psikolojik olarak rahatsız arkadaşlar var sanırsam vurmaktan falan bahsedenler olmuş.Allah yakınındakileri korusun o insanlardan baska bişey demicem.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
motorsikletin selesien naftalin koydum, bir sure uzak durdular.
sonra gene geldiler, ben de naylon kapladim seleyi gelmiyorlar.
silecegin onune naftalin koyun sevmiyorlar.
Insanlar cevresi ile iliski icindedir, yani size ve maliniza zarar veriyorsa bu hamam bocegi olunca tu kaka oluyor da kedi olunca onun da cani var gunah diyorsunuz.
Malimi, canimi her turlu zararli etkiye karsi korurum arkadaslar. Kediyi oldurmek anlamsiz sacma abuk subuk ama malima da zarar vermesin kardesim, uzak dursun
Neden bocekleri hasereleri kovaliyorsunuz,onlarin tasidigi can degil mi? Cikin disari sivriler soksun sizi, onlarin da beslenmeye ihtiyaci var.
Built to fall....
bizim evin önüde kedi dolu soğuk havalarda direk kaputun altına giriyorlar azıcık güneş gördülermide kaportaya çıkıp güneşleniyor i.nelerbagajın köşesine hafif çizik yapmışlar bahar gelsin ufak bi uygulamayla eski haline çeviririm o yüzden çok takmıyorum..gerçi burdakiler yavru ve kimse yemek vermiyor mecburen biz verdiğimiz için hep arabanın orda dolaşıyor.o yüzden çok çizmiyorlar büyük kedi olsa kovarım hemen
![]()
Sivrisinekle kediyi nasıl bir tutuyorsun yaw, yapı itibari ile tamamen farklılar.Sinir sistemi yok sineklerde.Acı yok , duygu yok tamamen biyolojik hareket ediyorlar.Oysa bir kedi mutlu olur , üzülür , acı ceker.Yani yan yana bile getirmek mantıksız.Mal seninde ok ama o dunya da bizden cok onların.Bizden çok once geldiler dünyaya.Biz onların yaşam alanları tükettik.Bu kedi olsun kuş olsun farketmez.Yuva yapacak alanları kalmadı.Üşüyorlar ve üşüdükleri için arabana geliyorlar.30 senedir istanbuldayım 20 senedir araçlarla ilgileniyorum daha henuz bir kediden veya bir köpekden aracım kalıcı hasar almadı.Nede arkadaslarımdan duydum.Belki benim gormediğim ufak çizik olmuştur.Konu o değil konu onlarından yaşamına saygı gostermek.Gelip çıksın çizsin demiyoruz , naftalin güzel fikir veya baska kokular vs ama zehirmek , av tüfegi ile vurmak vs bunlar saglıklı bir zihinden çıkıcak öneriler değil.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arabanız çok değerliyse kapalı otoparklar var bırakın oraya o zaman
ben bahçede bakıyorum yavrulara biri sakat şikayet ettiler bunlara yemek verme yoksa zehirleriz diye götü yiyorsa zehirlesin bakam noluyor.birde inatla başka kediler şikayet eden adamın bahçesine çatısına çıkıyor adam ağacı kesti çıkmasın diye hala çıkıyor büyük kedilerne psikopatlar var.
![]()
kapalı otoparkın çözüm olduğunu hiç zannetmiyorum zira kediler için orası kazan dairesinde yatmaktan farksız.
En güzeli barınak gibi bir yer yapıp kedilerin orayı tercih etmesinin sağlamak.Belki arabaları bırakırlar.
valla benim kedimde köpeğimde arabamın ta tepesine kadar çıkar. brandam var tabikızarım gıkımı çıkartmam. hatta alman kurdumda panjurumu kırmış geçenlerde önemli değil yapışır.
insan görünümlü hayvanların bile bile çizmesinden, vurmasından iyidir.
74 model sehpa...
Özellikle kedileri ve daha sonra diğer sokak hayvanlarına zarar veren kişilerle uğraşmış, kavga etmiş, yaralamış, karakolluk olmuşumdur. Sokak hayvanları konusunda her konuda olduğum gibide geri vitesim yoktur. evimde 4 tane kedi sokağımda da 20 ye yakın sokak kedim var. sürekli besler ve bakımlarını sağlarım mahallem genelde hayvan sever ama arada man kafalar çıkıyor yine. gerekli uygulamaları yapıyorum.
Hiç zorlayacak, kendinizi günaha sokacak işlerle uğraşmayın çeşitli bilgiler verilmiş (Sirke, naftalin ve en önemlisi kedi köpek savar koku sprey) bunları uygulayın zaten sonuca ulaşmış olursunuz. yok zehirlerim sevmem asarım keserim olmaz, olamaz, olmasında. Onlarda can taşıyor, ozan sen haşeratlarla kıyas etmişsin ama yiğitin dediği gibi eklembacak veya omurgalı omurgasızlarla kedi köpek yapısının alakası yok ha diyormuyum ölsünler demem. haşerat dahil öldürmüyorum çok zorlamadıkça.
Sileceği kaldırıp Torba geçirdinizmi problem olmazhışır hışır hareket halindeki torbadan tırsarlar
bi nevi mısır tarlasındakı korkuluk gibi![]()
tamam araba vs çizilince insan üzülür iyi güzelde kedi arabayı çizse ne olur çizmese ne olur neleri dert ediyoruz şu dünyada bu ne ki onlarında canı var eğer siz kedi çizdi diye dövmeye vurmaya kalkışıyosanız insan değilsinizdir yazık valla
körler sağırlar
Gölcük belediyesi bi cihaz bağladı merkeze böle 15 saniyede bir tiz bi ses kedi köpek hiç birşey yaklaşmıyor o sesin duyuldugu yere onun gibi birşey olabilir adını bılmiyorum ama![]()
nedir bu kedi düşmanlığı anlamış dğeilim... bütün yaşam alanlarının içine edenler bizleriz bide kibirli kibirli arabamı çiziyor diyorsunuz... aslında tabiat ana biraz daha güçlü yaratsaymış keşke bütün hayvanlarıda ayı felan olsa hepsi de arabalarınızı evlerinizi parçalasada onlardan çaldığınız yaşam alanlarını savaşarak geri alsalar....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
karaköy de öner ticaret var orda kedisavar sprey satıyorlar ancak ne kadar etkilidir bilemem. aynı zamanda havalar soğuk olduğunda motorun içine giriyor garipler.bu sebeple motoru çalıştırmadan evvel aracı kontrol edip binmek en mantıklısı.yazık onların da canı var sonuçta.ben severim kerataları.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)