şuan rbli s14e biniyoduk :) dünya bile dönerken düz giden arabayı satıcaksın :) ne demişler yatıra yatıra sinsice girdin kanıma gizlice :D
Printable View
Arkadaşlar pazartesi yurtdışına çıkacağım için işlerimi halletmeye çalışıyorum borusana gitme fırsatını henüz bulamadım fakat konuştuklarımız kadarı ile Aracımdan çıkan üst kapak aracıma AYİT DEĞİL üstündeki kapak 2004 3. ay bir araca ait şasesini sorgulatmak için yazı yazı yazmam gerekiyoru orldukça prosedürlü bir iş ama bulucam az kaldı şu an kafamı yoran şey bu kapağı değişien O .Ç veya O.Ç ler pert bir araçtan çıkma bir kapak aldı yapıp taktılarsa o bize sorun çıkarıcak ama bulucam bunu yapan kansızları
haydaaa... İnşallah kendi arabasındaki kapagı değiştirmiştir mal herifte buluruz..
iyide bu çocuk oyuncağımı nasıl çalınır sonuç olarak bu kapak nerede çalındıysa orası sorumludur bence.araba gece dururken kapağı değiştircek halleri yok ya.
orayı sorumlu tutsan dahi bilmem nolmus poponun hesabı olmaz diyecekler kabaca kaç zaman geçmiş üstünden yenimi çaktın ıvır zıvır karmaşık ve zor işler.diğer ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.(kapağın çalınması değil de eşe dosta çakılması olayı) kimse üstüne alınmasın,kimsenin de günahını almaya gerek yok ama insan düşünmüyor değil..
aren bu kapagı bulursan bu hıkayeye bı fılm cekmek yakısır aren kapagn iznde dyerekten :)
Aren yeminle sabırlı biriymişsin yoksa TR yi altına üstüne getirir bulmuştun çoktan bu işi yapanları ama sabırla yavaş yavaş ilerliyorsun
Konuyu başındna beri takip ettiyseniz kimseyi ne suçladım nede şüphelendim iyi niyetimle konuyu takip ediyorum bakalım sonuç ne çıkıcak
valla bu azimle bulucaz heralde ya :D Serkan ciddi bıktım ama yapan bulursam 2 temizz tokatım 2 de temiz lafım var
2tokat ıcn aryosan gel bana at ugrasmana degmez :D
Neyse benim eski araba 8.ay falandi :P cok gecmis olsun aren im, okurken sok gecirdim gercekten..
senın yuzunden arabayı nereye bıraksam hemen kaputu acıp kendı sıstemıme gore yaptıgım ısaretlere bakıyorum sana bıle bu yapıldıysa daha neler olur neler kımseye guwenmıyceksın bence kımse benım babamın oglu degıl en guwendıgının aklına gıder onun bı en guvendıgı gırer sonra olan sana bana olur ınsallah bulursun
aren müge anlı konuyu görmüş sana ulaşmaya çalışıyormuş :D
aren ben kendime getirdim kapak sanada getireyim istersen :)
Dun iskenderdeydim araban ordaydi bekledim ama yoktun bi ara ayn ye gectim yine yoktun benim kendi braktigim yerlere sonuna kadar guvenirim :D olay zaten benden onceye dayali ufak tefek biseyler anlatanlar oluyo ama bn net kanit cikarticam ortaya
Hemen e mail atiyim bulsun beni :D
Benim kapagim 1 ay once geldi kanka :D ben ferreadan bekliyorum onlarda haftya elimde olucak sorun yok knka sagol:D
Elimden birşey gelir mi bilmiyorum ama yardım edebileceğim birşey varsa burdayım :) (mesela siz adamı döverken videoya alma, sonra siz adamı videoya alırken dövme gibi :D )
Kanka büyük geçmiş olsun konuyu daha şimdi gördüm projelerden fln kafayı kaldıramıyorum. Konu gözümden kaçmış. Sen bence mısıra taşın pampa çöldeki bedevilerle takıl üstündeki şansızlığı bi at orda. =D Tekrar büyük geçmiş KAPAK olsun ;)
Ewll kerem ;)
Aren ben sürekli dukkandayim bı türlü çıkamıyorum sagolsun İskender abi ayn Yusuf geç saatlere kadar acik oldukları için bütün islerimi aksam hallediyorum aksam araba bırakıp ertesi aksam alıyorum su kapağı bı toplada görelim emg ozletti kendini :)
Haha kanka cok sagol ama hukuki islem baslaticagim icin bunlar olmayabilir :D
Kanka tibete de gittim 7 yil kalma fikrini masaya yatiricam :D
Kanka ayn de iskenderde yuzyil yatsin yada ozgunlerde vida kaybolmaz zaten bu 3 lu disinda yatmiyo araba:D EMG bi ciksin cok yatti calisma zamanida havalar isindi o kotu iste:D