User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
205 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Üst kapak hikayesi

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde yazı ve anlatım gerçekten akıcıydı çok rahat okudum ilk defa bu sitede bu kadar uzun br yazı okuyorum,okuduklarımdan çıkarttığım olay sen ii bir adama benziyorsun ve araba düzlediyse sıkıntı yok....

EDİT: hakkaten kapak olayını çözdünüzmü,yani kim change etmiş ?
    çözebilsek daha farklı olabileceğini düşünüyorum.. Aren dedi zaten Hakkımı helal etmiyorum diye..
    Daha da poliscilik oynayıp üstüne gitmenin anlamı oldugunu sanmıyorum. Ecufast'te sergileyecektik en son kapağı, Dr. öyle söyledi
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş osun aren can sıkıcı bi olay gerçekten ama olucağı varmış demekki

emg ler hep hızlı
    Sağol kanka yapıcak bir şey yok EMG ler gerçekten çok hızlı 2 mizde nazarı attık heralde
    Alıntı zekirdek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren talihsizliklere çok şaşırdım. Gerçekten bende yaşadığım ve gördüğüm böyle bir kaç olaydan sonra modifiyeden soğudum. Minime çok değer veriyorum en ufak şey beni rahatsız ediyor.Haliyle bu işlere girince ister istermez 100 tane şey çıkıyor sıkıntısız başa sıkıntı anlayacağın..
    Çok güzel araban var çok emek verdin hakkını alıcaksın.En azından çözemediğin bir sıkıntı kalmamış.EMG mermi gibi araba. İnş. keyfini çıkararsın.
    Zekim sağolasın talihsizlik normal ya bunlar hayatımda belki en ufak sıkntıdır şu araba meselesi kimseye yanlışımızda yok ya bi nazardır rüzgar bi tersten esiyo neyse canımız sağolsun gerisi teferruat
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun abi.
    Çok sağol kanka
    Alıntı Alperen-B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baya bi talihsizlik yaşamışsın ama buna da şükür demek lazım. Gerçekten seni öyle bir kapağı satmamak istediğin için tebrik ediyorum. Bu işte sağlam bir or....luk dönmüş ama inş. bundan sonra bi sıkıntı sorun yaşamazsın. Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz senin kapağın gitti ama kim bilir onların nelerinden çıkacak bu...
    Bende ilahi adalete güveniyorum bana yanlışı olanın hiç birşey yanına kalmadı buda kalmaz
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hareketin çok güzel , yazıyı okudum .ama kapak meselesine herkez gibi bende takıldım,ne olmuş olabilir ne döndü acaba
    İnan bilmiyorum bilemicezde hiç bir zaman belki seneler sonra çıkar oda ohooo kavak yelleri
    Alıntı can0001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakikaten Adam gibi Adam'lardansın saygılar...
    Çok sağol gerçekten saygı bizden
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://inciswf.com/1277738426.swf

şaka biyana geçmiş olsun kardeşim
    hahahaha Eray abi ya çok sağol abi 18 inde geliyorum gol makinesini izlemeye
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapak olayı gerçekten ilginç, yeni kapakla çok daha iyi yürüyecektir araban

Geçmiş olsun Aren, umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsın
    Sağol kanka cumarteside işte üstün körü anlattım sana olanları işte yazıda detaylandırdım sadece allah beterinden saklasın
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren tekrardan gecmis olsun, iyiki kapak komple sizdirmadan onlemini alabildin...

Bundan sonra PnP yapanlar bir sablon ile kapaklarina boyle bir cizik attirir belki...

[Bu kapagin CNC oldugunu cartunu curtunu biliyorum, o yuzde "sablonla" dedim]
    Kanka AMS kapağıda change etmek toto ister iyi ki erken fark ettim arabaya o kadar hassasım ki artık ufacık birşeyi olsa kendisi ağzıyla sölicek nerdeyse hahahaha

Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren rabbim gönlüne göre verir kanka.
    üzme tatlı canını
    Sağol kankam amin canımız sağolsun ne diyim
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kapagi sokup , yerine yenisini takip, trigerini vs monte edip, yagini suyunu koymak en az yarim gun surer. Hatta kapak sokulurken cikan yagin ve antifiriz'in kokusu 2 gun gecmez.

Nasil olmus bu insanin akli almiyor...
    İşte gürsel abi olmaz olmz diye birşey yok oluyo malesef oda beni bulur normal abi talihsizlikler kralıyım alıştım
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun tekrardan arencim, bunlar tuzu biberi, seninki biraz baharatlı olmuş ama olsun, her işte vardır bir hayır

bunlar insanı gerçekten çok yoruyor bazen, ama otobana çıkınca, ortalıkta adalet dağıtırken, gazladığın diğer araçları geçince harcadığım tüm zaman, emekler ve para helal olsun diyorsun o yüzden gül geç, Allah daya iyilerini versin...
    Abi büyüksün sende şahitsin tüm olanlara işte şansımı görüyosun ama EMG hala çok gergin abi zincirledik çocuğu bi bitsin x2 adalet dağatıcam:P
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durustce bunlari dile getirmen yeter herseyin hayirlisi malesef anlattiklarin skca yasaniyor
    Dürüstlükten zarar gelmez biz doğru olalım millet eğilsin bükülsün bakalım inanıyorum bir gün çıkıcak ortaya
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arenim büyük talihsizlik senin başına gelen, her işte bir hayır vardır elbet. kötüsünü düşünmemeye çalış. Dahada kötüsü olabilirdi. Allahtan farkına vardınız. Herşey daha iyi olucak inşallah. sıkma canını.
    Abi gerçekten canımı sıktı bu olanlar hem arabaya binememek hem manevi olarak çöküntü arabada böle bir olay olması üzücü ama hiç problem değil baştan aşşağı yeniledim sıfırladım herşeyini artık biliyorum debriyajım kaç km de kasnaklarım kaç km de headrsım lastiğim jantım kapağım sağolsun Serdar abi ilgilendi dinledi inanıyorum ki çok daha iyi olucak sağol Bilal abim
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun aren, mekanık spor bi nevi dostum allah daha beterinden saklasın..
    Sulhi başkanım teşekkür ederim kaza bela olmasın sağlık olsun başka birşey istemem abi
    Alıntı kerimvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah (c.c) gönlunuze göre versın inş. Her işte bı hayır vardır...Rabbım beterınden korusun....Bende aynı durumları yaşadım manevı olarak çok sıkıntı çektım hele kı etrafımda bılıp bılmeden kendı cıkarları ıcın konusanları duydukca cok uzuldum ama sabrın sonu selamettır inş. .. Umarım hakkınızda hayırlısı olur abi..
    Sabrediyorum bekliyorum Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim daha 2 hafta önce gördüm seni ve arabanı maşallahı var geçmiş olsun diyorum.
    Oğuz Abim biliyosun anlattım işte sanada başımıza gelenleri işte bide üstüne KAPAK oldu bana tam oldu sağlık olsun olucağı varmış
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren geçmiş olsun.. Baştan sona okudumda kapağı kimin aldığını çözebildinizmi ?
    o kapak püf oldu çıkar çıkar 3 5 sene sonra biri biliyodur tutamaz kendini anlatır bende yine güler geçerim olan oldu bi ölüme çare yok çok şükür bunuda atlatıcaz
    Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun aren herşeyde bir hayır vardır allah gönlüne göre versin inş
    Arda sağol kankam ona yoruyoruz var bir hayır dedik geçtik
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o değilde yazı ve anlatım gerçekten akıcıydı çok rahat okudum ilk defa bu sitede bu kadar uzun br yazı okuyorum,okuduklarımdan çıkarttığım olay sen ii bir adama benziyorsun ve araba düzlediyse sıkıntı yok....

EDİT: hakkaten kapak olayını çözdünüzmü,yani kim change etmiş ?
    kapak yok çozülmesi zor araba gelir geçer düzelir bu araba olaylarından büyük dersler aldım hemde çok büyük
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun bende bomboş standart 102hp arabama1 senede 8bin küsür harcama yaptım hızlanması falan için değil birdolu ıvır zıvır mekanik kadranım bozuldu almanyadan sipariş ettim kargo kaybetti bütün ptt yi birbirine kattım param yalan oldu bitane daha verdim bu sefer kendim değil bayiden gelmesi bi dünya sürdü vs vs böyle gidiyo 2.el olur diyosun denk geldi diyosun sabırlı olmak lazım senide sabrından kendini bozmamandan ötürü kutlarım...

kapağın akibetini öğrendinmi peki ?
    Aksilikler başladı mı hızını almadan bırakmıyo kanka rüzgar bi terse döndü mü esiyo ama hızını aldı inanıyorum artık rüzgarı arkama alıcam devam

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sanayi değil pembe dizi anasını satim

geçmiş olsun aren

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...
    herkes onu merak ediyor zaten ? ama Aren'deyken olan birşey değil bu
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı
    Aynen öyle abi sağlık olsun parasında pulunda değilimde prestij meselesi oldu biraz bu olayı oğrenmek lazım ama çok zor
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah
    Abi çok teşekkür ederim abi sanaydideyim full abi artık orda yatıp kalkıyorum gelirsen mutlaka görüşelim
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanayi değil pembe dizi anasını satim

geçmiş olsun aren
    Alıştık kanka yalan rüzgarı diyorum ben
    Abi bende birşey olmadığı kesin Keremde demiş zaten işte minareyi çalan kılıfınıda uyduruyo
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...
    Artık nasıl çıkartır onuda Allah bilir ama çıkartır kimsenin hakkı kimsede kalmaz yapanda zaten korku yok yada yaptılar birşey olmaz dediler devam ettiler ama bak kapak çok şanslıyım ki ufacık çatlattı resmen sinyal verdi bende üzerine düzştüm çıktı bunada şükür abi allah beterinden saklasın

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.
    Valla araba konusunda baya sınandık sabrın sonu olan selameti bekliyorum sağlık olsun
    Alıntı onr02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim
    Kankacım çok sağol işte aksilikler talihsizlikler oluyo işte , parçalarımızın siparişini dün gece verdik bekliyoruz artık

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aren kaskoyu hallettin mi? Burdan soriyim bari.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapak olayı çözüldü galiba ibreti alem için sergilenicek
    Vorsprung Durch Technik

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah, beyaz, roman gibi biraz... gibi olmuş,

geçmiş olsun, enteresan olaylar yaşamışsın
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabırlı adammışsın aren , ben olsam ve o gün ilaçlarımı almamış olsam yakar yıkardım yemın ederım ortalığı

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah daha beterlerinden saklasın abi
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arencim geçmiş olsun.
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun kardesım ama kafama takıldı kapagıı kım deyıstırdı onu anlamıs deyılım tekrar gecmıs olsun kardesım
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)