Hep fiyat / tatmin eğrsini düşündüm bir türlü işin içinden çıkadım.
Ağır gt5 oyuncusuyum.Sizce edinmeliyim.
sahip olan arkadaşlar + ve - yönlerini paylaşırsa çok sevinirim.
misal yarım debriyaj gibi gerçekci hareketlere imkan tanıyormu?
Hep fiyat / tatmin eğrsini düşündüm bir türlü işin içinden çıkadım.
Ağır gt5 oyuncusuyum.Sizce edinmeliyim.
sahip olan arkadaşlar + ve - yönlerini paylaşırsa çok sevinirim.
misal yarım debriyaj gibi gerçekci hareketlere imkan tanıyormu?
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
G25 te shifter ı hem H-Shifter olarak hem de sequential olarak kullanabiliyorsnuz.. g27 de böyle bir olanak yok.. kulakçıktna atmak zorundasınız ve diğeri de h shifter.. eğer oyun destekliyorsa devir göstergesi var.. gt5 için bence dfgt uygun.. (neden? çünkü her viteste ayağınızı debriyajdan tam çekip tekrar gaza basmak çok yorucu, ve her vites girmediğinde sinirlerniz bozuluyor) g27 fazla gibi.. ve bana kalırsa g27 yerine 25 almak daha mantıklı.. hatta satılık var isterseniz g25 2. el çok temiz..
biraz araştırdım 25 ile 27 arasında biraz fark var.direksiyon dönüşleri 27de daha güzelleştirilmiş force feedback olayındaki eksikler giderilmiş falan.
pedallar saçma olmuş dedeiğiniz gibi . tam gaza basılı tutarken debriyaj bassanız daha çalışmıyor bu durumda ?
http://www.youtube.com/watch?v=EHGmBHoygJA buda hoş olur hani![]()
gt5 de süre yapmak istiyorsan vitesi kulakçıklardan değiştirmen lazım.Keyif alarak fantazik döncem pistleri diyorsan debriyajlı dönüp vites kolundan atarsın vitesleri.
27 nin bence tek hayal kırıklığı pist tırtıklarından geçerken gürültülü bir şekilde titremesi , bazılarına görede gerçeklik hissi katıyor bu olay.
Dr.Ecu
Direksiyon takmak tahmininden daha zor bir şey.. çünkü direksiyon ağır oluyor taktığın bu da motorları zorluyor.. hem gazdan ayağınızı tam çekip, debriyaja tam basıp tekrar tam çekip gaza basmanz lazm..
titreme işi gerçekçi sonuçta curbden geçmedim ama otobandaki çizgilerden geçince bile direksiyonda hissediyorsn..
oyununa göre pedalın nerden kavrıyacağını bile ayarlıyabiliyorsun gt25im olmadı hiç karşılaştırma yapamayacam ama gt27 süper bir alet..
o zaman alıyoruz![]()
Beyler bu G25 olsun G27 olsun forza4 yanı xbox360da felan sorunsuz oynayabilyormuyuz?
RESPECT YOUR ELDERS
bence sakın almayın bende g25 vardı uzun süre kullandım arkadaşımda g27 var onuda test ettim aradaki fiyat farkı çok gereksiz hatta birkaç arkadaşım g25 in daha rahat oldugunu söylüyor bence paranıza yazık g27 için.G25 alın derim![]()
xbox a olmuyor diye bilirim ama bu alet uyumlu
http://www.fanatec.de/html/index.php?id=250
Logitech G25 vs G27 (Gear) Noise Comparison - YouTube ben bu videoya bakarak g27 karar kılmıştım.
g25 kullanıyorum bende gt5 ile gayet memnunum bir oyuna göre oldukça gerçekçi güzel hislig27 de kullandım arada büyük farklar yok hangisini uyguna bulursan onu almalısın bence
![]()
Vatan'daki kampanyayı bekleyin bence almak için..Ben öyle yaptım yaklaşık 300 lira ucuza aldım vee aşırı memnunum..
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Bende G27 var onerim sifir alman ben oyle yaptim ve suan tum oyunlar var fakat um ozelliklerini sorunsuzca kullandigim sadece LFS S2 almalisin ve bende alicam yakinda oneririm.![]()
biraz önce gt5 oynadım g25 de g27 ye göre daha rahat geldi bana drift modunda daha iyi yanlıyorum g25 ilekarar sizin tabi ama videodaki o ses karsılastırması yapmıslar oynarken sese takılmıyorsunuz bile
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)