480nın kaporta parcasi disinda sikinti yasamazsin ama kaporta ve trim parcalarini bulmak ciddi manada yorabilir.
480nın kaporta parcasi disinda sikinti yasamazsin ama kaporta ve trim parcalarini bulmak ciddi manada yorabilir.
iki araçta evlat olur gibi. gerçi amacım alıp satmak değil. emrecim renk olarak sadece pek hoşuma gitmiyor yeşil renk. ve diğer sıkıntı lpg olması. 2.0 da olsa lpg taraftarı değilim. bikaç gün içinde belli olcak hangi arabayı alacağım sanki.
ahmetcim ben o ventoyu alırsam emre gidip başka bi tane alır![]()
volvo 480T den bulgaristandan 2bin küsür liralara getirebiliyorum sapasağlam bir şekilde. tüm parçalarını değiştirebilme gibi bi lüksüm var aslında.
en sonunda yazı tura atacam valla..
Volvo sanırım bu ilk defa gördüm valla böle diri ve temizse ben volvo derimama ventoda bi taraftan çekici geliyor harbiden kararsız kalınıcak bi durum
![]()
ahmetcim, yeşil de güzel duruyor ama gönlüm laciden yana. 98 yılında çok kısa süreliğine vardı bizde, rengi laciydi. doğru dürüst kullanmak kısmet olmadan satmıştı babam arabayı. 106 lardan sonra dedim ki yaşta zaten 30+1 bundan sonra Low&Slow takılalımbu arada sana dargınım DRS haberin ola...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)