yagmur kar oldumu bızdede bıtıyor digiturk.ne yazıkki bes para etmez müşteriye de yapıstımı bırakmıyorlar![]()
çok uzun duredir digiturk kullanıyorum eskiden goruntu gidiyordu hava kapatıldığı zaman ama Hd ye geçtiğimizden beri LNB ve uydu alıcısı değiştiğinden beri
hava ne olursa olsun kesinlikle problem çıkmıyor bizde
yaşadığım tek problem bizim çatıya çanağa yıldırım duştu lnb falan uçmuştu
gelip değiştirdiler sorun kalmadı
şuan plus olarak HD kanallarla birlikte kullanıyorum az goruntu gitmesi bile yaşamıyoruz
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bol bol sıkıştırın, gelip çözsünler , ben en ufak bir şey de arıyorum, tak degişiyorlar kutuyu.
Genel merkeze mail telefon vs mümkünse.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Konuyu hort ediyorum ama başka konu açmak istemedim. Digiturk HD receiver var. Önceden 2-3 günde bir cihaz kapanıyordu kendiliğinden açılıyordu. Şimdi her 10 dk da bir yapmaya başladı. İşin kötüsü digitürk müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorum. İnat ettim 1 saattir mütamadiyen arıyorum. Varmıdır 0212 473 73 73 ten başka numaraları bunların ?
görüntüsü kötü havalarda falan bozulanlar şunu denesin. modem ve telsiz telefon varsa eğer kutunun yanında onları kapatsın izlesin.ben servis çağırdım sadece star bozuluyo diye.demiş böyle böyle annem evdeyken. ben yoktum annem dedi onları kapattı daha hızlı oldu hem kanallar dedi.alıcı hassasmış etkileniyo demiş modem ve telsizden
bu arada digi ye sövenler d smart denesin
yaz mail dönüş yapıyolar.ben öyle yapıyrum ne arayıp beklicem bide kontor gidicek![]()
bendede aynı sorun var
bizim bütün sülale digitürk kullanıyo ama nezaman hava kötüleşsse lodos fırtına vs digitürk hemen gidiyo sinyal uyarısı veriyo... onun digitürkle alakası var heralde![]()
SM PERFORMANCE
gs maçında ilk yarı biterken kapandı o anda itibaren bi sıkıntı yok inş düzelmiştir
Çözümünüzü anlatıyorum.Ben bütün problemlerimi bu yolla çözdüm çünkü.
Digiturk müşteri hizmetlerini arıyorsunuz.Ben artık sizin hizmetinizi almak istemiyorum diyorsunuz.Onlarda iptal ediyorlar.2-3 gün sonra digiturkden aranıyorsunuz beyefendi iptal etmişssiniz problem nedir yardımcı olabilirmiyim diye.Derdinizi anlatıyorsunuz ve alamadığınız digiturk yayını için üstüne bide gelen servis ücreti olan 20 tl yi üstlenmek istemediğinizi "ayrıca" belirtiyorsunuz.Onlarda komple herşeyi ücretsiz bir şekilde yapıyorlar.Hatta telefondaki sesinizin sertliğine ve umursamazlığına göre hediye paket kanal bile alabilirsiniz.
Vazgeçme cezası tarzı bişey ödemiyorsunuz çünkü iptal ettiğiniz andan itibaren bir dahaki fatura tarihinde kapatıyorlar.O süre içerisinde zaten arıyorlar sizi.
valla yaklaşık 4 senedir digi kullanıyorum son 2 senesi hd receiver vardaha hiç bir sorunla karşılaşmadım şu zamana kadar ne bir kesilme ne görüntü donması (sadece kar yağdığında çanağın önü karla dolduğundan sinyal bulamıyor onuda temizledikten sonra bir sorun olmuyor ) ben çok memnunum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)