Kapak olayı gerçekten ilginç, yeni kapakla çok daha iyi yürüyecektir araban
Geçmiş olsun Aren, umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsın
Printable View
Kapak olayı gerçekten ilginç, yeni kapakla çok daha iyi yürüyecektir araban
Geçmiş olsun Aren, umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsın
Aren tekrardan gecmis olsun, iyiki kapak komple sizdirmadan onlemini alabildin...
Bundan sonra PnP yapanlar bir sablon ile kapaklarina boyle bir cizik attirir belki...
http://www.fullboostracing.com/FBR/i...vo_89_pic6.jpg
[Bu kapagin CNC oldugunu cartunu curtunu biliyorum, o yuzde "sablonla" dedim]
Aren rabbim gönlüne göre verir kanka.
üzme tatlı canını :)
Bir kapagi sokup , yerine yenisini takip, trigerini vs monte edip, yagini suyunu koymak en az yarim gun surer. Hatta kapak sokulurken cikan yagin ve antifiriz'in kokusu 2 gun gecmez.
Nasil olmus bu insanin akli almiyor...
geçmiş olsun tekrardan arencim, bunlar tuzu biberi, seninki biraz baharatlı olmuş ama olsun, her işte vardır bir hayır
bunlar insanı gerçekten çok yoruyor bazen, ama otobana çıkınca, ortalıkta adalet dağıtırken, gazladığın diğer araçları geçince harcadığım tüm zaman, emekler ve para helal olsun diyorsun :) o yüzden gül geç, Allah daya iyilerini versin...
Durustce bunlari dile getirmen yeter herseyin hayirlisi malesef anlattiklarin skca yasaniyor :(
Arenim büyük talihsizlik senin başına gelen, her işte bir hayır vardır elbet. kötüsünü düşünmemeye çalış. Dahada kötüsü olabilirdi. Allahtan farkına vardınız. Herşey daha iyi olucak inşallah. sıkma canını.
gecmiş olsun aren, mekanık spor bi nevi dostum allah daha beterinden saklasın..
Allah (c.c) gönlunuze göre versın inş. Her işte bı hayır vardır...Rabbım beterınden korusun....Bende aynı durumları yaşadım manevı olarak çok sıkıntı çektım hele kı etrafımda bılıp bılmeden kendı cıkarları ıcın konusanları duydukca cok uzuldum ama sabrın sonu selamettır inş. .. Umarım hakkınızda hayırlısı olur abi..
Kardeşim daha 2 hafta önce gördüm seni ve arabanı maşallahı var geçmiş olsun diyorum.
Aren geçmiş olsun.. Baştan sona okudumda kapağı kimin aldığını çözebildinizmi ?
çok geçmiş olsun aren herşeyde bir hayır vardır allah gönlüne göre versin inş
o değilde yazı ve anlatım gerçekten akıcıydı çok rahat okudum ilk defa bu sitede bu kadar uzun br yazı okuyorum,okuduklarımdan çıkarttığım olay sen ii bir adama benziyorsun ve araba düzlediyse sıkıntı yok....
EDİT: hakkaten kapak olayını çözdünüzmü,yani kim change etmiş ?
çok geçmiş olsun bende bomboş standart 102hp arabama1 senede 8bin küsür harcama yaptım hızlanması falan için değil birdolu ıvır zıvır mekanik kadranım bozuldu almanyadan sipariş ettim kargo kaybetti bütün ptt yi birbirine kattım param yalan oldu bitane daha verdim bu sefer kendim değil bayiden gelmesi bi dünya sürdü vs vs böyle gidiyo 2.el olur diyosun denk geldi diyosun sabırlı olmak lazım senide sabrından kendini bozmamandan ötürü kutlarım...
kapağın akibetini öğrendinmi peki ?
Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı
Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah
Sağol kanka yapıcak bir şey yok EMG ler gerçekten çok hızlı 2 mizde nazarı attık heralde:D
Zekim sağolasın talihsizlik normal ya bunlar hayatımda belki en ufak sıkntıdır şu araba meselesi kimseye yanlışımızda yok ya bi nazardır rüzgar bi tersten esiyo neyse canımız sağolsun gerisi teferruat:D
Çok sağol kanka
Bende ilahi adalete güveniyorum bana yanlışı olanın hiç birşey yanına kalmadı buda kalmaz:D
İnan bilmiyorum bilemicezde hiç bir zaman belki seneler sonra çıkar oda ohooo kavak yelleri:D
Çok sağol gerçekten:) saygı bizden
hahahaha Eray abi ya :D çok sağol abi 18 inde geliyorum gol makinesini izlemeye:D
Sağol kanka cumarteside işte üstün körü anlattım sana olanları işte yazıda detaylandırdım sadece allah beterinden saklasın
Kanka AMS kapağıda change etmek toto ister:D iyi ki erken fark ettim arabaya o kadar hassasım ki artık ufacık birşeyi olsa kendisi ağzıyla sölicek nerdeyse hahahaha:D
Sağol kankam amin canımız sağolsun ne diyim
İşte gürsel abi olmaz olmz diye birşey yok oluyo malesef oda beni bulur normal abi:D talihsizlikler kralıyım:D alıştım
Abi büyüksün sende şahitsin tüm olanlara işte şansımı görüyosun ama EMG hala çok gergin abi zincirledik çocuğu bi bitsin x2 adalet dağatıcam:P
Dürüstlükten zarar gelmez biz doğru olalım millet eğilsin bükülsün bakalım inanıyorum bir gün çıkıcak ortaya
Abi gerçekten canımı sıktı bu olanlar hem arabaya binememek hem manevi olarak çöküntü arabada böle bir olay olması üzücü ama hiç problem değil baştan aşşağı yeniledim sıfırladım herşeyini artık biliyorum debriyajım kaç km de kasnaklarım kaç km de headrsım lastiğim jantım kapağım sağolsun Serdar abi ilgilendi dinledi inanıyorum ki çok daha iyi olucak:D sağol Bilal abim
Sulhi başkanım teşekkür ederim kaza bela olmasın sağlık olsun başka birşey istemem abi:D
Sabrediyorum bekliyorum Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için
Oğuz Abim biliyosun anlattım işte sanada başımıza gelenleri işte bide üstüne KAPAK oldu bana tam oldu sağlık olsun olucağı varmış:)
o kapak püf oldu :D çıkar çıkar 3 5 sene sonra biri biliyodur tutamaz kendini anlatır bende yine güler geçerim :D olan oldu bi ölüme çare yok çok şükür bunuda atlatıcaz:)
Arda sağol kankam ona yoruyoruz var bir hayır dedik geçtik
kapak yok:D çozülmesi zor araba gelir geçer düzelir bu araba olaylarından büyük dersler aldım hemde çok büyük
Aksilikler başladı mı hızını almadan bırakmıyo kanka rüzgar bi terse döndü mü esiyo ama hızını aldı inanıyorum artık rüzgarı arkama alıcam :D devam
sanayi değil pembe dizi anasını satim:D
geçmiş olsun aren
Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...
geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...
Aynen öyle abi sağlık olsun parasında pulunda değilimde prestij meselesi oldu biraz bu olayı oğrenmek lazım ama çok zor
Abi çok teşekkür ederim abi sanaydideyim full abi artık orda yatıp kalkıyorum gelirsen mutlaka görüşelim
Alıştık kanka yalan rüzgarı diyorum ben :D
Abi bende birşey olmadığı kesin Keremde demiş zaten işte minareyi çalan kılıfınıda uyduruyo :D
Artık nasıl çıkartır onuda Allah bilir ama çıkartır kimsenin hakkı kimsede kalmaz yapanda zaten korku yok yada yaptılar birşey olmaz dediler devam ettiler ama bak kapak çok şanslıyım ki ufacık çatlattı resmen sinyal verdi bende üzerine düzştüm çıktı bunada şükür abi allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.
Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim :)
Aren kaskoyu hallettin mi? Burdan soriyim bari.
Kapak olayı çözüldü galiba ibreti alem için sergilenicek :)
bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah, beyaz, roman gibi biraz... gibi olmuş,
geçmiş olsun, enteresan olaylar yaşamışsın :)
sabırlı adammışsın aren , ben olsam ve o gün ilaçlarımı almamış olsam yakar yıkardım yemın ederım ortalığı :D
Allah daha beterlerinden saklasın abi
Arencim geçmiş olsun.
gecmıs olsun kardesım ama kafama takıldı kapagıı kım deyıstırdı onu anlamıs deyılım tekrar gecmıs olsun kardesım
Aren sen bu isleri birak abi, sevilmiyosun anla iste :D
Allah beterinden korusun diyelim, cana gelmesin, bundan sonra arabanin her seyine hakimsin artik Allah agiz tadiyla gazlamak nasip etsin :)
Abi bir türlü sıra gelmiyo ki arabaya binsem yapıcam hahahahah :D haziranda abi şuan 4000 TL ye yakın bi kapak oldu bana:D
walla çözülmedi ben kapak aldım :D bu olayın çözümünü beklerseeeeem araba 5 sene daha yatar kapak dün geldi parçalarıda dün gece geçtik siparişini sıkıntı yok:D
bi miktar yaşadık hep tecrübeyle sabit artık yaşananlar :D
Abi sakin olmicam ne yapıcam? kimi yakıp yıkıcam:)??? stres olsam üzülsem ne değişicek bana maddi zararı var ama manevi daha çok olucak kendimi sıksam sağlık olsun başımın gözümün sadakası olsun abi:D
Amin kaza bela olmasın yeter sağlık olsun
özgür abim çok sağol işte talihsizlikler silsilesi:D zincirleme
melli abi işte benmde kafama çok takıldı ama takarsan işin içinden çıkmazsın insanın aklına kötü düşünceler sokar bu konular o yüzden bazen en iyisi üstüne bir sünger çekip devam etmek oluyo :)
Tarık kanka Valla ne diyim bi aksilik göz nazar diyorum kimisi kurban kes diyo ama bize yanlış mala kurban kesmek yani bu araba aldık kurban keselim buzdolabı aldık eve kurban keselim gibi birşey geliyo bana:D bi yardımda bulunucam şu sıkıntıları bi atlatiyim
geçmiş olsun diyelim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Geçmiş olsun Aren umarım bu olaydan sonra böyle aksilikler yakanı bırakır :) İnsan herşeyden yapacaklarından da soğur malesef ama takdir ediyorum valla yılmadan devam ediyosun dediğim gibi inşallah bidaha böyle aksilikler seni bulmaz :)
aynı şey benimde başıma geldi temiz taşlanmamış işlem görmemiş diye aldım almaz olsaydım 3 kere motor yaptım sonunda kapagı hurdacıya verdim rahatladım kimsede allah korkusu kalmamış geçmiş olsun abi