User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
102 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kedilerden Kurtulma Yöntemi? sprey vs.

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crused Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende si varken en buyuk derimdi aparmanda bi kadin berim arabanin yanina kedi mamasi felan koyuyordu. onlarda yiyp benim arabada relax modda uyuyolardi cikarken tabi cirmik pati izleri hele bitanesi fitileri kemiriyordu zevkine tuvalet olarakta cam silecenin oldugu yeri kulaniyolardi. birinde duydum sirkeden nefret ediyolar. aldim sirke doktu. arabin etrafina hopp bitane kalmadi sonra baktim 1 hafta sonra yine geldiler bende gittim baharatcidan sirke ruhu aldin felaket kokuyo konsantre sirke eline 1 damla deyse 1 hafta koku cikmiyo aldim yarim litre doktum arabanin etrafina mahellede kedi kalmad )) kadin kufur mahalle sakinler tebrik etti
    on numaraymış, hem fikir güzel hem de olay filmlik maşallah
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psikolojik olarak rahatsız arkadaşlar var sanırsam vurmaktan falan bahsedenler olmuş.Allah yakınındakileri korusun o insanlardan baska bişey demicem.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    motorsikletin selesien naftalin koydum, bir sure uzak durdular.

sonra gene geldiler, ben de naylon kapladim seleyi gelmiyorlar.
    silecegin onune naftalin koyun sevmiyorlar.

Insanlar cevresi ile iliski icindedir, yani size ve maliniza zarar veriyorsa bu hamam bocegi olunca tu kaka oluyor da kedi olunca onun da cani var gunah diyorsunuz.
    Malimi, canimi her turlu zararli etkiye karsi korurum arkadaslar. Kediyi oldurmek anlamsiz sacma abuk subuk ama malima da zarar vermesin kardesim, uzak dursun

Neden bocekleri hasereleri kovaliyorsunuz,onlarin tasidigi can degil mi? Cikin disari sivriler soksun sizi, onlarin da beslenmeye ihtiyaci var.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogo argentino - my white bodyguard - YouTube

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BÜYÜKSÜN REİZ
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim evin önüde kedi dolu soğuk havalarda direk kaputun altına giriyorlar azıcık güneş gördülermide kaportaya çıkıp güneşleniyor i.neler bagajın köşesine hafif çizik yapmışlar bahar gelsin ufak bi uygulamayla eski haline çeviririm o yüzden çok takmıyorum..gerçi burdakiler yavru ve kimse yemek vermiyor mecburen biz verdiğimiz için hep arabanın orda dolaşıyor.o yüzden çok çizmiyorlar büyük kedi olsa kovarım hemen

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorsikletin selesien naftalin koydum, bir sure uzak durdular.

sonra gene geldiler, ben de naylon kapladim seleyi gelmiyorlar.
    silecegin onune naftalin koyun sevmiyorlar.

Insanlar cevresi ile iliski icindedir, yani size ve maliniza zarar veriyorsa bu hamam bocegi olunca tu kaka oluyor da kedi olunca onun da cani var gunah diyorsunuz.
    Malimi, canimi her turlu zararli etkiye karsi korurum arkadaslar. Kediyi oldurmek anlamsiz sacma abuk subuk ama malima da zarar vermesin kardesim, uzak dursun

Neden bocekleri hasereleri kovaliyorsunuz,onlarin tasidigi can degil mi? Cikin disari sivriler soksun sizi, onlarin da beslenmeye ihtiyaci var.
    Sivrisinekle kediyi nasıl bir tutuyorsun yaw , yapı itibari ile tamamen farklılar.Sinir sistemi yok sineklerde.Acı yok , duygu yok tamamen biyolojik hareket ediyorlar.Oysa bir kedi mutlu olur , üzülür , acı ceker.Yani yan yana bile getirmek mantıksız.Mal seninde ok ama o dunya da bizden cok onların.Bizden çok once geldiler dünyaya.Biz onların yaşam alanları tükettik.Bu kedi olsun kuş olsun farketmez.Yuva yapacak alanları kalmadı.Üşüyorlar ve üşüdükleri için arabana geliyorlar.30 senedir istanbuldayım 20 senedir araçlarla ilgileniyorum daha henuz bir kediden veya bir köpekden aracım kalıcı hasar almadı.Nede arkadaslarımdan duydum.Belki benim gormediğim ufak çizik olmuştur.Konu o değil konu onlarından yaşamına saygı gostermek.Gelip çıksın çizsin demiyoruz , naftalin güzel fikir veya baska kokular vs ama zehirmek , av tüfegi ile vurmak vs bunlar saglıklı bir zihinden çıkıcak öneriler değil.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birazcık karabiber serpiştir ...yeterli olur ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabam çizilsin de varsın kediler tarafından çizilsin.. yarın kedi çizdi diye o canlının hayatını alırsınız ama ileride daha beteri başınıza gelebilir..
    tabi oda önemli ama gıcık oluyorum kedilere

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence belediyeye haber verin toplatin hepsini.... Kedi besleyecek olanda kendi evinde beslesin kardeþim... Kedi gelecek arabayi cizecek sonra kim sorumluluk ustlenecek? Ama mahalledeki kedileri besleyen yasli teyze ben arabani boyatirim derse eyvallah
    arabanız çok değerliyse kapalı otoparklar var bırakın oraya o zaman

ben bahçede bakıyorum yavrulara biri sakat şikayet ettiler bunlara yemek verme yoksa zehirleriz diye götü yiyorsa zehirlesin bakam noluyor.birde inatla başka kediler şikayet eden adamın bahçesine çatısına çıkıyor adam ağacı kesti çıkmasın diye hala çıkıyor büyük kediler ne psikopatlar var.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapalı otoparkın çözüm olduğunu hiç zannetmiyorum zira kediler için orası kazan dairesinde yatmaktan farksız.

En güzeli barınak gibi bir yer yapıp kedilerin orayı tercih etmesinin sağlamak.Belki arabaları bırakırlar.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla benim kedimde köpeğimde arabamın ta tepesine kadar çıkar. brandam var tabi kızarım gıkımı çıkartmam. hatta alman kurdumda panjurumu kırmış geçenlerde önemli değil yapışır.

insan görünümlü hayvanların bile bile çizmesinden, vurmasından iyidir.
    74 model sehpa...

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle kedileri ve daha sonra diğer sokak hayvanlarına zarar veren kişilerle uğraşmış, kavga etmiş, yaralamış, karakolluk olmuşumdur. Sokak hayvanları konusunda her konuda olduğum gibide geri vitesim yoktur. evimde 4 tane kedi sokağımda da 20 ye yakın sokak kedim var. sürekli besler ve bakımlarını sağlarım mahallem genelde hayvan sever ama arada man kafalar çıkıyor yine. gerekli uygulamaları yapıyorum.

Hiç zorlayacak, kendinizi günaha sokacak işlerle uğraşmayın çeşitli bilgiler verilmiş (Sirke, naftalin ve en önemlisi kedi köpek savar koku sprey) bunları uygulayın zaten sonuca ulaşmış olursunuz. yok zehirlerim sevmem asarım keserim olmaz, olamaz, olmasında. Onlarda can taşıyor, ozan sen haşeratlarla kıyas etmişsin ama yiğitin dediği gibi eklembacak veya omurgalı omurgasızlarla kedi köpek yapısının alakası yok ha diyormuyum ölsünler demem. haşerat dahil öldürmüyorum çok zorlamadıkça.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sileceği kaldırıp Torba geçirdinizmi problem olmaz hışır hışır hareket halindeki torbadan tırsarlar

bi nevi mısır tarlasındakı korkuluk gibi

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam araba vs çizilince insan üzülür iyi güzelde kedi arabayı çizse ne olur çizmese ne olur neleri dert ediyoruz şu dünyada bu ne ki onlarında canı var eğer siz kedi çizdi diye dövmeye vurmaya kalkışıyosanız insan değilsinizdir yazık valla
    körler sağırlar

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam araba vs çizilince insan üzülür iyi güzelde kedi arabayı çizse ne olur çizmese ne olur neleri dert ediyoruz şu dünyada bu ne ki onlarında canı var eğer siz kedi çizdi diye dövmeye vurmaya kalkışıyosanız insan değilsinizdir yazık valla
    dışarda insan adı altında beyni gelişmemişler anahtarla tornavida ile araba çiziyorlarda kedinin çizdiğinden ne olabilir ufak kılcal çizik olursa olur oda bi silersin geçer şu hayvan sevmeyenler nasıl insanları sevebiliyorlar hayret ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gölcük belediyesi bi cihaz bağladı merkeze böle 15 saniyede bir tiz bi ses kedi köpek hiç birşey yaklaşmıyor o sesin duyuldugu yere onun gibi birşey olabilir adını bılmiyorum ama

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedir bu kedi düşmanlığı anlamış dğeilim... bütün yaşam alanlarının içine edenler bizleriz bide kibirli kibirli arabamı çiziyor diyorsunuz... aslında tabiat ana biraz daha güçlü yaratsaymış keşke bütün hayvanlarıda ayı felan olsa hepsi de arabalarınızı evlerinizi parçalasada onlardan çaldığınız yaşam alanlarını savaşarak geri alsalar....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karaköy de öner ticaret var orda kedisavar sprey satıyorlar ancak ne kadar etkilidir bilemem. aynı zamanda havalar soğuk olduğunda motorun içine giriyor garipler.bu sebeple motoru çalıştırmadan evvel aracı kontrol edip binmek en mantıklısı.yazık onların da canı var sonuçta.ben severim kerataları.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)