Aren geçmiş olsun kardeşim.
Printable View
Aren geçmiş olsun kardeşim.
Aren Geçmiş olsun bu hafta içinde bende bu durumu duyduğumda üzüldüm çünkü bu tarz
Olayların ne kadr can sıktıgını ve yıprattığını biliyorum... Umarım artık bu can sıkıcı olur olmadık
aksilikler biter ve tadını çıkartırsın arabanın...
Çok çok geçmiş olsun..Yazı çok başarılı birçok gerçek ve doğrular var içinde.ALLAH tekrarını yaşatmasın.
Fatih abi cok tesekkur ederim
Bora cok sagol kanka aksilik biliyosun goz nazar iste yipratti acik acik yipratti ama vaz gecmicem kanka arabadan
Cok sagol Onur biraz devrik yazdim ama okuyan herkezden allah razi olsun
Geçmiş olsun, herşeyde bir hayır var diyelim. Bundan sonra inşallah keyifle binersin.
Abuk subuk işler peşinde olan insanlara kapak gibi açıklama yazmışsın eline sağlık.
Büyük geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun. Vardır bi hayır de geç abi. Ki zaten büyük ihtimallede vardır bi hayır :)
olm senin kapak yektada olmasın sakın. Yekta olm versene adamın kapaaanı.
başta büyük geçmiş olsun baştan sona okudumda çok ilginç ya kapak nasıl değişir ki kimsenin haberi yok nasıl oluyosa tekrar büyük geçmiş olsn abi
İlk duyduğumda bende çok şaşırdım böyle ayrıntılı açıklaman çok iyi olmuş Aren.Dedikodu çığ gibi olur saçma sapan yerlere kadar giderdi sen anlatmasan.
Yaşanan olaylar gerçekten ilginç düşün düşün içinden çıkılmaz bir durum kim niye kapak çalar ki arkadaş bu kadar mı muhtaçmış :) Neyse geçmiş olsun eskisinden daha iyi olur umarım.
Aren talihsizliklere çok şaşırdım. Gerçekten bende yaşadığım ve gördüğüm böyle bir kaç olaydan sonra modifiyeden soğudum. Minime çok değer veriyorum en ufak şey beni rahatsız ediyor.Haliyle bu işlere girince ister istermez 100 tane şey çıkıyor sıkıntısız başa sıkıntı anlayacağın..
Çok güzel araban var çok emek verdin hakkını alıcaksın.En azından çözemediğin bir sıkıntı kalmamış.EMG mermi gibi araba. İnş. keyfini çıkararsın.
Alican cok tesekkur ederim gercekten hikaye:)
Enes zaten insanlarin anlamsiz konusmasindan biktim dedikodu dedikodu yeter bir kiside gelip yuzume konusmuyo insallah daha iyi olucak potansiyeli gordum bu kapakla bole gitmesi bence fazlaymis bile:) bitince uzun sure arabayi cikartmicam seytanin bacagini kirmam lazim:)
Gecmis olsun abi.
arenım sen adam gıbı adamsın yanlıs yapanlar veya kul hakkı yıyenlerın sonu bellıdır sıkma canını senın canın sagolsun sana bısey olmasın koy kapagın dıbıne kardesım benım
Sx den biliyorum uğraşlarını kardeşim buda tuz biber olmuş geçmiş olsun sorunsuz sıkıntısız güzel günlerde kullanmanı dilerim,
Okurken benim içim sıkıldı. Geçmiş olsun. Ya kapak nasıl çalınır ben hiçbirşey anlamadım. Bir çırak vakası olabilir mi ?