Bu kapağı 10 a bölücez tüm su jetleri ne bakıcaz son raddeye kadar incelicez yeni kapak için referans olucak bakalım mesut ben kötü niyetli biri değilim biliyosun kim yaptıysa vebali boynuna
Printable View
kapak çok kötüymüş bu arada çatlak içinde işlem görmüş baya sanırım
bu işte bi bit yeniği var ama hayırlısı
emin ol iyi olmuş bu kapakla araba yürümez çatlak içinde o kadar toplamışsın tertemiz kapakla devam edersin hayırlısı olmuş kafana takma hiç, bu kapak yüzünden daha kötü şeylerde olabilirdi
gerçekten taktir ettim hepsini tek tek okudum kim yaptıgı bilinmesede senin için iyi olmuş biraz daha güzel yüklersin kafan rahat olur ama bu kapaktan bi daha asla iş cıkmaz bence :) demirciye verin gitsin :D
Gecmis olsun cok uzuldum ama belki ilerde daha kotusu olurdu Diye dusunup sevindim ,hayirlisi diyorum sorunsuz gazlamalar :)
İnsanın aklında acaba mı ? diye bir soru gelmesi bir anda film şeridi gibi bir çok şeyi aklınıza getirir.Para ile alınıp satılan şeyler bugün yarın yerine konur ama manevi duyguları hiç bir şey düzeltemez.
Yazınızdan ne kadar dürüst olduğunuz ön plana çıkıyor.Allah herkesin gönlüne göre ve hakedene hak ettiği kadar verir.Allah aracınıza kazasız belasız binmeyi , tüm aksiliklerin bir an önce düzelmesini nasip etsin.
Evet arkadaslar bu gun buyuk ihtmalle kim yalan konusuyo bu kapak kime ayit ortaya cikiyo Almanya ile yazistim borusana davet ettiler ayna kapaginizdaki kod ile bile aracin hangi saseye ait oldugu ortaya cikiyomus hadi bakalim hayirlisi ve bu iste olasi bi hirsizlik durumu var ise mahkemeye verecegim hadi hayirlisi
Aren bu kapak nedir ya durdurm durdum ayzmadan edemedim. Play doh oyun hamuruylamı yapmışlar yuhhh.
tekrar tekrar geçmiş olsun
Valla Hakan hiç birşeyde gözüm yok eski kapağın peşine düşmemdeki tek sebebp yapılan çirkin olaylar yani resmen hırsızlık söz konusu muhtemelen Savaş paşaoğlu içide prestij meselesi yoksa ben kapak aldım parçaların siparişini geçtim kapak serdar ustada ama bu kapak gerçekten benim şaseme mi ait yoksa bir başkasına mı ait inşallah benim şaseme aittir çünki aklıma getirmek istemediğim gibi bi başka aracın çıkarsa çok yazık olucak bu işi yapanlara o saatten sonra avukatımla görüşürler zaten peşinide hiç bırakmaya niyetim yok