Adasima Gecmis olsun, sevenlerininde basi sagolsun.. Cidden trajik.
Printable View
Adasima Gecmis olsun, sevenlerininde basi sagolsun.. Cidden trajik.
Allah şifa versin ailenin yardımcısı olsun
gerçekten üzücü bir olay.. keşke gözlerini kurtarabilselerdi :(
Allah yakinlarina sabir versin
çok zor valla Allah yakınlarına sabır versin.
mekanı cennet olsun.
kör olmada çok kötü allah şifa versin
Allah ölen kardeşe rahmet eylesin, kereme de yaşama gücü ve sabır versin. Çok kötü bi olay, Allah kimseye göstermesin. :(
ALLAH ailesine sabır, hayatını kaybeten kardeşine rahmet, vurulan abisinede sağlık sıhat versin inşallah. :(
RABBİM kimseye böyle insanın kanını donduran bir olay yaşatmasın :( akıl ermiyo böyle konulara... umarım ailesi en kısa sürede toparlar kendilerini unutulcak bir olay değil :(
Olan olmuş, şu noktada bulundugunuz konumdan, kardeş kardeşe bunu nasıl yapar demek hem etik degil hemde saçma. Bunları onu haklı kılmaz ama, bu bir cinnettir, ciddi psikolojik problemlerin açığa çıkışıdır,detaylı yazmayacagım şimdi, taziyesi sahibi arkadaşlar var aramızda. Allah hastahanedeki arkadaşa yardım etsin, merhuma da rahmet eylesin.Ailesine sabır diliyorum.
allah göstermesin ana baba için içinden çıkılmaz bir durum:(
ALLAH rahmet eylesin..hastanede yatana ALLAH acil şifalar versin
Tüylerim diken diken oldu :S
Allah rahmet eylesin sabırlar versin..
Cenabı Hak vefat eden arkadaşa rahmet eğlesin.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Hastanede ki abimize de geçmiş olsun,inşallah en kısa zaman da düzelir.
Anne ve Baba'ya büyük sabırlar ihsan etsin Rabbim.
Allah kimseye yaşatmasın. :(
Allah şifalar versin inş izmirin eskilerindendi kendisi en az hasarla atlatması dieğiyle. Ailesi içinde başları saolsun cok zor bir durum gerçekten bir evlat hastanede bir evlat toprakta. cok zor gercekten :(
burda heralde en büyük acı anne babanınkidir. allah sabır versin. dayanma gücü versin.
allah sabır versın acil şifalar deli kerem
http://f1203.hizliresim.com/v/h/3jrkv.jpg
en soldakı kerem
Kereme allahtan acil sifalar dilerim.
Diger kardes icinde allah rahmet eylesin,sok oldum okurken.
Çok kötü bi olay olmuş:( Allah acil şifalar versin, Ölen kardeşinede allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
allah tüm ailesine sabır versin...hakikaten çok zor...