Gidiliyor abi. O kağıt işin latifesi :D Bir zamanlar reddettiğiniz bir müşteri vardı acıtasyonunu yapman için öyle yazmıştım :D
Printable View
Gidiliyor abi. O kağıt işin latifesi :D Bir zamanlar reddettiğiniz bir müşteri vardı acıtasyonunu yapman için öyle yazmıştım :D
ben de bir ara kafaya koymuştum uğraşmamıştım.. Sonra bi ara müşteri hizmetlerini aradım direkt iptal ettiler ama sadece o yılınkini..
Şuan cep telinden girdiğim için ayrıntılı okuyamıyorum.
Bazı arkadaşlar yazmış dosya masraflarını da geri aldım diye.. Ben vdf'den kredi çektim 2kez.. Onlar içinde geçerli olur mu?
Bir de normal açık hesabım var ve yıllarca kesiyorlar aidat parası onun içinde başvuru yapayım. Bakalım biz ne kadar şanslıyız..
benm garanti bankası çağrı merkezinde çalışan arkadasım var kart aidatı vs gibi iade istendiği zaman kapat hesabımı kardeşim diyenleri
kandırabilirsek
puan yüklüyoruz
yok onuda kabul etmez ise iade ediyoruz diyor du
en temizi iptal edecen 6 tane iptal ettim 1 tane kaldı :) iptal ettirir ken 50 tl bonus verelim yok kart açık kalsin size şu bu fırsat verelim hatta hsbc uzun süre şu bu dedi bunu siz ya seve seve ya seve seve kapatacak siniz dedim bozuldu peki dedi :)