspetti.
onlarada açtım küfür ettim.
finans yüzsüzmüş çok sallamadı.
Bende twitterdan hergün 45 tllik finansbaka küfür ediyorum,rahatlıyorum mutlu oluyorum.
mutluluk hiç bu kadar ucuz olmamıştı..
-
Parasini geriye alabilen yok sanirim?
-
ben world den sadece şikayet yazısı yarak geri aldım, internetten yaptım, aidatı geri alın ya da kartımı ğptal edin dedim çoksa ve öz dü :)
açıkcası şaşırdım geri iade ettiler 1 yazıynan