çözebilsek daha farklı olabileceğini düşünüyorum.. Aren dedi zaten Hakkımı helal etmiyorum diye..
Daha da poliscilik oynayıp üstüne gitmenin anlamı oldugunu sanmıyorum. Ecufast'te sergileyecektik en son kapağı, Dr. öyle söyledi :)
Printable View
Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı
Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah
Sağol kanka yapıcak bir şey yok EMG ler gerçekten çok hızlı 2 mizde nazarı attık heralde:D
Zekim sağolasın talihsizlik normal ya bunlar hayatımda belki en ufak sıkntıdır şu araba meselesi kimseye yanlışımızda yok ya bi nazardır rüzgar bi tersten esiyo neyse canımız sağolsun gerisi teferruat:D
Çok sağol kanka
Bende ilahi adalete güveniyorum bana yanlışı olanın hiç birşey yanına kalmadı buda kalmaz:D
İnan bilmiyorum bilemicezde hiç bir zaman belki seneler sonra çıkar oda ohooo kavak yelleri:D
Çok sağol gerçekten:) saygı bizden
hahahaha Eray abi ya :D çok sağol abi 18 inde geliyorum gol makinesini izlemeye:D
Sağol kanka cumarteside işte üstün körü anlattım sana olanları işte yazıda detaylandırdım sadece allah beterinden saklasın
Kanka AMS kapağıda change etmek toto ister:D iyi ki erken fark ettim arabaya o kadar hassasım ki artık ufacık birşeyi olsa kendisi ağzıyla sölicek nerdeyse hahahaha:D
Sağol kankam amin canımız sağolsun ne diyim
İşte gürsel abi olmaz olmz diye birşey yok oluyo malesef oda beni bulur normal abi:D talihsizlikler kralıyım:D alıştım
Abi büyüksün sende şahitsin tüm olanlara işte şansımı görüyosun ama EMG hala çok gergin abi zincirledik çocuğu bi bitsin x2 adalet dağatıcam:P
Dürüstlükten zarar gelmez biz doğru olalım millet eğilsin bükülsün bakalım inanıyorum bir gün çıkıcak ortaya
Abi gerçekten canımı sıktı bu olanlar hem arabaya binememek hem manevi olarak çöküntü arabada böle bir olay olması üzücü ama hiç problem değil baştan aşşağı yeniledim sıfırladım herşeyini artık biliyorum debriyajım kaç km de kasnaklarım kaç km de headrsım lastiğim jantım kapağım sağolsun Serdar abi ilgilendi dinledi inanıyorum ki çok daha iyi olucak:D sağol Bilal abim
Sulhi başkanım teşekkür ederim kaza bela olmasın sağlık olsun başka birşey istemem abi:D
Sabrediyorum bekliyorum Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için
Oğuz Abim biliyosun anlattım işte sanada başımıza gelenleri işte bide üstüne KAPAK oldu bana tam oldu sağlık olsun olucağı varmış:)
o kapak püf oldu :D çıkar çıkar 3 5 sene sonra biri biliyodur tutamaz kendini anlatır bende yine güler geçerim :D olan oldu bi ölüme çare yok çok şükür bunuda atlatıcaz:)
Arda sağol kankam ona yoruyoruz var bir hayır dedik geçtik
kapak yok:D çozülmesi zor araba gelir geçer düzelir bu araba olaylarından büyük dersler aldım hemde çok büyük
Aksilikler başladı mı hızını almadan bırakmıyo kanka rüzgar bi terse döndü mü esiyo ama hızını aldı inanıyorum artık rüzgarı arkama alıcam :D devam
sanayi değil pembe dizi anasını satim:D
geçmiş olsun aren
Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...
geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...
Aynen öyle abi sağlık olsun parasında pulunda değilimde prestij meselesi oldu biraz bu olayı oğrenmek lazım ama çok zor
Abi çok teşekkür ederim abi sanaydideyim full abi artık orda yatıp kalkıyorum gelirsen mutlaka görüşelim
Alıştık kanka yalan rüzgarı diyorum ben :D
Abi bende birşey olmadığı kesin Keremde demiş zaten işte minareyi çalan kılıfınıda uyduruyo :D
Artık nasıl çıkartır onuda Allah bilir ama çıkartır kimsenin hakkı kimsede kalmaz yapanda zaten korku yok yada yaptılar birşey olmaz dediler devam ettiler ama bak kapak çok şanslıyım ki ufacık çatlattı resmen sinyal verdi bende üzerine düzştüm çıktı bunada şükür abi allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.
Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim :)
Aren kaskoyu hallettin mi? Burdan soriyim bari.
Kapak olayı çözüldü galiba ibreti alem için sergilenicek :)
bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah, beyaz, roman gibi biraz... gibi olmuş,
geçmiş olsun, enteresan olaylar yaşamışsın :)
sabırlı adammışsın aren , ben olsam ve o gün ilaçlarımı almamış olsam yakar yıkardım yemın ederım ortalığı :D
Allah daha beterlerinden saklasın abi
Arencim geçmiş olsun.
gecmıs olsun kardesım ama kafama takıldı kapagıı kım deyıstırdı onu anlamıs deyılım tekrar gecmıs olsun kardesım